Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
snajper napisał(a):A ja jestem pewien, ze pierwsze miejsce zajmie Zaglebie. Nie dlatego, ze sa lepsi pilkarsko, ale dlatego, ze maja opieke przez "czarnych". Kolejny problematyczny karny . czy to powoli nie robi sie nudne?
snajper napisał(a):A ja jestem pewien, ze pierwsze miejsce zajmie Zaglebie. Nie dlatego, ze sa lepsi pilkarsko, ale dlatego, ze maja opieke przez "czarnych". Kolejny problematyczny karny . czy to powoli nie robi sie nudne?
Anonymous napisał(a):Śląsk Wrocław - Chrobry Glogów 3:1(2:0)
Różnica klas była bardzo widoczna. W pierwszej połowie bramkarz Śląska równie dobrze mógłby uciąć sobie drzemke,bo goście mieli problem z przejściem na połowe gospodarzy. Druga połowa i nieco inne nastawienie gości, którzy nie mając już nic do stracenia zaatakowali śmielej i w efekcie po błedzie wrocławskiej obrony udało się Chobremu strzelic bramkę. Ogólnie zdecydowana przewaga Śląska w przekroju całego spotkania i na maxa wypełniony wrocławski młyn :lol:
PS. około 50 kibiców gości.
Anonymous napisał(a):dkfjmoewofkmvare Rozgrywki wiosna 2004
jesień 2003
kadra
sparingi
tabela
rezerwy
juniorzy
Mem. Mazura
Klub informacje
historia
nasze sławy
Statystyki statystyki