Rywale w walce o awans, przeglÄ…d sytuacji

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez snajper 2004-03-22, 5:54 pm

A ja jestem pewien, ze pierwsze miejsce zajmie Zaglebie. Nie dlatego, ze sa lepsi pilkarsko, ale dlatego, ze maja opieke przez "czarnych". Kolejny problematyczny karny . czy to powoli nie robi sie nudne?
snajper

Postprzez Gość 2004-03-22, 6:12 pm

snajper napisał(a):A ja jestem pewien, ze pierwsze miejsce zajmie Zaglebie. Nie dlatego, ze sa lepsi pilkarsko, ale dlatego, ze maja opieke przez "czarnych". Kolejny problematyczny karny . czy to powoli nie robi sie nudne?

Nie pierdol k***a nie byles nie widziales to sie nie odzywaj !! Reka byla jak c*** zobacz sobie aviki. Pozdro.
Gość

Postprzez CharoN^ 2004-03-22, 6:49 pm

snajper napisał(a):A ja jestem pewien, ze pierwsze miejsce zajmie Zaglebie. Nie dlatego, ze sa lepsi pilkarsko, ale dlatego, ze maja opieke przez "czarnych". Kolejny problematyczny karny . czy to powoli nie robi sie nudne?

Modlę się już o byt w tej II lidze bo komentarze kibiców 3-ligowych ekip są juz nudne a tym bardziej strasznie idiotyczne. Mam nadzieję że drugoligowi kibice mają swój poziom.

Ps. My będziemy mieć problematyczne karne i wejdziemy do II ligi a twoja oderka będzie bez karnych w trzeciej lidze.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez tomi2509 2004-03-22, 9:57 pm

to juz zrobilo sie bardzo nudne . prawda jest taka ze ilu kibicow ,ile klubow ilu zainteresowanych wynikami naszej druzyny tyle opinii .

i jeszcze prosba do tzw "gosci"nie piszcie o tym pomaganiu przez sedziow do nas tylko piszcie do pzpn , ozpn itp jesli macie jakies problemy w zwiazku z tym to porozmawiajcie z mama byla reka czy nie to niewazne sedzia tak uznal i koniec gadki
tomi2509

...

Postprzez Krawiec 2004-03-23, 11:25 am

Jasne, co mają kibice Zagłębia do decyzji sędziowskich ... a moze ci którzy obstawili trafny wynik na naszej stronie z góry wiedzieli co knuje OZPN wraz z naszymi działaczami i postanowili solidarnie oddać komplet skarpetogetry plus szal Zagłębia na rzecz sędziego , który prowadził sobotni mecz ? ;-)

Aha, oświadczam , że ja obstawiałem 4:1, a o nagrodzie w typerze na stronie nic nie wiem.
Krawiec

Postprzez Soyer 2004-03-24, 1:01 am

snajper nie odpisales czy zobaczyles aviki z sytuacja ręki w polu karnym!!? Jesli juz obejrzales to potwiedz swoja wypowiedz o "przekrecie" z tym zwiazanym !
Soyer
Moderator

Postprzez Gość 2004-03-27, 6:28 pm

Śląsk Wrocław - Chrobry Glogów 3:1(2:0)

Różnica klas była bardzo widoczna. W pierwszej połowie bramkarz Śląska równie dobrze mógłby uciąć sobie drzemke,bo goście mieli problem z przejściem na połowe gospodarzy. Druga połowa i nieco inne nastawienie gości, którzy nie mając już nic do stracenia zaatakowali śmielej i w efekcie po błedzie wrocławskiej obrony udało się Chobremu strzelic bramkę. Ogólnie zdecydowana przewaga Śląska w przekroju całego spotkania i na maxa wypełniony wrocławski młyn :lol:

PS. około 50 kibiców gości.
Gość

Postprzez Gość 2004-03-27, 7:08 pm

Po dzisiejszej kolejce w walce o awans liczą się już tylko Zagłębie i Śląsk. Włókniarz zremisował na wyjeździe z Lechem Zielona Góra i ma już 5 punktów straty do Śląska i aż 9 do Zagłębia.
W tej sytuacji o wszystkim rozstrzygnie mecz pomiędzy Zagłębiem a Śląskiem (18 kwietnia) i miejmy tylko nadzieję że nasi w tym meczu się zmobilizują i zagrają tak skutecznie jak rok temu z Piastem.
Troszkę obawiam się tego spotkania gdyż widać że Śląsk jest bardzo dobrze przygotowany. Oby wszystko było dobrze.
Gość

Postprzez edddie 2004-03-27, 7:09 pm

Anonymous napisał(a):Śląsk Wrocław - Chrobry Glogów 3:1(2:0)

Różnica klas była bardzo widoczna. W pierwszej połowie bramkarz Śląska równie dobrze mógłby uciąć sobie drzemke,bo goście mieli problem z przejściem na połowe gospodarzy. Druga połowa i nieco inne nastawienie gości, którzy nie mając już nic do stracenia zaatakowali śmielej i w efekcie po błedzie wrocławskiej obrony udało się Chobremu strzelic bramkę. Ogólnie zdecydowana przewaga Śląska w przekroju całego spotkania i na maxa wypełniony wrocławski młyn :lol:

PS. około 50 kibiców gości.

1) Wypełniony na maksa niestety nie był
2) gości 75 (+/- dwie osoby)
3) Chrobry bardzo słaby

Hej ÅšlÄ…sk! :twisted:
edddie
Wrocławianin

Postprzez Gość 2004-03-27, 9:10 pm

snajper ja myslałem ze ten Azbest przestał na Ciebie działać ,przed sezonem miałeś dosyć konkretne spojrzenie na całą sytuacjie w naszej lidze ,ale widze że dalej walisz stereotypowymi wypowiedziami...
moja rada wypiepszaj szybko z tego "miami".do rodzinnego zadupia pod Opolem.już bez szacunku....... :wink:
Gość

Postprzez Szarly 2004-03-27, 11:59 pm

Hmm ... jedni mowia, ze lepszy jest Slask, inni ze Zaglebie. No to ja sie pokusze o glebsza analize :) (mozliwe, ze subiektywna, bo jestem z Wroclawia :o). Analiza jest oparta na dotychczas rozegranych meczach.
Porazki: Slask - 2, Zaglebie - 2. Zaglebie do tej pory przegralo 2 razy - ale jak dostalo! Dwa razy po trzy bramki... Slask zdecydowanie przegral tylko raz - z Opolem, ale i tak nie az tak zdecydowanie, jak dwa razy Zaglebie... Porazka z Katowicami - wypadek przy pracy, zdecydowanie niezasluzona i krzywdzaca nas porazka.
Zwyciestwa - Slask - 12, Zaglebie - 14. Przy czym Slask przynajmniej dwoma golami wygrywal 9-krotnie, do tego dochodzi wymeczone 1:0 z Ruchem, kiedy Slask nie schodzil z polowy przeciwnika, i z Miedzia - podobna sytuacja. Szczesliwie wygrany tylko z Lechem...
Zaglebie - zdecydowanych, przynajmniej dwubramkowych zwyciestw tylko 5! Reszta, czyli 9 - jedna bramka, przy czym z Promieniem i Chrobrym zwycieskie bramki strzelone w ostatnich minutach!
Wniosek nasuwa sie jeden - gdyby Slask mial tyle samo szczescia co Zaglebie, to nie tracilby 4 punktow...
Szarly

...

Postprzez Krawiec 2004-03-28, 12:22 am

Ciekawy wywód i puenta, po której od razu nasuwa się riposta pt "szczęście sprzyja lepszym" :D . Tak naprawdę 18 kwietnia boisko zweryfikuje te spekulacje i niewątpliwie będzie to mecz bardzo ważny acz nie rozstrzygający (zadecydują raczej boje ze średniakami).

pzdr
Krawiec

Postprzez Leyton 2004-03-28, 12:31 am

Szczęście sprzyja lepszym :D . Powiedz Niemcom, że są słabi, bo wygrywają bądź "wyciągają remisy" w ostatnich minutach. Jaka jest różnica pomiędzy zwycięskim golem strzelonym w 1 czy w 90 minucie gry? Ja - poza emocjami - nie widzę żadnej. Jeśli tą statystyką chcesz wykazać, że Ślask jest lepszy, to baw się dalej. Życzę udanych wykresów.
PS. Zanim wysałem ten wpis pojawiły się nowe posty ( w międzyczasie), ale wersji pierwotnej nie zmieniam, bo chyba miałem rację :D .
Leyton

Postprzez olo69 2004-03-28, 8:48 am

z PoloniÄ… bez Ujka, hm ciekawe kto go zastÄ…pi?
olo69

Postprzez edddie 2004-03-28, 11:45 am

Anonymous napisał(a):dkfjmoewofkmvare Rozgrywki wiosna 2004
jesień 2003
kadra
sparingi
tabela
rezerwy
juniorzy
Mem. Mazura
Klub informacje
historia
nasze sławy

Statystyki statystyki
miej.w lidze

Multimedia galeria
avi z meczu
loga na tel.
tapety
SMS info

Konkursy typuj wynik
oceń występ
hop-bęc

Publikacje wywiady
artykuły

Kibice informacje
stowarzyszenie
chat (3)
net-f@n
FB'03 ultras
Piknik Klub

Inne
region
hokej
koszykówka
S-c.info.pl
S-c.info
linki

WIĘCEJ

Obrazek

Z tych dwóch zespołów, majĹĄcych w miare wysokie aspiracje [Chrobry, Kietrz] żaden praktycznie nic nie pokazał. Nie wiem po co statystycznie dokonuje się porównań i wykazuje kto lepszy ŒlĹĄsk czy Zagłębie. Jedni i drudzy zasługujĹĄ na awans i tak prawdopodobnie będzie. ŒlĹĄsk wygrywał z czołówkĹĄ, ale to Zagłębie w sumie grało najrówniej, dlatego prowadzi a nie chce dyskutować nad naszym meczem w Sosnowcu. Przecież może się zdarzyć sytuacja kiedy wygra w Sosnowcu ŒlĹĄsk a tydzień póŸniej straci gdzieœ w głupi sposób punkty. Walczymy wszyscy do końca i spotkamy się ponownie na drugim froncie.

Hej Œlšsk! :twisted:
edddie
Wrocławianin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack