anonimek1906 napisał(a): Na wiosne moze byc gorąco pod kasami...oj. nie kazdy wejdzie.
nieprzypominam sobie żebym kiedykolwiek niewszedł na ludowy :=/ no chyba że nie miałem biletu :D:D ;-)
trochę chyba przesadziłes :lol:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
anonimek1906 napisał(a): Na wiosne moze byc gorąco pod kasami...oj. nie kazdy wejdzie.
Baryla napisał(a):no ale zawsze jak byl wazniejszy mecz to takie kolejki byly ze wchodzilo sie na stadion 15 min po rozpoczeciu meczu :evil:
_ToMaSzEk_ napisał(a):
Ładnie przedstawili Ludowy http://www.sosnowiec.info.pl/modules/news/news_view.php?id=440
chociaż fakty wszyscy znają stadion powinien być (i to nie modernizowany a budowany :!: ) i powinna być jakaś porządna hala, chujowo żeby Płomień np. grał w Dg, radni powinni coś w końcu działać na rzecz sportu a nie jezdzić po Bruxelach itp :evil:
Wszyscy domagają się stadionu, nowych obiektów sportowych a oni i tak mają nas (wyborców) w dupach. Ehhhh brak słów :evil:
P.S.
Założyłem tego posta bo dużo komentarzy pojawiło się na stronie Sosnowca :wink:
_ToMaSzEk_ napisał(a):
Ładnie przedstawili Ludowy [url]
Wszyscy domagają się stadionu, nowych obiektów sportowych a oni i tak mają nas (wyborców) w dupach. Ehhhh brak słów :evil:
P.S.
_ToMaSzEk_ napisał(a):
Ładnie przedstawili Ludowy http://www.sosnowiec.info.pl/modules/news/news_view.php?id=440
chociaż fakty wszyscy znają stadion powinien być (i to nie modernizowany a budowany :!: ) i powinna być jakaś porządna hala, chujowo żeby Płomień np. grał w Dg, radni powinni coś w końcu działać na rzecz sportu a nie jezdzić po Bruxelach itp :evil:
P.S.
fabian napisał(a):Soyer, mam wrazenie, ze nie chodzi o lodowisko do profesjonalnego hokeja, skoro Erazmus pisze, ze znajduje sie ono w rynku ?
Bo jakos nie moge sobie umiejscowic w wyobrazni hali na wroclawskim rynku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników