Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Ciekawe czy nowy prezes będzie konsekwentny i gdy w następnych meczach z kibicami gości popłyną znane przyśpiewki pod ich adresem z wyrazami zbliżonymi do "wyp...ć" to zawinie na dołek cały młyn?
RUDI napisał(a):To już nawet Guliwer został pariasem "braci kibicowskiej
August napisał(a):Czemu? Też go zwinęli na dołek?
RUDI napisał(a):August napisał(a):Czemu? Też go zwinęli na dołek?
Nie o to mi chodziłoale zaciekawił mnie post z innego forum i dlatego zapytałem licząc na odpowiedź kogoś obecnego na otwartej .
Cytat - "Wczoraj na odkrytej 90% ludzi po ostatnim gwizdu jechało "wypierdalać"
Później od strony gniazda poszło stwierdzenie do Guliwera który głośno wyrażał swoja opinie
"Zamknij k***a ryj"
Ps chyba nie łamię jakiś praw autorskich
RUDI napisał(a):Jarek nie jest źlePopatrz jaki jest progres w "dyskusji" i w okazywaniu "miłości do klub " przez fanatyków
. Jaroszewski uspokoił nastroje wśród kibiców
za Baczyńskiego powsatałoby kilka klonów Zagłębia a Ty i Tobie podobni zaszyli by się w Bieszczadzkich chaszczach dla osobistgo bezpieczeństwa
GrubyPerez napisał(a):RUDI napisał(a):Jarek nie jest źlePopatrz jaki jest progres w "dyskusji" i w okazywaniu "miłości do klub " przez fanatyków
. Jaroszewski uspokoił nastroje wśród kibiców
za Baczyńskiego powsatałoby kilka klonów Zagłębia a Ty i Tobie podobni zaszyli by się w Bieszczadzkich chaszczach dla osobistgo bezpieczeństwa
Już się Rudi zaszyłem - czy raczej zachaszczyłem dawno, moja działalność nazwijmy to publiczna zamarła nawet na srejsbuku- ale nie ze strachu bynajmniej ( a w każdym razie nie o siebie).
Przed nieodwracalnym refluksem ( żeby nie nazywać wprost) - jednak nie ucieknę :(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników