Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez novack 2017-02-18, 12:03 pm

Szkoda k..wa, że się nie pobili o kolor koszulek! Żenada!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2017-02-18, 12:06 pm

Szkoda że nie jestem psychiatrą. Miałbym gotowy materiał na pracę doktorską i habilitację
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez pyla 2017-02-18, 12:24 pm

Nie psioczmy na ZAGŁĘBIE, bo cos mi się wydaje, że Raków jest vwinny / i nie chodzi mi tu o rejestracje meczu , tym bardziej że My chcieliśmy udostępnić im naszą rejestracje/ coś im nie pasowało i znaleźli pretekst . Na przyszłość nie załatwiać sparingów z Rakowem itp. Trzeba się szanować i tyle.
pyla

Postprzez comitam 2017-02-18, 12:34 pm

to normalne, że się nie zgodzili, potem ludzie wyśmiewają się z obrońców na forach.Może by tak klub z Polsatem postąpił bo po co cała Polska ma widzieć kunszt Zagłębia
comitam

Postprzez RUDI 2017-02-18, 12:44 pm

A może Raków ma jakiś "żal i pretensje" w sprawie Zaradnego ?
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez robercik 2017-02-18, 12:46 pm

Po co 2 tygodnie przed liga sie ogrywac? Jeszcze sie zgraja i co wtedy prezesik wladzom klubu na l powie?
Paranoja ku.wa.
NIE dla bylejakości w zarządzaniu Zagłębiem
robercik

Postprzez August 2017-02-18, 12:53 pm

RUDI napisał(a):A może Raków ma jakiś "żal i pretensje" w sprawie Zaradnego ?

Formalnie to Banasik nie wyraził zgody Ba nagrywanie więc Raków dał sobie spokój. Nie mieszajmy w to Zaradnego. Kolejny wstyd
August

Postprzez pyla 2017-02-18, 12:55 pm

robercik napisał(a):Po co 2 tygodnie przed liga sie ogrywac? Jeszcze sie zgraja i co wtedy prezesik wladzom klubu na l powie?
Paranoja ku.wa.

No to co mieli na kolanach prosić wielki Raków o litośc i przetestowanie naszych obrońców. Jak były jakieś niedomowienia to zalatwia się je wcześniej a nie ogłasza w dniu sparingu rano na stronie internetowej. Nie jestem fanem naszego zarządu ale jkieś proporcje zachowajmy.
pyla

Postprzez novack 2017-02-18, 1:03 pm

Wygląda mi to na licytację, kto jest głupszy i wyszło, że obie strony to pastuchy, a tak niewiele trzeba było, by pokazać klasę i poziom!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez RUDI 2017-02-18, 1:06 pm

August napisał(a):Formalnie to Banasik nie wyraził zgody Ba nagrywanie więc Raków dał sobie spokój. Nie mieszajmy w to Zaradnego. Kolejny wstyd

No tak ,ale Raków też mógł iść w tej sprawie na ustępstwa ,a tak sytuacja może skończyć się wizerunkowo źle dla Zagłębia .
Ps Kilka lat temu rozmawiałem z kolegą (prezesem klubu w niższych klasach) i tłumaczył mi że klub(organizator) może żądać "odszkodowania" za nieodbyty sparing jeżeli organizator poniósł jakieś koszty (a Zagłębie pewnie poniosło jakieś koszt ) ale to tylko takie moje przemyślenia ;-) i klub nie będzie "kombinował" .
Ps 1 Coś mi się wydaje że w rundzie wiosennej naszym głównym snajperem będzie Łuczak ( ocena po odbytych sparingach i dzisiejszej relacji z "wewnętrznej gierki ")
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez robercik 2017-02-18, 1:18 pm

pyla napisał(a):No to co mieli na kolanach prosić wielki Raków o litośc i przetestowanie naszych obrońców. Jak były jakieś niedomowienia to zalatwia się je wcześniej a nie ogłasza w dniu sparingu rano na stronie internetowej. Nie jestem fanem naszego zarządu ale jkieś proporcje zachowajmy.

Nie chodzi mi o by prosic na kolanach. Tylko o caloksztalt. Jezeli od poniedzualku wiedzieli, ze sa problemy to trzeba bylo dzialac i rozmawiac lub wrecz dac sobie spokoj z Rakowem i szukac innego partnera. Tylko coraz bardziej wyrabiam sobie przekonanie, ze wcale nie jestesmy profesjonalnie zarzadzanym klubem.
NIE dla bylejakości w zarządzaniu Zagłębiem
robercik

Postprzez novack 2017-02-18, 1:22 pm

Na YouTube teraz właśnie leci live dla wszystkich na świecie sparing Radomiaka z ŁKS, ale przecież nie będziemy zniżać się do poziomu pastuchów z którejś tam ligi.
novack

Postprzez August 2017-02-18, 1:32 pm

RUDI napisał(a):
August napisał(a):Formalnie to Banasik nie wyraził zgody Ba nagrywanie więc Raków dał sobie spokój. Nie mieszajmy w to Zaradnego. Kolejny wstyd

No tak ,ale Raków też mógł iść w tej sprawie na ustępstwa ,a tak sytuacja może skończyć się wizerunkowo źle dla Zagłębia .
Ps Kilka lat temu rozmawiałem z kolegą (prezesem klubu w niższych klasach) i tłumaczył mi że klub(organizator) może żądać "odszkodowania" za nieodbyty sparing jeżeli organizator poniósł jakieś koszty (a Zagłębie pewnie poniosło jakieś koszt ) ale to tylko takie moje przemyślenia ;-) i klub nie będzie "kombinował" .
Ps 1 Coś mi się wydaje że w rundzie wiosennej naszym głównym snajperem będzie Łuczak ( ocena po odbytych sparingach i dzisiejszej relacji z "wewnętrznej gierki ")

Wiesz, Raków mnie po prosto gówno obchodzi. Natomiast szopek ze strony naszego profesjonalnie działającego klubu można wymieniać bez liku
August

Postprzez mason 2017-02-18, 3:56 pm

https://www.youtube.com/watch?v=UTN7rfA ... e=youtu.be

MARKOWSKI OSTOJA I FILAR DEFENSYWY na 4 bramki stracone 3 są z jego winy gratuluje :niezle: :brawo:
Markowski Won!!! :kiepsko: :czerwona:
ZAGŁĘBIE KLUB!
ZAGŁĘBIE REGION!
mason

Postprzez lukasz1990 2017-02-18, 4:01 pm

mason napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=UTN7rfAQ_T0&feature=youtu.be

MARKOWSKI OSTOJA I FILAR DEFENSYWY na 4 bramki stracone 3 są z jego winy gratuluje :niezle: :brawo:
Markowski Won!!! :kiepsko: :czerwona:

Miałem to samo właśnie napisać :czerwona:
lukasz1990

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna