Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
RUDI napisał(a):A może Raków ma jakiś "żal i pretensje" w sprawie Zaradnego
robercik napisał(a):Po co 2 tygodnie przed liga sie ogrywac? Jeszcze sie zgraja i co wtedy prezesik wladzom klubu na l powie?
Paranoja ku.wa.
August napisał(a):Formalnie to Banasik nie wyraził zgody Ba nagrywanie więc Raków dał sobie spokój. Nie mieszajmy w to Zaradnego. Kolejny wstyd
pyla napisał(a):No to co mieli na kolanach prosić wielki Raków o litośc i przetestowanie naszych obrońców. Jak były jakieś niedomowienia to zalatwia się je wcześniej a nie ogłasza w dniu sparingu rano na stronie internetowej. Nie jestem fanem naszego zarządu ale jkieś proporcje zachowajmy.
RUDI napisał(a):August napisał(a):Formalnie to Banasik nie wyraził zgody Ba nagrywanie więc Raków dał sobie spokój. Nie mieszajmy w to Zaradnego. Kolejny wstyd
No tak ,ale Raków też mógł iść w tej sprawie na ustępstwa ,a tak sytuacja może skończyć się wizerunkowo źle dla Zagłębia .
Ps Kilka lat temu rozmawiałem z kolegą (prezesem klubu w niższych klasach) i tłumaczył mi że klub(organizator) może żądać "odszkodowania" za nieodbyty sparing jeżeli organizator poniósł jakieś koszty (a Zagłębie pewnie poniosło jakieś koszt ) ale to tylko takie moje przemyśleniai klub nie będzie "kombinował" .
Ps 1 Coś mi się wydaje że w rundzie wiosennej naszym głównym snajperem będzie Łuczak ( ocena po odbytych sparingach i dzisiejszej relacji z "wewnętrznej gierki ")
mason napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=UTN7rfAQ_T0&feature=youtu.be
MARKOWSKI OSTOJA I FILAR DEFENSYWY na 4 bramki stracone 3 są z jego winy gratuluje![]()
![]()
Markowski Won!!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników