Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a):Dominik Böttcher odstrzelony. Tak po prawdzie to nie wiem po chvja go w ogóle brano do naszego klubu? Może z sentymentu do pomocników?...
Ps. Jak na razie to przy ewentualnych transferach Zagłębia zapełniana powoli jest tylko rubryka "odchodzi". Szanowny Prezesie i Szanowny Dyrektorze: Wy chcecie w tym sezonie awansować?...
patrios91 napisał(a):Ja mówię Małkowskiemu stanowcze nie! Komin płacowy i emeryt,który pogardził zapewne jak na I ligę dobrą ofertą.
patrios91 napisał(a):Adam1906 napisał(a):Dominik Böttcher odstrzelony. Tak po prawdzie to nie wiem po chvja go w ogóle brano do naszego klubu? Może z sentymentu do pomocników?...
Ps. Jak na razie to przy ewentualnych transferach Zagłębia zapełniana powoli jest tylko rubryka "odchodzi". Szanowny Prezesie i Szanowny Dyrektorze: Wy chcecie w tym sezonie awansować?...
Przeraża mnie fakt,że większość ludzi na forum podnieca się przyjściem bądź nie przyjściem Małkowskiego.
Adam1906 napisał(a):Przeczytaj jeszcze raz zacytowany przez Ciebie mój post i powiedz mi, gdzie w nim jest "podniecanie się" ewentualnym przyjściem Małkowskiego? Osobiście jestem przeciwny temu grajkowi w Zagłębiu a ze strony klubu wqrwia mnie możliwość pozbycia się Sanogo i Udovicicia oraz kompletna cisza w temacie nowych obrońców.
turku napisał(a):Wg. 90 minut do Zagłębia przyjdzie trzech zawodników - Fidziukiewicz jako powrót po kontuzji oraz Bartosz Gęsior oraz Josip Krznarić. I teraz zagadka dla was za 100pkt na jakich pozycjach gra tych dwóch ostatnich przeze mnie wymienionych![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników