Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bbartek napisał(a):Sorry August a co jest złego w tym ,że zarówno Zagłebie jak i Legia zapłaca mniej za taki wspólny wyjazdMamy placić wiecej bo nas stać i aby nie kojarzono nas z Legią
Niestety sytuacja finansowa jest trudna i powinniśmy szukać oszczędności tam gdzie to możliwe.
To są rozważenia czysto teoretyczne bo MJ nie planuje wyjazdu na obóz zagranice.
Po raz trzeci potwierdzam ,że forma dotychczasowej współpracy jest zła, ale nie można negować z góry, że gdziekolwiek pojawia sie nazwa Legii to mamy sie odcinać... i bronic naszej totalnej samodzielności jak niepodległości....
August napisał(a):Tu się różnimy. Uważam ze taki klub jak Zagłębie powinno stać uzyskiwać takie źródła przychoddów aby po prostu było stać na normalny obóz przygotowawczy. Grajków z Legii można tez wypożyczać na takich zasadach jak No Ruch któremu "przyjaciele" woleli wypożyczyć Niezgodę. Ogólnie rzec biorąc "nie" dla współpracy takiej jak teraz
mexicano napisał(a):August napisał(a):Tu się różnimy. Uważam ze taki klub jak Zagłębie powinno stać uzyskiwać takie źródła przychoddów aby po prostu było stać na normalny obóz przygotowawczy. Grajków z Legii można tez wypożyczać na takich zasadach jak No Ruch któremu "przyjaciele" woleli wypożyczyć Niezgodę. Ogólnie rzec biorąc "nie" dla współpracy takiej jak teraz
Mistrzu dedukcji,nie wpadłeś na to,że sam zawodnik wybrał ofertę z EKSTRAKLASY,a nie I ligiDziwi cię to,że ktoś woli grać na wyższym poziomie rozgrywkowym
Sołowiej dostał ofertę z Jagiellonii i odszedł,kilka klubów ekstraklasy interesuje się Udoviciciem i Sanogo i być może też odejdą.Prawda jest taka,że dopóki gramy na zapleczu ekstraklasy,to Zagłębie nie jest pierwszym wyborem wśród zawodników.
turku napisał(a):Ja mam inne pytanie. Patrząc na sparingi widzę że tradycją stały się gry Wisłą Kraków. Skoro jesteśmy Legią B, czemu klub nie może załatwić sparingu z pierwszym zespołem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników