Tomcjo napisał(a):Cyganek nie był moze wybitny ale miał dobre okresy . Raczej padł ofiara braku rezerw na wysokim poziomie np w III lidze .
Cyganek to padł ofiarą własnej głupoty. Obecnie zdaje się zmienił wykonywany zawód i kraj zamieszkania.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Cyganek nie był moze wybitny ale miał dobre okresy . Raczej padł ofiara braku rezerw na wysokim poziomie np w III lidze .
lesław1 napisał(a):ta teraz to Cyganek głupi, ale jak odchodził do Bytomia to psioczyliście tylko na klub a nie na niego.
August napisał(a):Ciekawi mnie jakimi przesłankami kieruje się Legia wypożyczając do Zagłębia np. młodego Chorwata a takiego Niezgody już nie:
lesław1 napisał(a):przecież nie chcesz warszawskiego zaciągu a teraz skamplesz o Niezgodę, trzeba się zdecydować
lesław1 napisał(a):Pytanie o przesłanki można zadać w drugą stronę jakimi przesłankami kierujesz się że wolisz Niezgodę od Maticia
lesław1 napisał(a): a teraz skamplesz o Niezgodę,
RUDI napisał(a):Dlatego skomli o Niezgodę że nam był potrzebny "sprawdzony" napastnik ,(z jakimiś osiągnięciami )
August napisał(a):Rudi, napastnik może nam być wciąż potrzebny bo Matić i Kość Słoniowa to nadal znaki zapytania.
RUDI napisał(a):ja myślę że my tą 1 ligę "zawojujemy" w tym sezonie właśnie tym że nie mamy napadziora
August napisał(a):RUDI napisał(a):ja myślę że my tą 1 ligę "zawojujemy" w tym sezonie właśnie tym że nie mamy napadziora
Dla mnie to mogą grać nawet taką padakę jak przed paroma laty Radzionków pod wodzą Góraka gdy awansował z 3 ligi. Byleby skuteczną.
Qcu20 napisał(a): Padakę to oni grali za kadencji Smyły. Efekty? Kiepska gra, nudy i w efekcie tego pustki na trybunach
Qcu20 napisał(a):Piłka nożna ma być radosna i ofensywna, dużo bramek itd. Patrzcie na to co dzieje się w Anglii. Tam pada ok 4 bramek na mecz i bramki są co kilkanaście minut, z tego dużo w końcówkach spotkań. Tam spotkania nawet drużyn z dołu tabeli są arcyciekawe. A u nas..Byle nie stracić a z przodu coś się strzeli ( a jak nie to i tak jest jeden punkt ). I wolę właśnie takie mecze jak ten ostatni z Wisłą. Akcja za akcję, gol za gol, emocje do 120 minuty
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Wychowanek Zagłębia - zawodnik Grunt - rozwiązał umowę z portugalskim
klubem - podaje 90 minut - a może to znaczy iż zawodnik ten wróci do
Zagłębia mając KARTĘ w garści.
Pozdrawiam
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: krysteksc