Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):że np. zorganizować też oficjalny wyjazd naszych kiniców na mecz klubu, który trenuje Marek, zrobic transparent i z calej mocy gardeł podziekowac najprawdziwszej naszej legendzie?
Z Górnikiem dla Marka Bębna!
Wobec problemów zdrowotnych (amputacja nogi poniżej kolana) naszego legendarnego bramkarza Marka Bębna, mecz ligowy z Górnikiem Zabrze (27 sierpnia, sobota, godz. 18.30) będzie zadedykowany panu Markowi.
Zagłębie Sosnowiec wraz ze Stowarzyszeniem Oldbojów i Kołem Seniora - planuje na ten mecz przeprowadzić kwestę i licytację pamiątek sportowych na rzecz Marka Bębna. Celem jest zakup nowoczesnej protezy. Jednocześnie informujemy, że Marek Bęben wyraził zgodę na zorganizowanie przy okazji meczu akcji charytatywnej. - Po rozmowie z naszym bramkarzem mogę zapewnić wszystkich kibiców, że jest on w dobrej kondycji psychicznej i. fizycznej też. Cały czas czynnie pracuje jako trener Moravii Morawa, z którą właśnie awansował do IV ligi. O ile obowiązki zawodowe panu Markowi nie przeszkodzą, będzie oczywiście naszym gościem na meczu z Górnikiem - poinformował prezes Marcin Jaroszewski.
Urodzony w Czeladzi Marek Bęben w latach 1978-1990 w barwach Zagłębia rozegrał 197 spotkań w ekstraklasie! Bronił między innymi barw Górnika Zabrze, Odry Wodzisław Śląski i Polonii Bytom.
W stałym kontakcie z Markiem Bębnem jest również nasz honorowy prezes Leszek Baczyński.
Kibiców już zachęcamy do wizyty na tym szczególnym meczu i udzielenia wsparcia dla legendy naszego klubu.
Adam1906 napisał(a):NARESZCIE JEST ODZEW ZE STRONY NASZEGO KLUBU
Z Górnikiem dla Marka Bębna!
Wobec problemów zdrowotnych (amputacja nogi poniżej kolana) naszego legendarnego bramkarza Marka Bębna, mecz ligowy z Górnikiem Zabrze (27 sierpnia, sobota, godz. 18.30) będzie zadedykowany panu Markowi.
Zagłębie Sosnowiec wraz ze Stowarzyszeniem Oldbojów i Kołem Seniora - planuje na ten mecz przeprowadzić kwestę i licytację pamiątek sportowych na rzecz Marka Bębna. Celem jest zakup nowoczesnej protezy. Jednocześnie informujemy, że Marek Bęben wyraził zgodę na zorganizowanie przy okazji meczu akcji charytatywnej. - Po rozmowie z naszym bramkarzem mogę zapewnić wszystkich kibiców, że jest on w dobrej kondycji psychicznej i. fizycznej też.(...)
W stałym kontakcie z Markiem Bębnem jest również nasz honorowy prezes Leszek Baczyński.
Kibiców już zachęcamy do wizyty na tym szczególnym meczu i udzielenia wsparcia dla legendy naszego klubu.
http://zaglebie.eu/aktualnosci/2396-z-g ... arka-bebna
Blajpios napisał(a): - mówimy cały czas o pomyśle wywodzącym się właśnie z kręgów Górnika. Czy więc i z nimi należycie pomysł - plagiat? w Sosnowcu został uzgodniony? Może i jakiś gest wobec np. innego oldboya związanego bardziej z Zabrzem? Może - ustalenie, że akcja jest wspólna? Jeżeli już ustalono - to wypadałoby to w komunikacie zaznaczyć. Jeżeli nie uzgodniono - to pozostaje problem "plagiatu" a także i nie za dobrze chyba by służyła sytuacja, gdyby doszło do swoistej licytacji pomiędzy dwoma akcjami, jedną Górnika a drugą Zagłębia...
Blajpios napisał(a): na sposób stały, czy nie umieszczać na koniec każdego wpisu?: "Poza tym sądzę, że należy za wszelką cenę uwolnić Zagłębie od Płatnych Zdradziecko Pachołków Warszawkokrętaczy" - może tak?
Blajpios napisał(a):za wszelką cenę uwolnić Zagłębie od Płatnych Zdradziecko Pachołków Warszawkokrętaczy
comitam napisał(a):może powie mi ktoś po co Leśnodorskiemu Zagłębie w Ekstraklasie?
Tomcjo napisał(a):Jesli nasza współpraca nie bedzie współpraca dwuch klubów
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack