U mnie do achow ochow po meczu naprawde brakuje niewiele i nie chodzi tu o bramke stracona w doliczonym czasie . Jak to mowil tez moj TATA w przyrodzie nic nie ginie . ile razy do My doganialismy przeciwnika lub nawet przeganialismy w takich okolicznosciach .W tym sezonie jest 2:1 dla rywali ( Kluczbork, Gdynia : mecz z gieksa u Nas).Pozwole sobie na oceny ale nie punktowe tylko opisowe
Wojciech Fabisiak: przy bramkach bez szans , reszta bez zarzutu choc drzalem raz przy podaniu do Niego, ogolnie na plus co potwierdzila interwencja po jednym ze strzalow
Grzegorz Fonfara :
BRAWO BRAWO BRAWO myslalem ze Artur Mu nie zaufa ,a jednak bylo inaczej .I SLUSZNIE ucieszylem sie gdy zobaczylem go w wyjsciowym skladzie a i chyba On przekonal do siebie chociaz niektorych tych co w Niego nie wierzyli.Jeszcze raz
BRAWOKrzysztof Markowski: Pewny punkt , doswiadczenie procentuje , byly narzekania co poniektorych ,niesluszne , Krzysztof gra na swoim poziomie , czasami popelnia bledy ,wczoraj byl jeden gdy dal sie minac ale reszta bez zarzutu. Dla mnie "najlepszy moment" jak zjebal Udo gdy ten nie wyszedl , nie trzymal linii z pozostala trojka obroncow. Chcial powtorzyc Suwalki ale strzal nie wyszedl
Dimityr Wezalow: na poczatku

z wygladu taki Kuba Blaszczylowski

a na powaznie DUZE NASZE WZMOCNIENIE przy najmniej w moim odczuciu , jeden powany blad przy wyprowadzeniu pilki ,a poza tym PLUS .Przerzut do Martina w pierwszej polowie MIODZIO , Brak jeszcze wlasciwego zgrania z druzyna nadrabia DOSWIADCZENIEM
Zarko Udovicic:bedzieci mowic pisac ze za krotko wybil pilke , to raczej ona go tak akurat "zlapala" ze nie mial chyba mozliwosci wybic dalej ,ogolnie caly Udo .Ofensywnie jak zawsze w defensywie

rowniez . Zagapienie sie przy wyjsciu pozostalych obroncow na jego MINUS
Dawid Ryndak: no niestety ,jeszcze chyba nie wszedl w runde , najslabszy na boisku i jak najbardziej sluszna zmiana , Dawid budzimy sie .tej oceny nie zmieni nawet "ASYSTA" do Sobieraja
Lukasz Matusiak: caly Lukasz , nigdy wedlug mnie nie schodzi ponizej pewnego poziomu, ale jak to mowi On sam nie lubi byc chwalony bo to od tego jest na boisku by zapieprzac wiec napisze tylko TAK TRZYMAJ LUKASZ
Carles Martinez: niby niewidoczny , ale tak to jest na tej pozycji , nie ustrzegl sie bledow ale dla mnie pozytywnie ,Dal sie zablokowac Abbottowi przy bramce ale to wlasnie caly Abbott . Carles jest DOBRZE
Sebastian Dudek:co by nie pisac co by nie mowic to bedzie krotko
SZACUNEK sposob w jaki podchodzi pod rywala a potem faul na nim Mistrzostwo Swiata , Przez caly czas prawie nie na swojej pozycji ale po wejsciu Fidzia mial okazje pokazac od czego jest w druzynie SEBA jeszcze raz SZACUNEK
Martin Pribula: czegos mi zabraklo ale zgasl tak jakby po tym wejsciu w Niego buciorem , dla mnie minimum

ale i z

sedzia by sie wytlumaczyl. Dobra wymiana pozycji z Udo , no coz taki juz jego los gdy gra sie przed Udo . Martin faktycznie mial racje po kontuzji nie ma sladu
Jakub Arak: jedyne z czym nie trafilem podajac sklad tydzien temu .Liczylem ze bedzie Fidziu a Araczek wejdzie na podmeczona Arke ,ale mimo wszystko dobry mecz Kuby.Byl za bardzo samotny w przodzie wiec i tez do konca nie mogl pokazac snajperskich umiejetnosci. Liczylem ze bedzie Fidziu bo chodzilo mi o walke z obroncami ale Kuba pokazal ze wcale nie jest jakis miekki

.Sobieraj "zabral"mu pewna bramke a to Swinia
Robert Bartczak: zmiana na PLUS , ciekawe jakby gral gdyby byl w wyjsciowym skladzie. sedzia pokazal przywilej korzysci przy bramce Fidzia takze udalo mu sie go "nabrac".Napisze krotko na tle Dawida wypadl duuuzo lepiej ,ale to jeszcze nie jest Ferrari na drodze to jest Ferrari ktore dopiero wyjechalo z garazu
Michal Fidziukiewicz: podrazniony chyba lawka , ale daje to narazie pozytyw, gdyby nie opatrunek nie byloby bramki , a tak to wyzwolil sie z bandaza niczym Mumia i GOOOOOLLLL

.Jak zwykle WALCZAK , Brawo Michal
Jakub Wilk: zbyt krotko ale jego czas ma nadejsc w Poznaniu .Kuba ! Tam ma byc ogien
Ogolnie jest punkt i przyznam ze chyba sprawiedliwy takze
DO BOJU ZAGLEBIE