werty2 napisał(a):Meta drugiego etapu miała miejsce w... Dąbrowie Górniczej. Można było zrobić coś podobnego?
Co Ty

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
werty2 napisał(a):Meta drugiego etapu miała miejsce w... Dąbrowie Górniczej. Można było zrobić coś podobnego?
Anakin napisał(a):Co TyPrezes w koszulce Zagłębia rowerem po Dąbrowie
Za skomplikowane...
Adam1906 napisał(a):Anakin napisał(a):Co TyPrezes w koszulce Zagłębia rowerem po Dąbrowie
Za skomplikowane...
Tego marketing Zagłębia Sosnowiec nie jest w stanie ogarnąć. Trzeba by umówić się na Kresowej, dojechać do DG, po drodze naruchać skądś rowery, no i pojeździć na nich. Ponadto trzeba ubrać się w koszulki Zagłębia, może coś powiedzieć do mikrofonu, nie mówię już o zorganizowaniu ewentualnych drobnych gadżetów do porozdawania dzieciom, a i jakieś fotki trza by pstryknąć. Mój Boże, to jest zbyt skomplikowane...
comitam napisał(a):piosenka Kiepury faktycznie podnosi adrenalinę piłkarzom
Anakin napisał(a):werty2 napisał(a):Meta drugiego etapu miała miejsce w... Dąbrowie Górniczej. Można było zrobić coś podobnego?
Co TyPrezes w koszulce Zagłębia rowerem po Dąbrowie
Za skomplikowane...
LucasUSA napisał(a):Transmisje telewizyjne, nadzieja na dobry wynik sportowy, a strategicznych sponsorow nie widac.
comitam napisał(a):mnie martwi co innego, przez te lata gdy Zagłębie grało w niższych ligach mieszkańcy Zagłębia zwyczajnie przestali się interesować piłką i to widać po frekwencji jaka była na Płocku.jak
LucasUSA napisał(a):Transmisje telewizyjne, nadzieja na dobry wynik sportowy, a strategicznych sponsorow nie widac.
werty2 napisał(a):Legia i Lech to prywatne podmioty. Mało tego, Legia z kasy miasta nie dostaje ani grosza, płacąc przy tym sporo za użytkowanie stadionu itp.
werty2 napisał(a):Mało tego, Legia z kasy miasta nie dostaje ani grosza, płacąc przy tym sporo za użytkowanie stadionu itp.
RUDI napisał(a):werty2 napisał(a):Mało tego, Legia z kasy miasta nie dostaje ani grosza, płacąc przy tym sporo za użytkowanie stadionu itp.
Nie wiem jak teraz(2015) ale nie przesadzajmy że wszystko jest takie "różowe" ,z lenistwanie chcę mi się szukać ale z tego co pamiętam Legia na umowie z PepsiCo zarobiła(dość sporo) a kwota za nazwę Pepsi Arena przewyższała tą którą płaciła za wynajem . Jak nazwiesz to że klub(wynajmujący) może negocjować i sprzedawać nazwę do obiektu który wynajmuje od kogoś jak nie pomocą ze strony właściciela (miasta)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników