Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Ale jego wynalazki Margol i Sołowiej zostają, jak sądzę z dwuletnimi kontraktami. K..wa jak ja mam już dość tej amatorszczyzny!!!!!!!!!!!!!
novack napisał(a):Ale jego wynalazki Margol i Sołowiej zostają, jak sądzę z dwuletnimi kontraktami. K..wa jak ja mam już dość tej amatorszczyzny!!!!!!!!!!!!!
novack napisał(a):Trzeba szukać słupa z licencją i dzwonić po Pana Kłuska.
Blajpios napisał(a):czy aby nie jest tak, że już łapie przepis, iż trener zrezygnował i może prowadzić asystent? Ten asystent, co tak bardzo optował za R. Szukiełowiczem - dobrze znał jak się dogadają czy też optował jak się upewnił? Tak bardzo zapewniał o spełnieniu jako trener .. "na razie". R. Szukiełowicz i Asystent i Prezes zapewniali, że R. Szukiełowicz żaden słup. No, i słowa dopełnili! Żaden słup nie jest. A czy to rozegrali sprawnie, jeżeli faktycznie ten przepis łapie?
novack napisał(a):O tej opcji ze Stankiem mówi się "na mieście", szkoda tylko, ze transfery robione były pod Szukielowicza jesli i tak był na odstrzał.
Anakin napisał(a):Blajpios napisał(a):czy aby nie jest tak, że już łapie przepis, iż trener zrezygnował i może prowadzić asystent? Ten asystent, co tak bardzo optował za R. Szukiełowiczem - dobrze znał jak się dogadają czy też optował jak się upewnił? Tak bardzo zapewniał o spełnieniu jako trener .. "na razie". R. Szukiełowicz i Asystent i Prezes zapewniali, że R. Szukiełowicz żaden słup. No, i słowa dopełnili! Żaden słup nie jest. A czy to rozegrali sprawnie, jeżeli faktycznie ten przepis łapie?
Jak dobrze rozumiem, chodziło o to aby zatrudnić Romualda z licencją na miesiąc po to aby po jego rezygnacji mógł zespół prowadzić Robert bez licencji
..., który już na kurs się zapisał , więc można rzec, że jest w trakcie.novack napisał(a):Trzeba szukać słupa z licencją i dzwonić po Pana Kłuska.
django napisał(a):Na kurs zapisał się też i Derbin i w związku z tym on poprowadzi Zagłębie. Co za misterny plan
Blajpios napisał(a):Tu - moim zdaniem - nie ma się co śmiać, tylko płakać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników