25.04 g.18.00 Zagłębie Sosnowiec - Energetyk ROW Rybnik

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: 25.04 g.18.00 Zagłębie Sosnowiec - Energetyk ROW Rybnik

Postprzez Anakin 2015-04-20, 1:58 pm

django napisał(a):Szczególnie, że nie widać oszczędności na innych aspektach działalności klubu

Może właśnie dlatego. Zapewne klub płaci nadal Mirosławowi i jego asystentowi co miesiąc. Ciekawe ile i jak długo jeszcze.
Anakin

Postprzez Qcu20 2015-04-20, 6:23 pm

Jeju narzekacie tylko i narzekacie.
Problem jakiś to dla kogoś kupić przez internet?
Wystarczy mieć kartę kibica i konto i wystarczy.

Poza tym są jeszcze inne możliwości kupienia biletów przed niem meczowym.
Można kupić jakieś Tyskie i dostać bilet, można przez internet, można normalnie podjechać do kasy, czy do sklepu kibica.

Tylko każdy szuka czego by się tu przyczepić.
Zrobili dobrze, że w przedsprzedaży są tańsze - nikt tego nawet nie zauważył i nie docenił, choćby jednym zdaniem. Tylko narzekać i narzekać.

Uważam natomiast, że jeżeli Zagłębie nadal będzie punktować i liczyć się w walce o awans, to mecz decydujący o awansie, np ostatni w sezonie, kiedy będzie można triumfalnie wybiec na murawę powinien być meczem DARMOWYM.

Przełoży się to na pewno na frekwencję :)
A i postrzeganie klubu przez kibiców będzie troszeczkę inne.
Qcu20

Postprzez Anakin 2015-04-20, 7:21 pm

Nie problem Qucu. Po prostu jak każde działanie klubu podlega ocenie. Każdy może mieć swoją.
Anakin

Postprzez lesław1 2015-04-21, 10:44 am

hahaha jak zwykle pajace internetowe płaczą ? żadna z tych tępych głów nie wpadła na pomysł, że to mobilizacja do pozbycia sie kolejek przed meczem? ja pierdolę nie dziwie się, że cała Polska ma polew z Sosnowca jak tacy impotenci umysłowi w nim mieszkają, zamiast mózgu chyba macie bigos w tych zjebanych głowach, wszystko jest k***a źle, to nie kupuj biletu za 14zł bo chyba kredyt który na niego weźmiesz zrujnuje Cię finansowo do końca życia , przepraszam 6zł, bo przecież kryta jest tylko dla milionerów. Jak was czytam to wydaje mi się że słucham pierdolenia Ikonowicza :czerwona:
lesław1

Postprzez django 2015-04-21, 11:19 am

Byłbym ostrożny z wyzywaniem innych od tępaków, samemu mając kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, które nie powinno sprawiać kłopotów średnio rozgarniętemu absolwentowi szkoły podstawowej. Nie chodzi o ceny. To że osoby o umysłowości twojej, czy też prezesa nie widzą problemów, które wiele osób dostrzega, nie daje ci prawa do pisania w ten sposób. Skoro normalna dyskusja cię przerasta, to może zajmij się tym, co ci wychodzi najlepiej, na przykład idź do klubu i zrób loda prezesowi
django

Postprzez patrios91 2015-04-21, 12:05 pm

django napisał(a):Byłbym ostrożny z wyzywaniem innych od tępaków, samemu mając kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, które nie powinno sprawiać kłopotów średnio rozgarniętemu absolwentowi szkoły podstawowej. Nie chodzi o ceny. To że osoby o umysłowości twojej, czy też prezesa nie widzą problemów, które wiele osób dostrzega, nie daje ci prawa do pisania w ten sposób. Skoro normalna dyskusja cię przerasta, to może zajmij się tym, co ci wychodzi najlepiej, na przykład idź do klubu i zrób loda prezesowi

Czasami warto tu zajrzeć i poprawić sobie humor. Cięta riposta :)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Anakin 2015-04-21, 12:15 pm

lesław1 napisał(a):żadna z tych tępych głów nie wpadła na pomysł, że to mobilizacja do pozbycia sie kolejek przed meczem?

A ja już myślałem w swojej naiwności ze moja sympatia - Lesław wreszcie przestanie używać swojego ulubionego słówka ale się pomyliłem. A co do pozbycia się kolejek przed meczem wystarczyłoby po prostu zrobić zniżkę na zakup biletu do czwartku czy piątku, jak teraz. Natomiast w sobotę zostawić bilety po starej cenie. Efekt marketingowy byłby lepszy.
Anakin

Postprzez MiChAs089 2015-04-21, 1:25 pm

Nie ma wyników źle , nie ma frekwencji źle , 6 zł na Otwartą do Piątku też źle , tylko narzekania że w dniu meczu jest drożej , niech się co niektórzy wylogują z forum i podjadą na Kresową po bilet a nie ciągłe narzekania.
MiChAs089

Postprzez Anakin 2015-04-21, 5:02 pm

Jak widać seria zwycięstw naszych ma i to do siebie że po milczeniu spowodowanym nieustannie podobnymi wynikami osiąganymi za czasów heroicznego Mirosława uaktywnili się entuzjaści urody Słońca Piastów. No i teraz każdy wpis niezgodny z jedynie słuszną linią powoduje odżegnywanie od czci i wiary. A chodzi tylko o to aby wykorzystać znakomitą okazję aby zachęcić kibiców do powrotu na Ludowy na stałe. A żadna podwyżka nawet symboliczna taką nie jest.
Ostatnio edytowano 2015-04-21, 6:13 pm przez Anakin, łącznie edytowano 1 raz
Anakin

Postprzez django 2015-04-21, 5:26 pm

Anakin napisał(a):. A chodzi tylko o to aby wykorzystać znakomitą okazję aby zachęcić kibiców do powrotu na Ludowy na stałe. A żadna odwyżka nawet symboliczna taką nie jest.

Amen.
django

Postprzez slawekchicago 2015-04-21, 7:30 pm

Panowie nie narzekac ,w 1 LIDZE bilety beda jeszcze drozsze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez django 2015-04-22, 8:13 am

Biorąc pod uwagę terminarz, to po meczu z nami ROW ma najłatwiejszy spośród drużyn walczących o I ligę. Dlatego zwycięstwo i odskoczenie im na 4 punkty będzie bardzo ważne. Plan minimum to remis nie wyższy niż 1:1, bo liga jest tak wyrównana, że kto wie czy o awansie nie zadecydują wyniki meczów bezpośrednich.
django

Postprzez Anakin 2015-04-22, 9:13 am

Wydaje mi się że przy tym potencjale jaki mamy a równocześnie „poziomie” prezentowanym przez inne drużyny walczące o awans to powinniśmy te lige wygrać w cuglach. Mamy co prawda przeciętne tyły , o czym świadczy to że dawno nie skończyliśmy meczu bez utraty bramki ale zwłaszcza środek plus Arak z przodu to potęga. I to jak widać póki co wystarcza. Aż żal pomyśleć jeśli się pogdyba o tym co by było jakby Mirosław został wywalony dużo wcześniej. A jak jest słabym trenerem świadczą wyniki zespołu i trenerów – umówmy się – bez specjalnego doświadczenia Czas też pokaże na ile Panowie Stanek i Derbin będą w stanie wyrobić się i utrzymać w środowisku trenerskim. Ale i tak Panowie po ostatnich dokonaniach wyglądają przy poprzedniku jak kosmici. A wystarczyło zmienić styl na bardziej ofensywny, pozwolić grać piłkarzom jak lubią i są efekty. Ale też nie można zapominać, ze to iż jesteśmy wiceliderem zawdzięczamy nie tylko sobie ale i beznadziejnemu poziomowi innych faworytów którzy – jak leci – pogubili bardzo wiele punktów. Podejrzewam ze za czasów rywalizacji z Pogonią, Radzionkowem, Polkowicami czy Bytovią takich strat nie bylibyśmy w stanie odrobić. W każdym razie o ile presja nie zje zawodników to o rezultat spotkania z Rybnikiem powinniśmy być spokojni. Ale niezależnie od tego fakt ze możemy przybliżyć się do sukcesu nie tylko zawdzięczamy sobie. A w klubie pod wieloma względami i tak jest wiele do zrobienia.
Anakin

Postprzez STACH PL 2015-04-22, 12:01 pm

MiChAs089 napisał(a):Nie ma wyników źle , nie ma frekwencji źle , 6 zł na Otwartą do Piątku też źle , tylko narzekania że w dniu meczu jest drożej , niech się co niektórzy wylogują z forum i podjadą na Kresową po bilet a nie ciągłe narzekania.

Ja mam nadzieje,że do piątku sprzedanych wejściówek będzie 5750 (w tym 400 sektor gości) i w sobotę braknie biletów co pozwoli Chęcińskiemu jednak zrewidować plany i zwiększyć pojemność nowego Ludowego do 15000. Co do samego meczu jestem dziwnie spokojny,że trzy punkty zostaną w Sosnowcu
STACH PL

Postprzez lesław1 2015-04-23, 12:06 pm

Anakin napisał(a):
lesław1 napisał(a):żadna z tych tępych głów nie wpadła na pomysł, że to mobilizacja do pozbycia sie kolejek przed meczem?

A ja już myślałem w swojej naiwności ze moja sympatia - Lesław wreszcie przestanie używać swojego ulubionego słówka ale się pomyliłem. A co do pozbycia się kolejek przed meczem wystarczyłoby po prostu zrobić zniżkę na zakup biletu do czwartku czy piątku, jak teraz. Natomiast w sobotę zostawić bilety po starej cenie. Efekt marketingowy byłby lepszy.

no to módl się żeby nie było kompletu bo braknie Ci argumentów tego twojego marketingu.
lesław1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna