django napisał(a):Szczególnie, że nie widać oszczędności na innych aspektach działalności klubu
Może właśnie dlatego. Zapewne klub płaci nadal Mirosławowi i jego asystentowi co miesiąc. Ciekawe ile i jak długo jeszcze.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Szczególnie, że nie widać oszczędności na innych aspektach działalności klubu
django napisał(a):Byłbym ostrożny z wyzywaniem innych od tępaków, samemu mając kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, które nie powinno sprawiać kłopotów średnio rozgarniętemu absolwentowi szkoły podstawowej. Nie chodzi o ceny. To że osoby o umysłowości twojej, czy też prezesa nie widzą problemów, które wiele osób dostrzega, nie daje ci prawa do pisania w ten sposób. Skoro normalna dyskusja cię przerasta, to może zajmij się tym, co ci wychodzi najlepiej, na przykład idź do klubu i zrób loda prezesowi
lesław1 napisał(a):żadna z tych tępych głów nie wpadła na pomysł, że to mobilizacja do pozbycia sie kolejek przed meczem?
Anakin napisał(a):. A chodzi tylko o to aby wykorzystać znakomitą okazję aby zachęcić kibiców do powrotu na Ludowy na stałe. A żadna odwyżka nawet symboliczna taką nie jest.
MiChAs089 napisał(a):Nie ma wyników źle , nie ma frekwencji źle , 6 zł na Otwartą do Piątku też źle , tylko narzekania że w dniu meczu jest drożej , niech się co niektórzy wylogują z forum i podjadą na Kresową po bilet a nie ciągłe narzekania.
Anakin napisał(a):lesław1 napisał(a):żadna z tych tępych głów nie wpadła na pomysł, że to mobilizacja do pozbycia sie kolejek przed meczem?
A ja już myślałem w swojej naiwności ze moja sympatia - Lesław wreszcie przestanie używać swojego ulubionego słówka ale się pomyliłem. A co do pozbycia się kolejek przed meczem wystarczyłoby po prostu zrobić zniżkę na zakup biletu do czwartku czy piątku, jak teraz. Natomiast w sobotę zostawić bilety po starej cenie. Efekt marketingowy byłby lepszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak