Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez jondek 2015-02-04, 5:32 pm

Nie do końca.Żeby wygrać,musi być przynajmniej jeden napastnik-egzekutor,który strzeli bramkę przy zerowych stratach własnych. Tumicz jest zablokowany,podobnie jak niby-trener.DO NADAL :twisted: :redface:
jondek

Postprzez novack 2015-02-04, 6:13 pm

"Idioci" w Częstochowie zatrudnili konkretnego trenera, ten zaczął układac drużynę i dzisiaj wygrali sparing z Lubinem 4:1. Może to tylko przypadek, ale nasze dwa razy 0:0 ze słabiutkim Wałbrzychem raczej juz przypadkiem nie jest.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez jondek 2015-02-04, 6:28 pm

"Uczymy się wygrywać"-mówi Mirosław Smyła, i dalej zawija sreberka :twisted: :czerwona:
jondek

Postprzez Tomcjo 2015-02-04, 7:41 pm

Sparingi to tylko sparingi . Bywa ze sa w nich slabe wyniki a sezon udany . Ale pamietam ze jak Legia miala udany wystep w lidze mistrzow to i wyniki sparingow byly rewelacyjne . A u nas nawet nie smierdzi sukcesem . Nie ma gry nie ma atmosfery wsrod zawodnikow . Nawet fusy nie wroza sukcesu duetu trener prezes . Pierwszy mecz na Ludowym moze sie odbyc pod haslem oni musza odejść .
Tomcjo

Postprzez jondek 2015-02-04, 8:58 pm

Jakże brakuje mi wypowiedzi złotoustego Mirosława po dwóch bezbramkowych sparingach z "czerwoną latarnią" 3 ligi. :kiepsko:
jondek

Postprzez pyla 2015-02-04, 10:13 pm

Co My właściwie chcemy ? Drużyna w budowie od ponad roku, końca nie widac :twisted: Jest nadzieja że w sobote będzie lepiej :-) Bardzo prosiłbym o profesjonalny komentarz Lesława1. Kużwa jest jeszcze czas na wyp....nie tego pseudo trenera jeżeli tak się nie stanie to doprowadzi to do tego że będziemy się bronić przed spadkiem :redface:
pyla

Postprzez DiAntonio 2015-02-05, 2:59 am

No to zróbmy naszym wuefistom ostre pożegnanie wedle ich życzenia ale tu trzeba brać przykład z kibiców Wisły nie pisali listów do Cupiała a dymisja Bednarza stała się kwestią paru miesięcy :niezle:
DiAntonio

Postprzez novack 2015-02-05, 6:24 am

A szukając pozytywów, to jeśli przez dwie godziny Matracki nie wpuścił gola, to może ci nowi obrońcy coś potrafią :) Zastanawiam się kiedy "sztab" uzna za stosowne dać szansę Kujawie? Jeśli sparing z czerwoną latarnią 3 ligi to za wysokie progi, to kiedy pytam?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez pyla 2015-02-07, 10:21 pm

Pisałem że będzie lepiej i jest zwycięstwo :-) Ale fachura ze mnie czyż nie :-) ;-)
pyla

Postprzez paw25 2015-02-08, 10:16 am

Potrzeba dobrego napadziora ,jeden Arak to za mało.A Tumicz już nic nie pokaże miał dobrą rundę chłop a teraz nie ma się co po nim spodziewać(raczej będzie zablokowany).
paw25

Postprzez jondek 2015-02-08, 12:11 pm

Z jednym napastnikiem,mowy nie ma o awansie.Prawda czy fałsz???Panowie wuefiści ?
jondek

Postprzez novack 2015-02-08, 12:37 pm

Na koniec okienka transferowego z pewnością coś nam jeszcze skapnie, jakiś napastnik który nie załapał sie wyżej. Będzie miał jedną, wielka zaletę, mianowicie okres przygotowawczy przepracuje z innym niż Smyła trenerem, a to jak juz wielokrotnie przekonaliśmy się bardzo dużo. Aż strach pomyśleć o skuteczności Araka na wiosnę, po przepracowaniu zimy ze Smyłą.
novack

Postprzez Anakin 2015-02-08, 1:58 pm

Zapewne tak się stanie. Przypuszczam też że może to być stosunkowo znane nazwisko trzydzestoparoletniego napastnika z ekstraklasową przeszlością. No i oczywiście spowoduje to wzrost aktywności proprezesowych klakierków a'la lesiu pierwszy którzy będą dostawać wzwodu na samą myśl o swoich idolach MM i ich arcyprofesjonalnych działaniach przygotowujących lub do niemal pewnego awansu które to starają się storpedować wieczni malkontenci tacy jak ja
Anakin

Postprzez novack 2015-02-14, 3:16 pm

Byłem na sparingu ze Skrą i moim zdaniem nie wygląda to dobrze. Nie chcę być ciągłym malkontentem, ale warto częsciej pisać o tym co jest do poprawienia, bo to jest konstruktywna krytyka. Od klepania sie po plecach z zadowolenia niczego nie przybędzie. Niech nikogo nie zmylą trzy bramki Tumicza, pierwsza była w zasadzie samobójcza, a dwie pozostale ... też ;) to co zrobił bramkarz z Częstochowy to kpina. Tumicz miał swoją prawdziwą, stuprocentową sytuację, ale oczywiście nie trafił do bramki.Bardzo zawiódł mnie Fąfara, przeciętny, przyciężkawy, powolny jakoś dziwnie biegający. Większośc podań do tyłu i jeden katastrofalny błąd przy wyprowadzaniu piłki (nie pierwszy w jego wykonaniu) to już słaby Zalewski był mniej słaby niż on. Po raz kolejny Smyla błysnąl geniuszem wystawiając Szatana na... lewym skrzydle. Był tam całkowicie zagubiony i za wolny, ale Smyła wie lepiej. Do formy wraca Jovan i o tę pozycję możemy byc spokojni.
Bramki puszczonej przez Gąsińskiego nie widziałem, więc nie oceniam czyja wina. Fabisiak zagrał dobrze, raz broniąc sam na sam, więc mam nadzieje, że to on będzie nadal nr 1 i Gąsińskiego na ławce jakoś zniesiemy. Ciągle nie mogę rozszyfrować Musiolika, bo zawsze biega po drugiej stronie od trybunki i po prostu słabo go widać, ale pod bramką ładnie się znalazł i w przeciwieństwie do Tumicza zachował zimna krew. Arak dzisiaj nic nie pokazał, ale jego już nie musimy testować, on swoje zrobi, no chyba, że obóz ze Smyłą go rozstroi.
novack

Postprzez STACH PL 2015-02-14, 7:33 pm

Puszczonej bramki również nie widziałem ale Gąsiński w sparingu raczej na + stałem specjalnie niedaleko niego ładnie dyrygował obroną, podpowiadał,był aktywny,większych błędów nie zauważyłem,ale.. chciałbym go zobaczyć z mocniejszym przeciwnikiem.
STACH PL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników