Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Adam1906 napisał(a):GrubyPerez napisał(a):POKAŻ MI PIERDOLONY ŚLĄSKI CWELU GDZIEW CO
JAK
MAM CI WIERZYĆ ... ROZMAWIAŁEM Z TOBĄ NIE RAZ , PROSIŁEŚ O CZAS , MÓWIŁEŚ ŻE TO CO ROBISZ MA SENS, WIĘC SIĘ PYTAM k***a KIEDY?? wyp....laj W PODSKOKACH I TO JUŻ! I TO BEZ WZYWANIA , GDZIE MASZ HONOR CHUJU , ZŁÓŻ DYMISJĘ - SAM BO JAK NIE TO MY CIĘ WYJEBIEMY . I NIE STRASZ MNIE TERAZ KONSEKWENCJAMI JAK TO MÓWIŁEŚ ŻE NIKT W INTERNECIE NIE JEST ANONIMOWY. JA NA BANK NIE JESTEM BO MOJA KSYWA KOJARZY SIĘ ZORIENTOWANYM Z KONKRETNĄ OSOBĄ - NO A TOBIE TO JUŻ NA BANK. WIĘC CI MÓWIĘ TO TU NA FORUM CO CI POWIEM JUTRO W TWARZ- wyp....laj FRAJERZE ŚLĄSKI. TWOJA PORA W ZAGŁĘBIU TO CIEMNY I STRACONY CZAS.
Marcin , please, wypierdol go już bo Ciebie za chwilę wypierdolą.
Za ten wpis to masz u mnie piffko. Niestety, ale ja również muszę zaapelować do Prezesa: Marcin, wypierdol tego hanysa z Naszej drużyny! Wiosną chcemy zobaczyć Nowy styl w grze Zagłębia pod wodzą nowego trenera! Prawdziwego trenera a nie pro-wuefisty!
Panowie, a coscie sie ta uwzięli na Smyłę. Czy facet sam sie zatrudnil w ZagłebiuSam ze soba umowę podpisał
Sam siebie trzyma na stołku
Nie prezentujcie moralności Kaelgo typu "Marcin please". Nazwijmy rzecz po imieniu: Na dzień dzisiejszy szmaciarzem numer jeden jest Jaroszewski, a nie Smyła. I jego trzeba by wystrzelić w kosmos jako pierwszego. Bo to on nie tyle, że zatrudnił kolesia to go uparcie trzyma, na nic nie reguje a kibiców ma w dupie. Usłyszał ktoś publiczne "przepraszam"
Bo ja nie. Chcecie rozliczeń
Zacznijcie od Prezesa. To on kieruje klubem i go reprezentuje. Nie Smyła.
STACH PL napisał(a):Panie i Panowie spokojnie,ja dalej swoje Tylko Idiota i Nieudacznik by nie awansował z tym składemNa pewno będzie lepiej..heh
novack napisał(a):Teraz dwa wyjazdy pod rząd w tym w Mielcu, który nie czekał jak Jaroszewski, zmienił trenera i jest w gazie wygrywajac wszystko.
Qcu20 napisał(a):Czy uważacie, że klubem powinien rządzić prezes, czy kibice?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników