Więc jak chcemy zbudować Zagłębie marzeń chodźby w mojej wersji to jesteśmy zdani na siebie chcecie to głosujcie na każdego tylko nie na tego stalingradzkiego pachoła sprawa jest jasna chodzi mi o tavarisza Górskiego . Bo ten cały pakt to wiadomo że poprowadzi nas do równi pochyłej

ja mieszkam w Dąbrowie Górniczej i chciałbym widzieć mecze Ligi Europy w Sosnowcu np. z Rodą Kerkrade czy z Sivassporem a my niestety idziemy ale w drugą stronę . A wracając do tematu tego kolesiostwa które poprzedza nasze Zagłębie to lepiej zagłosować na kogoś kto najmniej obiecuje niż na takiego ciula co omamia nowymi stadionami,dociągnięciem do Sosnowca DTŚ'ki,i innymi luksusami rodem z Londynu czy Nowego Jorku nie chodzi mi o czarne czy żółte taksówki albo czerwone piętrowe autobusy czy też o Big Ben'a lub Statułę Wolności . U mnie tematem drażliwym są dworce PKP

a w Sosnowcu hala Żeromskiego i stadion Ludowy pięknie by to było mieć kibiców w Sławkowie,Siewierzu,Porębie,Pilicy,Zawierciu,Łazach, Chrzanowie,Libiążu,Andrychowie,Jędrzejowie,Kłobucku i Miechowie ale żeby mieć kibiców i fanów z innego województwa to potrzeba wyników bo ta socjaldemokratyczna klika na linii prezydent-wiceprezydent-prezes-trener jest dla nas niczym nowotwór