ZAGŁĘBIE - Rozwój Katowice! sobota 06.09.2014r.godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - Rozwój Katowice! sobota 06.09.2014r.godz.17

Postprzez pyla 2014-09-06, 11:09 pm

Galeria zdjeć - ostatnie zdjęcie - szczęśliwy Smyła, On już nawet nie próbuje udawać że mu jest smutno i zależy mu na ZAGŁĘBIU. :czerwona:
pyla

Postprzez zag23 2014-09-06, 11:15 pm

Jak ogladam skróty to Rozwój nas niezle kontrował, Sierczyński słabo - za daleko od rywala, Matracki w bramce nic nie broni i to sa słabe ogniwa, grunt to wyciągać wnioski a nie grac ciagle jednym składem jakby sie mialo 11 zawodników w kadrze tylko. Na prawą stronę można Markowskiego przecież dać. Brakuje mi faulów taktycznych w kluczowych akcjach. U siebie to wstyd przegrywac w takim stylu i to jeszcze z hanysami. Smyła albo sie pożegnasz albo w nastepnych kolejkach pokaz klase i wygraj wysoko by zmazac plamę choc nie chce mi sie cos wierzyć.

ps. no i Jarczyk jest tak wolny ze na okregówke sie nadaje.
Ostatnio edytowano 2014-09-06, 11:19 pm przez zag23, łącznie edytowano 1 raz
zag23

Postprzez roxy 2014-09-06, 11:17 pm

pyla napisał(a):Galeria zdjeć - ostatnie zdjęcie - szczęśliwy Smyła, On już nawet nie próbuje udawać że mu jest smutno i zależy mu na ZAGŁĘBIU. :czerwona:

przecież hanysowi nie będzie zależeć na Zagłębiu. Zależy mu tylko na kasie, nie wiem jak, ale trzeba zrobić wszystko, żeby dziada z Zagłębia pogonić.
roxy

Postprzez zag23 2014-09-06, 11:25 pm

roxy napisał(a):
pyla napisał(a):Galeria zdjeć - ostatnie zdjęcie - szczęśliwy Smyła, On już nawet nie próbuje udawać że mu jest smutno i zależy mu na ZAGŁĘBIU. :czerwona:

przecież hanysowi nie będzie zależeć na Zagłębiu. Zależy mu tylko na kasie, nie wiem jak, ale trzeba zrobić wszystko, żeby dziada z Zagłębia pogonić.

nawet jesli pogonisz to kim zagrasz w obronie i w bramce jak słabo sa przygotowani i nowi zawodnicy poki co zawodzą ? zespol buduje sie od tylu a nie sciaga sie napastnika który nie gra nawet i starego Dudka. Ja to bym nawet zagrał Matusiakiem na stoperze z braku laku.
zag23

Postprzez roxy 2014-09-06, 11:37 pm

zag23 napisał(a):nawet jesli pogonisz to kim zagrasz w obronie i w bramce jak słabo sa przygotowani i nowi zawodnicy poki co zawodzą zespol buduje sie od tylu a nie sciaga sie napastnika który nie gra nawet i starego Dudka. Ja to bym nawet zagrał Matusiakiem na stoperze z braku laku.
zag23

to będzie ból głowy nowego trenera, jak Smyła zostanie, to na pewno nic się nie zmieni.
roxy

Postprzez roxy 2014-09-06, 11:42 pm

a tak na marginesie, to na ten moment godzina 00.40 na głównej zdjęcia z meczu Zagłębie -Rozwój przedstawiają zdjęcia z meczu Raków - Zagłębie :lol:
roxy

Postprzez STACH PL 2014-09-07, 7:50 am

Prezesie do wyboru do koloru większość tych panów jest bezrobotnych lub pracują w mniejszych klubach : Jarosław Araszkiewicz,Janusz Białek,Marek Chojnacki,Tomasz Hajto,Bogusław Kaczmarek,Czesław Michniewicz,Marek Motyka,Radosław Mroczkowski,Czesław Palik,Artur Płatek,Rafał Ulatowski,Ryszard Wieczorek,Wiesław Wojno,Jan Żurek.
STACH PL

Postprzez novack 2014-09-07, 8:17 am

STACH PL napisał(a):Prezesie do wyboru do koloru większość tych panów jest bezrobotnych lub pracują w mniejszych klubach : Jarosław Araszkiewicz,Janusz Białek,Marek Chojnacki,Tomasz Hajto,Bogusław Kaczmarek,Czesław Michniewicz,Marek Motyka,Radosław Mroczkowski,Czesław Palik,Artur Płatek,Rafał Ulatowski,Ryszard Wieczorek,Wiesław Wojno,Jan Żurek.

A który z nich jest funflem Prezesa? Nie wiem, czy coś przegapiłem, ale nie przypominam sobie, by Prezes mówił jaki cel przed Spółką jaką jest Zagłębie wyznaczył im właścicieł. Owszem Prezes snuł różne opowieści o o swoich prognozach i miejscach 5-8 później zmieniał zdanie i opowiadał, że Zagłębie nie tylko awansuje, ale wygra tę ligę, ale o celu wyznaczonym przez właściciela nie słyszałem. Jeśli właściciel wyznaczył jako cel awans, to rozumiem, że w rqzie nie wykonania planu dyrektor zakładu (prezes) poniesie określoną odpowiedzialność, a jeśli właściciel (prezydent miasta) nie wyznaczył konkretnego planu i odpowiedzialności, to znaczy, że dał komuś do zabawy nasze Zagłebie i do tego miliony z naszych podatków, a oto możemy zapytać w trwającej kampani wyborczej przed wyborami na właściciela Zagłębia.
Ostatnio edytowano 2014-09-07, 8:19 am przez novack, łącznie edytowano 1 raz
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez kubazag12 2014-09-07, 8:17 am

Dobra Zagłębie grało słabo ale to nie powód żeby bić brawo Rozwojowi,którzy i tak dobrze nie zagrali .
Chyba wszyscy zapominali komu kibicujemy !!! Jeśli przychodzisz na mecz powyzywać to lepiej nie przychodź :czerwona: , na mecze przychodzi się dopingować,kibicować zespołowi .
ZAWSZE WIERNI, CZY JEST DOBRZE CZY JEST ŹLE !!!!!!!!!!!!!!
kubazag12

Postprzez STACH PL 2014-09-07, 8:35 am

novack napisał(a):
STACH PL napisał(a):Prezesie do wyboru do koloru większość tych panów jest bezrobotnych lub pracują w mniejszych klubach : Jarosław Araszkiewicz,Janusz Białek,Marek Chojnacki,Tomasz Hajto,Bogusław Kaczmarek,Czesław Michniewicz,Marek Motyka,Radosław Mroczkowski,Czesław Palik,Artur Płatek,Rafał Ulatowski,Ryszard Wieczorek,Wiesław Wojno,Jan Żurek.

A który z nich jest funflem Prezesa? Nie wiem, czy coś przegapiłem, ale nie przypominam sobie, by Prezes mówił jaki cel przed Spółką jaką jest Zagłębie wyznaczył im właścicieł. Owszem Prezes snuł różne opowieści o o swoich prognozach i miejscach 5-8 później zmieniał zdanie i opowiadał, że Zagłębie nie tylko awansuje, ale wygra tę ligę, ale o celu wyznaczonym przez właściciela nie słyszałem. Jeśli właściciel wyznaczył jako cel awans, to rozumiem, że w rqzie nie wykonania planu dyrektor zakładu (prezes) poniesie określoną odpowiedzialność, a jeśli właściciel (prezydent miasta) nie wyznaczył konkretnego planu i odpowiedzialności, to znaczy, że dał komuś do zabawy nasze Zagłebie i do tego miliony z naszych podatków, a oto możemy zapytać w trwającej kampani wyborczej przed wyborami na właściciela Zagłębia.

Pewnie żaden,pewnie też nie charatają w gałę z naszym prezesem,a właściciel blaszany Kaziu nawet jeśli nie wyznaczył celu, raczej jest rozczarowany wynikami przed wyborami.
STACH PL

Postprzez comitam 2014-09-07, 10:02 am

po słabej rundzie jesiennej na wiosnę chłopaki zaczną szaleńczą pogoń za czołówka i na mecie jak zawsze zabraknie im punktu lub głupio zremisują u siebie żeby przypadkiem nie awansować,a nam pozostanie niedosyt i apetyt na następny sezon.tak słabej drużyny to w Sosnowcu nigdy nie było,a jak ich nie pogonimy to będzie jeszcze gorzej. :czerwona:
comitam

Postprzez STACH PL 2014-09-07, 10:23 am

comitam napisał(a):po słabej rundzie jesiennej na wiosnę chłopaki zaczną szaleńczą pogoń za czołówka i na mecie jak zawsze zabraknie im punktu lub głupio zremisują u siebie żeby przypadkiem nie awansować,a nam pozostanie niedosyt i apetyt na następny sezon.tak słabej drużyny to w Sosnowcu nigdy nie było,a jak ich nie pogonimy to będzie jeszcze gorzej. :czerwona:

Problem jest w tym że drużyna jest mocna,przynajmniej na papierze nawet obiło mi się ostatnio o uszy Real Sosnowiec jak na tą ligę,tylko potrzeba nam trenera który ja odpowiednio przygotuje,ustawi,zgra itp,itd.Ogólnie FACHOWCA
STACH PL

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-09-07, 11:18 am

W ogóle nie można się godzić ze stwierdzeniem iż "złem dla tej drużyny są kibice"
to jest nie prawda - ten skład osobowy drużyny Zagłębia powinien każdego i każdym
miejscu rozklepać bez większych problemów. Oczywiście warunek ze drużyna jest
odpowiednio przygotowana do sezonu i ma taktykę przemyślaną i przyswojoną
praktycznie. Poza tym trener powinien odpowiednio szybko działać z ŁAWY nie
czekać aż przeciwnik wykorzysta nasze słabości. Dlaczego przeciwnicy atakują nas
najczęściej na naszego prawego obrońcę - widocznie takie maja info iż nasz obrońca
jest słabym ogniwem w bloku obrony i to powinno być zmienione nie czekać na
następny mecz. Mam wrażenie iż ustawienie zawodników pozostawia wiele do życzenia
np. Mr September - przecież jego pozycja na której szaleje i czasami strzeli brameczkę
to PRAWY POMOCNIK a on gra na zupełnie innej pozycji. Nie wiem czy linia ataku powinna
stanowić jednego napadziora czy dwóch odpowiednio ustawionych. Nie będę dłużej
zanudzał - jedno jest pewne trener musi dokonać takich zmian, aby zawodnicy nie mówili
ze ciężko im idzie rozegranie, ze przeciwnik przyjechał Bóg wie skąd i myślę że należy
skończyć z tym ustawianiem AUTOBUSU przed własną bramką tylko grać football dla oka
kibiców również. No przecież gdyby Zagłębie grało KASZANKĘ a zdobywało punkty i
zajmowało wysoka pozycje w tabeli to myślę, ze i Kibice rozumieli by ten sposób gry.
Na koniec już nie tak sobie wyobrażałem początek tego sezonu
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Sonda 2014-09-07, 11:37 am

http://www.pzpn.pl/public/system/files/ ... 2014-1.pdf Panie Jaroszewski ten link to lista 450 trenerów z licencją. W poniedziałek mamy mieć nowego trenera.
Sonda

Postprzez Sir 2014-09-07, 12:01 pm

A ja Wam mówię, że awansujemy! Z tym składem, sztabem i Prezesem.

Bycie kibicem Zagłębia, wymaga dużej wiary, prawda P. Tadeuszu?
Sir

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna