Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pyla napisał(a):Galeria zdjeć - ostatnie zdjęcie - szczęśliwy Smyła, On już nawet nie próbuje udawać że mu jest smutno i zależy mu na ZAGŁĘBIU.
roxy napisał(a):pyla napisał(a):Galeria zdjeć - ostatnie zdjęcie - szczęśliwy Smyła, On już nawet nie próbuje udawać że mu jest smutno i zależy mu na ZAGŁĘBIU.
przecież hanysowi nie będzie zależeć na Zagłębiu. Zależy mu tylko na kasie, nie wiem jak, ale trzeba zrobić wszystko, żeby dziada z Zagłębia pogonić.
zag23 napisał(a):nawet jesli pogonisz to kim zagrasz w obronie i w bramce jak słabo sa przygotowani i nowi zawodnicy poki co zawodzą zespol buduje sie od tylu a nie sciaga sie napastnika który nie gra nawet i starego Dudka. Ja to bym nawet zagrał Matusiakiem na stoperze z braku laku.
zag23
STACH PL napisał(a):Prezesie do wyboru do koloru większość tych panów jest bezrobotnych lub pracują w mniejszych klubach : Jarosław Araszkiewicz,Janusz Białek,Marek Chojnacki,Tomasz Hajto,Bogusław Kaczmarek,Czesław Michniewicz,Marek Motyka,Radosław Mroczkowski,Czesław Palik,Artur Płatek,Rafał Ulatowski,Ryszard Wieczorek,Wiesław Wojno,Jan Żurek.
novack napisał(a):STACH PL napisał(a):Prezesie do wyboru do koloru większość tych panów jest bezrobotnych lub pracują w mniejszych klubach : Jarosław Araszkiewicz,Janusz Białek,Marek Chojnacki,Tomasz Hajto,Bogusław Kaczmarek,Czesław Michniewicz,Marek Motyka,Radosław Mroczkowski,Czesław Palik,Artur Płatek,Rafał Ulatowski,Ryszard Wieczorek,Wiesław Wojno,Jan Żurek.
A który z nich jest funflem Prezesa? Nie wiem, czy coś przegapiłem, ale nie przypominam sobie, by Prezes mówił jaki cel przed Spółką jaką jest Zagłębie wyznaczył im właścicieł. Owszem Prezes snuł różne opowieści o o swoich prognozach i miejscach 5-8 później zmieniał zdanie i opowiadał, że Zagłębie nie tylko awansuje, ale wygra tę ligę, ale o celu wyznaczonym przez właściciela nie słyszałem. Jeśli właściciel wyznaczył jako cel awans, to rozumiem, że w rqzie nie wykonania planu dyrektor zakładu (prezes) poniesie określoną odpowiedzialność, a jeśli właściciel (prezydent miasta) nie wyznaczył konkretnego planu i odpowiedzialności, to znaczy, że dał komuś do zabawy nasze Zagłebie i do tego miliony z naszych podatków, a oto możemy zapytać w trwającej kampani wyborczej przed wyborami na właściciela Zagłębia.
comitam napisał(a):po słabej rundzie jesiennej na wiosnę chłopaki zaczną szaleńczą pogoń za czołówka i na mecie jak zawsze zabraknie im punktu lub głupio zremisują u siebie żeby przypadkiem nie awansować,a nam pozostanie niedosyt i apetyt na następny sezon.tak słabej drużyny to w Sosnowcu nigdy nie było,a jak ich nie pogonimy to będzie jeszcze gorzej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników