Panie Trenerze,
Już czekam kiedy zagramy na zero w tyle i niskim i średnim pressingiem z Limanową! Naprawde strach sie bać!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Wygrana ze Stargardem to przede wszystkim uniknięcie kompromitacji jaką byłaby trzecia przegrana z rzędu. I chyba w takich kategoriach należałoby rozpatrywać tę wiktorię. Szczęście nie zawsze będzie sprzyjać jak w tym meczu. Natomiast na babole Radosława jak najbardziej. To uczucie bytomskiego Kapello jest wprost niewiarygodne. Nie za takie "występy" zawodnicy tracili miejsce w składzie. No i generalnie, gra zespołu pod wodzą Miro z Bytomia w każdym meczu będzie wielką niewiadomą.
ale trzeba obalić ten słaby punkt naszego zespołu jakim jest runda jesienna bo przez to straciliśmy kilkakrotnie awans do pierwszej ligi myślę że pan Smyła zasługuje na tą ostatnią szansę nie chcę bronić pana trenera ale cóż z tego że mamy lokalne wydanie Mariusza Rumaka jakim jest pan Mirosław Smyła nasz zespół nie ma wielkich sponsorów a wiadomo co z tego wynika że nie ma sponsorów nie ma powrotu na salony właśnie drażni mnie ta biznesowa moda że zamiast klubów z bardzo dużych miast posiadających jakieś większe sukcesy i tradycje to tyczy się także naszego Zagłębia są sponsorowane kluby ze wsi i miasteczek np.Nieciecza ma sponsora Bruk - bet a oni i ocierają się o awans do ekstraklasy wyjątkiem jest Zawisza który ma właściciela pana Osucha który jest wyjątkiem nie zainwestował w jakiś PGR KP Zadupcewo tylko w klub mający nie dość że w klub z niemal 70 letnią historią to jeszcze doprowadził z prędkością światła Zetę do ekstraklasy tylko że usiłuje niszczyć wysiłek włożony przez kibiców w doping, oprawy, wyjazdy przepraszam was że o tym piszę ale mnie ta durna biznesowa moda drażni wiem że to nie na temat ale chętnie bym wymienił kilka zdań na ten tematUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników