Długi,długi i jeszcze raz długi ja wiem że to sprawa drażliwa ale możemy chodź na chwilę zmienić temat

. Nie chcę nikogo z was nękać ale mam jedno pytanie a mianowicie jak się wam podobają nowe stroje w których grają nasi piłkarze w bieżącym sezonie

bo jak dla mnie za bardzo oldscoolowe ja wiem mi domowy przypomina ten w pewnym sensie przypomina ten w którym widzewiacy grali 17-18 lat temu bo jeśli macie podobne opinie do mojej na ten temat to proszę bardzo można to wyrazić a nawet coraz to bardziej jaskrawo bo jeśli tak będzie że 1 liga spadnie na nas jak przysłowiowy "grom z jasnego nieba" to musimy innym udowodnić że Zagłębie Sosnowiec to legenda polskiej piłki która powraca na właściwe tory i nie tylko ta sprawa będzie wymagała wymiany też nekrofil tavarisz Górski który chce wędzić swoją radziecką dupę już czwartą kadencję i pastwić się nie tylko nad naszym klubem ale i nad miastem musimy mu za rok powiedzieć DASVIDANIA !!!!!!

bo wasz prezydent (bo ja jestem z sąsiedniej Dąbrowy) zniszczy całe miasto tam lewak i tam lewak u was stadion a u nas w dębowym grodzie dworzec kolejowy i rewitalizacja śródmieścia jeden ponoć z Będzina poleciał teraz czas na tych dwóch !!!!!!