Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Sprawdziłem na 90 minut, Skrzypczak to gość, ktory w poprzednim sezonie strzelił 34 bramki w drugiej lidze i pucharze, teraz jest w rezerwach Zabrza. Być może warto było spróbowac...
patrios91 napisał(a):Jestem ciekaw co z wielką nadzieją Zagłębia Christianem Gandu?!
lesław1 napisał(a):ciekawe skąd masz takie super nowinki na temat Gandu, skoro odwiesili go i gral pół seoznu w Skrze to niby dlaczego teraz ma zakaz gry? domysły zostaw dla siebie a jak chcesz pisać to pisz sprawdzone rzeczy
kriss68 napisał(a):novack napisał(a):Sprawdziłem na 90 minut, Skrzypczak to gość, ktory w poprzednim sezonie strzelił 34 bramki w drugiej lidze i pucharze, teraz jest w rezerwach Zabrza. Być może warto było spróbowac...
W poprzednim sezonie to strzelił ale 1 bramkę, 3/4 meczów z ławki .patrios91 napisał(a):Jestem ciekaw co z wielką nadzieją Zagłębia Christianem Gandu?!
novack napisał(a):Z Gandu jest jak z Yeti, każdy słyszał, że istnieje, ale nikt go w akcji nie widział.
Anakin napisał(a):Nie do końca rozumiem też sprawę z Weisem. Mam wrażenie że Smyła nie dał mu tak naprawdę szansy. Wypożyczenie do niższej ligi po kontuzji, ok. Ale wiosną mógł wrócić. Zapewne nie byłoby gorzej niż kilku innych zakontraktowanych w tym czasie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników