mwy napisał(a):Piast Gliwice - w moim przypadku 2+1 (dwóch dzieci+jeden dorosły) - Karnet rodzinny 136zł
ZS - Karnet 3*120 zł = 360zł
werty2 napisał(a):Mamy więc podwyżkę i to (procentowo) sporą. Czy uzasadnioną? Śmiem wątpić. Kolejnym „rozwiązaniem autorskim” jest likwidacja biletów ulgowych, rzecz niespotykana w normalnie funkcjonujących klubach sportowych. Tak jak poprzednicy wspomnieli brakuje także biletów rodzinnych.
Dodajmy do tego hasło marketingowe na stronie oficjalnej:
"Nie wstydź się pomagać Zagłębiu, wstydź się prosić o darmową wejściówkę"
To wszystko co powyżej świadczy o wielkim Debiliźmie Jaroszewskiego. Psu w dupę kolejny prezes który ma pomysł jak dostać kasę podatników z Urzędu Miasta albo wydrenować kieszenie kibiców. Nigdy, nigdzie w życiu nie pomyślałem aby dostawać coś za darmo. Ale k***a żadne z moich trojga dzieci które mają powyżej 6 lat jeszcze nie pracuje. Na mecze lubi też chodzić tatuś-emeryt z typowo polska emeryturą nieco ponad tauzen wiec mu też czasami zasponsoruję bilet. Teraz to chyba będzie albo rotacja (idzie ze mną albo wybrana osoba tj. tatuś lub któreś z dzieci, od święta nawet dwójka). Za piątkę karnet tylko na jesień to w minimalnej opcji 600 zł (z dziećmi i emerytami lepsza kryta). Albo 40 zł za mecz. Gdyby jeszcze to był Te-Mobile. Ale na litość to jest tylko polska 3 liga. No i sorry, mam takie a nie inne zarobki więc przy rodzinie nie mogę nie brać pod uwagę ekonomii. A biorąc to ostatnie pod uwagę to można by śmiało napisać ze bardziej opłaca się wykupić pakiet w Canal + i mieć w HD mecze , z dużą dozą pewności że poziom i warunki oglądania będą lepsze.