Czytam informacje ,że Ruch sprawdza 3 zawodników z Chin.
W 2011 proponowałem kontakt z firmą SCC z Jaworzna.Podałem wszystkie kontakty łącznie z nazwiskami, e-mailami i telefonami.Nastepnie przygotowałem projekt listu ( po angielsku) z prośba o spotkanie Zarządu Zagłebia z SCC..i określające korzyści z takiej współpracy dla firm SCC.
Spokój , który trwa do dzisiaj,że Miasto i tak nas sfinansuje jest niezrozumiały.Gdzie są nowe firmy, które nie sa zainteresowane byciem sponsorem tytularnym , ale mogą potraktować Zagłebie jako dodatkowa reklamę.
Warunek , każdej takiej firmie, w zależności od branży, od lokalizacji, wielkości i jej strategii marketingowej należy pokazać korzyści wynikające z takiej współpracy. Współpraca postawimy Wam banner a przekażcie kase nie ma wiekszego sensu, ale też jest potrzebna dla pewnej kategorii firm.
Gdzie sa sponsorzy Legii, którym powinno zależeć aby pokazać sie w Zagłebiu i tam gdzie gra Zagłebie a nie wystepuje Legia

Czy mamy dla nich jakiś pomysł czy też czekamy aż sami przyjdą i zaproponuja kasę

Wsparcie Miasta jest ok ,ale to nie może być baza finansowa.
Panie Prezesie, czy ma Pan jakiś jasną strategie marketingowa oprócz przekonywania Radnych o konieczności dalszego finansowania Klubu bo czas biegnie a wybory maja to do siebie, że sa co 4 lata...