II LIGA 2013/14 - DECYDUJĄCE STARCIE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: II LIGA 2013/14 - DECYDUJĄCE STARCIE

Postprzez Tomcjo 2014-05-03, 6:38 pm

Jak to jest ze Rozwoj pogonil Bytowie jak pies pastucha po łace . My lejemy Rozwòj a z Bytovia ledwo ratujemy remis
Tomcjo

Postprzez novack 2014-05-03, 6:42 pm

Tomcjo napisał(a):Jak to jest ze Rozwoj pogonil Bytowie jak pies pastucha po łace . My lejemy Rozwòj a z Bytovia ledwo ratujemy remis

Lepiej nie dopytuj, bo "Wrocław" zacznie weszyć ")
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez slawekchicago 2014-05-03, 6:49 pm

Jak to jest ??? to jest pilka a dokladnie mowiac 2 LIGA ZACHODNIA :) No i pieknie scenariusz sie sprawdza teraz juz wyglada to znaczniej lepiej !!!! ja nie patrze wstecz co by bylo gdyby ,bo wnaszym przypadku to trzeba patrzec ale na cala runde jesienna :redface: ,jest ok . teraz pytanie czy Chrobry urwie punkty Bytovii jesli tak ,to ............ale poczekajmy bo.... to jest pilka a dokladnie mowiac 2 LIGA ZACHODNIA :) :brawo: :brawo: :brawo:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez novack 2014-05-03, 7:09 pm

Ani my nie wygramy swoich 6, ani Bytovia swoich 5 meczów z rzędu, więc... sam nie wiem co napisać!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez slawekchicago 2014-05-03, 7:16 pm

novack napisał(a):Ani my nie wygramy swoich 6, ani Bytovia swoich 5 meczów z rzędu, więc... sam nie wiem co napisać!

i to jest prawda , ale jakto ktos z kadry Zaglebia powiedzial , i podpisuje sie pod tym :

LEPIEJ BYC GONIACYM NIZ UCIEKAJACYM :-) :-) :-)
slawekchicago

Postprzez slawekchicago 2014-05-03, 7:17 pm

DORWIEMY TO DRUGIE MIEJSCE W OSTATNIEJ KOLEJCE CZY W BARAZU ALE DORWIEMY :brawo: :brawo: :brawo: :!: :!: :!: :brawo: :brawo: :brawo:
slawekchicago

Postprzez zag23 2014-05-03, 7:25 pm

Sir napisał(a):
zag23 napisał(a):Bardzo ciekawa ta nasza 2 liga zachodnia, górna polowa tabeli gra w kratkę - Chrobry poza zasiegiem, bardzo szkoda straconych punktów w nimi. Mam nadzieje, że ZAGŁĘBIE uwierzy ze nic straconego i wygra wszystkie mecze do konca bo zwycięstwo w Polonia nic nie daje tu trzeba kompletu zwycięstw.

sir tym trzecim jest Zagłebie jak patrze na tabele i mamy 3 pkt wiecej niz oni wiec Bytowia musiałaby sie potknąć jeszcze 2 razy a Warta z wszystkimi wygrac heh.

ps. jak Calisia jest słaba to widze ze nie obserwujesz wynikow tej wiosny

3:0 Bytowia przegrywa heh

W przeciwieństwie do Ciebie byłem na meczu w Kaliszu. Wiem jaki piach gra Calisia ( problemy finansowe) od kwietnia ( marzec jeszcze dobry i niezłe wtedy wyniki ).

Wierzę w Zagłębie i awans. Liczę że będzie odpowiednia frekwencja na meczu z Polonią!

A skad wiesz ze ja na meczu nie byłem? Lokalizator mi zalozyłes na tel heh no nie. Nie wazne czy byłes czy nie byłes na meczu, wyniki Calisi swiadczą, że to zespol nie taki słaby jak mówisz. Wygrali na wiosne z Warta 3:1 (wyjazd) Wałbrzychem 3:0 (wyjazd), wygrywali do 68 min z Bytowia 2:0 skonczyło sie marnie ale maja jaja, zremisowali z nami -tu mozesz powiedziec w jakich okolicznosciach :) zremisowali ze Zdzichami na wyjeździe w tej kolejce i to słaba druzyna no znam słabsze. Miewaja tez gorsze mecze jak kazdy w tej lidze. I prosze nie kłoć sie bo nie o to chodzi. NIE MASZ RACJI I SIE PRZYZNAJ !!!

Zagłebie ma szanse dalej na awans i to dzieki Rozwojowi. Strata zmalała a kolejek zostało 6 do konca i watpie by Bytowia wygrała wszystko w sumie tez watpie by Zagłebie wszystko wygrało no ale cóż. Czas pokaze kto straci wiecej punktów.
Ostatnio edytowano 2014-05-03, 7:29 pm przez zag23, łącznie edytowano 2 razy
zag23

Postprzez novack 2014-05-03, 7:27 pm

Na trzy kolejki przed końcem , my gramy w Częstochowie, a oni w Kluczborku i ta kolejka rozwiąże temat. Byłem kilka razy w Częstochowie i zawsze zwycięstwo, tak jak w Bytomiu, więc nie mam wyjścia :)
novack

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-05-03, 7:31 pm

Kol. Novack - a co na kolejkę kiedy my gramy z Kluczborkiem - wyjazd
a Oni maja dopisane 3pkt ?
Pozdrawiam
tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez novack 2014-05-03, 7:36 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Novack - a co na kolejkę kiedy my gramy z Kluczborkiem - wyjazd
a Oni maja dopisane 3pkt ?
Pozdrawiam
tadeusz

O tym juz pisałem powyżej. Liczenie zaczynamy po tej kolejce, o ile wygramy w Kluczborku. Tam tez byłem i w plecy O:2, więc nie jadę :)
novack

Postprzez Sir 2014-05-03, 7:37 pm

Tomcjo napisał(a):Jak to jest ze Rozwoj pogonil Bytowie jak pies pastucha po łace . My lejemy Rozwòj a z Bytovia ledwo ratujemy remis

Chrobry Jarota 1 1. Tym razem w Głogowie karny dla gości.

I tym sposobem szkoda że w Sosnowcu nie padł remis w ostatnim meczu. Ale dzięki temu głogowianie będę musieli zagrać z Drutexem o zwycięstwo:)
Sir

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-05-03, 8:07 pm

Widzę ze Kol Sir napisał wynik meczu Chrobry Jarota 1-1 nie wiem czy to koniec
meczu, ale niech tam.
Decydujące mecze w naszym wykonaniu to już były na LUDOWYM tj Bytovia + Chrobry
wyniki znamy i nie ma co wracać - strata 5 pkt.
Decydujące mecze druga tura zaczną się od meczu Polonia a skończą wyjazdowym
meczu w Opolu. I tu się na moment zatrzymam bo Bytovia gra równolegle z Rakowem.
Ten mecz może mieć kolosalne znaczenie bo nasza wygrana w Opolu a przegrana Bytovii
z walczącym Rakowem o utrzymanie może spowodować różnice w samej końcówce sezonu.
Stawiam sobie pytanie Czy tak będzie ? A przecież my jedziemy do Częstochowy również.
Mam jedno życzenie dla nas wszystkich - ABY ZAGLEBIE WYGRAŁO WSZYSTKIE MECZE TO
JEST MOŻLIWE.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez novack 2014-05-03, 8:13 pm

Na trzy kolejki przed końcem , my gramy w Częstochowie, a oni w Kluczborku i ta kolejka rozwiąże temat. Byłem kilka razy w Częstochowie i zawsze zwycięstwo, tak jak w Bytomiu, więc nie mam wyjścia :)
novack

Postprzez Sir 2014-05-04, 1:02 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Widzę ze Kol Sir napisał wynik meczu Chrobry Jarota 1-1 nie wiem czy to koniec
meczu, ale niech tam.
Decydujące mecze w naszym wykonaniu to już były na LUDOWYM tj Bytovia + Chrobry
wyniki znamy i nie ma co wracać - strata 5 pkt.
Decydujące mecze druga tura zaczną się od meczu Polonia a skończą wyjazdowym
meczu w Opolu. I tu się na moment zatrzymam bo Bytovia gra równolegle z Rakowem.
Ten mecz może mieć kolosalne znaczenie bo nasza wygrana w Opolu a przegrana Bytovii
z walczącym Rakowem o utrzymanie może spowodować różnice w samej końcówce sezonu.
Stawiam sobie pytanie Czy tak będzie ? A przecież my jedziemy do Częstochowy również.
Mam jedno życzenie dla nas wszystkich - ABY ZAGLEBIE WYGRAŁO WSZYSTKIE MECZE TO
JEST MOŻLIWE.
Pozdrawiam
Tadeusz

Kolego Tadeuszu, pragnę jedynie wtrącić że Odra Opole też gra o utrzymanie z którą gramy i to samo Kluczbork. Nie będzie lekko. Paradoksalnie ta kolejka przerwy w naszym wykonaniu może mieć dobry wpływ na zawodników bo mogli odpocząć po intensywnych meczach w ostatnim czasie.
Sir

Postprzez Tomcjo 2014-05-06, 12:11 pm

Ta kolejka to ostatnia okazja zeby doskoczyc do Bytovii . W nastepnej bedzie odwrotnie bo oni maja walkower a my trudny wyjazd do Kluczborka . Jest bardzo duza szansa ze to co bedzie po tych dwuch kolejkach tak bedzie na koniec bo potem bedziemy szli łeb w łeb . Wiec teraz albo nigdy musimy wskoczyc na fotel z awansami . Ciekawostka jest ze Bytovia powtarza po nas mecze .
Błekitni ZS 0-0 BB 0-0
Górnik ZS 3-1 BB 2-1
Gryf ZS 3-2 BB 3-1
Calisia ZS 0-0 BB 3-2
Ruch ZS 4-2 BB 3-0
Rozwoj ZS 2-0 BB 0-3
Chrobry ZS 1-2 BB 0-2 ??? Oby tak bylo przy naszym zwyciestwie . Jakiekolwiek głupie tracenie punktow nie wchodzi w gre . Smyła to twój egzamin z obrony . Albo bedzie poprawa i awans albo ta druzyna poraz kolejny sie rozsypie bo nie podpisujemy dlugich kontraktow i Wrzesien juz mysli gdzie pojdzie .
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Tomcjo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna