Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Jak to jest ze Rozwoj pogonil Bytowie jak pies pastucha po łace . My lejemy Rozwòj a z Bytovia ledwo ratujemy remis
novack napisał(a):Ani my nie wygramy swoich 6, ani Bytovia swoich 5 meczów z rzędu, więc... sam nie wiem co napisać!
Sir napisał(a):zag23 napisał(a):Bardzo ciekawa ta nasza 2 liga zachodnia, górna polowa tabeli gra w kratkę - Chrobry poza zasiegiem, bardzo szkoda straconych punktów w nimi. Mam nadzieje, że ZAGŁĘBIE uwierzy ze nic straconego i wygra wszystkie mecze do konca bo zwycięstwo w Polonia nic nie daje tu trzeba kompletu zwycięstw.
sir tym trzecim jest Zagłebie jak patrze na tabele i mamy 3 pkt wiecej niz oni wiec Bytowia musiałaby sie potknąć jeszcze 2 razy a Warta z wszystkimi wygrac heh.
ps. jak Calisia jest słaba to widze ze nie obserwujesz wynikow tej wiosny
3:0 Bytowia przegrywa heh
W przeciwieństwie do Ciebie byłem na meczu w Kaliszu. Wiem jaki piach gra Calisia ( problemy finansowe) od kwietnia ( marzec jeszcze dobry i niezłe wtedy wyniki ).
Wierzę w Zagłębie i awans. Liczę że będzie odpowiednia frekwencja na meczu z Polonią!
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Novack - a co na kolejkę kiedy my gramy z Kluczborkiem - wyjazd
a Oni maja dopisane 3pkt
Pozdrawiam
tadeusz
Tomcjo napisał(a):Jak to jest ze Rozwoj pogonil Bytowie jak pies pastucha po łace . My lejemy Rozwòj a z Bytovia ledwo ratujemy remis
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Widzę ze Kol Sir napisał wynik meczu Chrobry Jarota 1-1 nie wiem czy to koniec
meczu, ale niech tam.
Decydujące mecze w naszym wykonaniu to już były na LUDOWYM tj Bytovia + Chrobry
wyniki znamy i nie ma co wracać - strata 5 pkt.
Decydujące mecze druga tura zaczną się od meczu Polonia a skończą wyjazdowym
meczu w Opolu. I tu się na moment zatrzymam bo Bytovia gra równolegle z Rakowem.
Ten mecz może mieć kolosalne znaczenie bo nasza wygrana w Opolu a przegrana Bytovii
z walczącym Rakowem o utrzymanie może spowodować różnice w samej końcówce sezonu.
Stawiam sobie pytanie Czy tak będzieA przecież my jedziemy do Częstochowy również.
Mam jedno życzenie dla nas wszystkich - ABY ZAGLEBIE WYGRAŁO WSZYSTKIE MECZE TO
JEST MOŻLIWE.
Pozdrawiam
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack