Karta kibica

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Karta kibica

Postprzez dakos 2014-03-10, 9:15 pm

Bylem dzisiaj i wyrobilem karte kibica po3 h oczekiwania ( moja karta ma numer 5) wiec tyle kart wyr,obiono od 14 do 17 dzisiaj .Oblusgiwaly dwie mlode dziewczyny i z tego co wiem beda tylko one . Jezeli chodzi o zdjecie to jest to robiony scan dowodu i nanoszony na karte.Mase problemow poczawszy od problemow z drukowaniem kart a skonczywszy na problemie np nanoszenia karnetow na karty.TOTALNY BAŁAGAN I AMATORKA

Wszystko ma działac w sposob elektorniczny , bilety mozna kupic tylko i wylacznie na karte kibica (nie ma papierowej formy) .Mozna je kupic tylko i wylacznie w punkcie wyrabiania kart.W momencie wejscia na stadion bedziemy sie odbijac na czytniku karta kibica na ktorej ma byc zaprogramowany bilet na dany mecz
Ostatnio edytowano 2014-03-10, 9:23 pm przez dakos, łącznie edytowano 2 razy
dakos

Postprzez dakos 2014-03-10, 9:16 pm

aa i jeszcze podczas kupowania biletu trzeba podac sektor i miejsce
dakos

Postprzez rocki8 2014-03-10, 10:06 pm

a ja mam takie pytanko czy jak posiadam karnet na otwarta i nabije ta karte kibica na cala runde to już na kryta nie będę mogl kupic biletu i nabic go na karte??
rocki8

Postprzez Qcu20 2014-03-11, 10:47 am

Miałem "przyjemność" być wczoraj z mamą i młodszym bratem wyrobić sobie kartę kibica.

Od początku. Kolejka, może 5-6 osób w kolejce z wnioskami. Trzeba czekać. Siedzenia są przygotowane, druki i długopisy leżą na stołach, można usiąść i wypisać spokojnie wniosek. Kolejka w ogóle nie posuwała się na przód. Czekaliśmy dobre pół godziny, zanim doszło do nas. Najpierw dowód dała mama, po chwili otrzymała wyrobioną kartę + paragon. Następnie poproszono mnie. Dałem dowód, pani zeskanowała i wystawiła paragon...
Nie, jednak nie, bo brakło rolki w kasie fiskalnej. Zdarza się, trzeba tylko umieć ją wymienić. I tu pojawił się problem, bo były dwie panie ( młode dziewczyny ), które nie potrafiły tego zrobić i kurwowały pod nosem. W sumie się nie dziwię, bo też bym się wkurzył. Przed kasą trzy osoby ( my ) i za nami kolejne 4-5, które zaczęły się niecierpliwić. Po jakichś 10 minutach udało się zmienić rolkę. Brawo!. Teraz drukowanie karty. I tu drugi problem, moja karta została tak jakby nabita, ze wszystkimi danymi ale bez wydruku, nie było mojego zdjęcia ani danych. I co teraz? Drugiej karty się nie da wydrukować, bo przecież jest w systemie. W końcu udało się zrobić chyba duplikat i karta wyszła. Potem brat dał legitymację szkolną, skanowanie, drukowanie i...Wydrukowała się moja karta zamiast jego...I znowu problem bo teraz ja mam dwie karty. Anulować nie chciały / się nie dało bo to musi być z poziomu administratora...I wielkie problemy. W końcu nie wiem co zrobiły ale wydrukowały właściwie..
Wszystko zajęło ponad pół godziny...Szkoda, bo wydaje mi się, że dziewczyny były nieogarnięte. Nawet rolki w kasie fiskalnej nie potrafiły wymienić. OK, można tego nie potrafić ale kurde trzeba przewidzieć, że rolka nie jest wieczna i kiedyś się skończy i że w którymś momencie trzeba będzie ją wymienić...No nic, nie wiem jak było dalej bo poszedłem już. Faktycznie, jeżeli ktoś przyjdzie wyrobić kartę w dniu meczu...to może nie zdążyć na przed ostatnim gwizdkiem..
Qcu20

Postprzez Schabu 2014-03-11, 7:27 pm

Już sobie wyobrażam jaki chaos zapanuje w dniu meczu i ile ludzi będzie zdziwionych.... co się dzieje...
A ilu nie wejdzie....
Schabu

Postprzez Bizoniasty 2014-03-11, 7:57 pm

Ciekawe czy klub przewiduje wsparcie firmy Wasko na meczu
Bizoniasty

Postprzez Diouf39 2014-03-12, 9:23 am

Witam. Powiem krótko i na temat. Wczoraj wyrobienie mojej karty wraz z nabiciem biletu zajęło ok. 45 min. Brak kompetencji całej ekipy po drugiej stronie lady był bardzo wkur...ący.
PRZEWIDYWANIA NA SOBOTĘ GODZ 15 Wydane ok 700 szt kart i totalna awantura przed wejściami, które będą uprawniały do wejścia na stadion. Pozdrawiam
Diouf39

Postprzez lesław1 2014-03-12, 10:42 am

dla mnie podawanie miejsca jest śmieszne gdy nie ma do wyboru tak jak w kinie wizualnie zobaczenia ktore jest które. już totalnym gównem było wybieranie miejsca z góry narzuconego sektora dla ludzi z karnetami przed sezonem 13/14. Klub chce wprowadzić porządek, spoko niech tak zrobi, siedziałbym na swoim gdybym mógł sobie je wybrać a nie dawane mi jakieś miejsce na samym końcu, do tego głów się człowieku które będzie odpowiednie(bo jak wszyscy wiemy na krytej w wielu miejscach przeszkadzają pieprzone słupy, albo co gorsza ten durny monitoring zasłaniający często całą bramkę..

mam pytanie do szczęśliwców. to zdjęcie jest kopiowane tylko z dowodu, nie ma tam żadnego cykania fotek ????
lesław1

Postprzez Qcu20 2014-03-12, 10:47 am

lesław1 napisał(a):dla mnie podawanie miejsca jest śmieszne gdy nie ma do wyboru tak jak w kinie wizualnie zobaczenia ktore jest które. już totalnym gównem było wybieranie miejsca z góry narzuconego sektora dla ludzi z karnetami przed sezonem 13/14. Klub chce wprowadzić porządek, spoko niech tak zrobi, siedziałbym na swoim gdybym mógł sobie je wybrać a nie dawane mi jakieś miejsce na samym końcu, do tego głów się człowieku które będzie odpowiednie(bo jak wszyscy wiemy na krytej w wielu miejscach przeszkadzają pieprzone słupy, albo co gorsza ten durny monitoring zasłaniający często całą bramkę..

mam pytanie do szczęśliwców. to zdjęcie jest kopiowane tylko z dowodu, nie ma tam żadnego cykania fotek ????

Tak zdjęcie jest robione z dowodu jakimś specjalnym czytnikiem / skanerem :)
Qcu20

Postprzez lesław1 2014-03-12, 11:31 am

a chciałem już w garniturze jechać na sesje zdjęciową hehehehe, dobrze bo mnie fryzjer krzywo obciął nie będzie przypału przez 3 lata, choć znając zycie jak rzucą to zdjęcie moje z dowodu to za każdym razem będę proszony o dowód, a za rok wymiana dowodu i dociekliwi ochroniarze będą twierdzić że ja to nie ja
lesław1

Postprzez dakos 2014-03-12, 12:25 pm

czy ktos wie gdzie teraz moge sprawdzic ktore mam miejsce zakupione?
dakos

Postprzez jls 2014-03-12, 3:22 pm

Byłem dzisiaj o 14,00. wyrobienie karty z zegarkiem w ręku 2 min + zakup karnetu 8 min (brak drobnych do wydania reszty ). Opuściłem budynek pok o14,12.
Prawdopodobnie rekord.
Nie wiem jak było dalej. Zdjęcia robią na miejscu kamerką.
jls

Postprzez lesław1 2014-03-12, 4:34 pm

burdel burdel burdel o 14,30 kolejka okolo 40 osób przez 30 minut nic się nie zmniejszyła jedynie powiększyła o nadchodzących.
2 laseczki +3 kolesi tak jakby szefów bynajmniej nie wyglądało to żeby się uwijali z tym, może powinni być zatrudnieni na akord???

a ten wniosek też parodia tylko po to żeby sie zgodzić na przetwarzanie danych w celach marketingowych i nic poza tym
lesław1

Postprzez RUDI 2014-03-12, 6:31 pm

jls napisał(a):Byłem dzisiaj o 14,00. wyrobienie karty z zegarkiem w ręku 2 min.........

No to chyba musiałeś się "wcisnąć" ,bo około 13( z hakiem) kolejka już liczyła kilkanaście
osób ;-)
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez roxy 2014-03-12, 8:32 pm

stałem dziś 2 godziny, jedno stanowisko, bo oczywiście drugie nawaliło. Burdel straszny.W tym tempie to Ludowy będzie świecił pustkami na meczu.To jakiś sabotaż? I jeszcze to głupie pytanie o miejsce na stadionie, i tak każdy będzie siedział gdzie chce, tylko przedłuża się przez to wydanie karty. Znowu jak zwykle ktoś nie pomyślał, że stary system może nie zadziałać, zamiast zacząć wydawanie tych kart miesiąc temu to jak zawsze wszystko na ostatnią chwilę.
roxy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna