Może wypożyczyć np Pietrzaka? Nie wiem czy On się łapie do składu w wyższej lidze.
A pamięta ktoś takiego dobrze rokującego zawodnika, wychowanka Zagłębia bodajże?
Andrzej Wściubiak. Miał kontuzję, odszedł i ślad po Nim zaginął ;>
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Weis wróci na pewno, a właśnie gra Gandu nie jest pewna. Wszystko zależy od tego, czy federacja holenderska rozszerzy jego karę zawieszenia na resztę Europy.
Qcu20 napisał(a):Może wypożyczyć np Pietrzaka? Nie wiem czy On się łapie do składu w wyższej lidze.
A pamięta ktoś takiego dobrze rokującego zawodnika, wychowanka Zagłębia bodajże?
Andrzej Wściubiak. Miał kontuzję, odszedł i ślad po Nim zaginął ;>
novack napisał(a):W miniony piątek miała wyjaśnić się sprawa certyfikatu Gandu. Czy wiadomo coś na ten temat?
August napisał(a):novack napisał(a):W miniony piątek miała wyjaśnić się sprawa certyfikatu Gandu. Czy wiadomo coś na ten temat?
Dowiesz się na kolejnym spotkaniu z Prezesm. To już niedługo. W przyszłym miesiącu.
novack napisał(a):Dzięki za merytoryczną i wyczerpującą odpowiedź, choć po Tobie spodziewałem się więcej, szczególnie że spotkanie z Prezesem dopiero w lutym. Dowcipkuj dalej.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Czy jest wiadomo kto odchodzi, kto przychodzi do ZagłębiaJa nie spotkałem
żadnej info w tej kwestii. Zawodnik Gandu - na pewno widzieliście tego grajka
w spotkaniach sparingowych - czy to jest ten zawodnik z którym należy podpisać
umowę
Pozdrawiam
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack