Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Qcu20 2013-11-25, 11:34 pm

Może wypożyczyć np Pietrzaka? Nie wiem czy On się łapie do składu w wyższej lidze.

A pamięta ktoś takiego dobrze rokującego zawodnika, wychowanka Zagłębia bodajże?

Andrzej Wściubiak. Miał kontuzję, odszedł i ślad po Nim zaginął ;>
Qcu20

Postprzez lesław1 2013-11-25, 11:46 pm

novack napisał(a):Weis wróci na pewno, a właśnie gra Gandu nie jest pewna. Wszystko zależy od tego, czy federacja holenderska rozszerzy jego karę zawieszenia na resztę Europy.

a czemu nałożyli na niego karę?
niepewność ze zagra to ejdno a drugie nikt nie powiedział że bedzie błyszczeć
lesław1

Postprzez patrios91 2013-11-30, 12:00 pm

Qcu20 napisał(a):Może wypożyczyć np Pietrzaka? Nie wiem czy On się łapie do składu w wyższej lidze.

A pamięta ktoś takiego dobrze rokującego zawodnika, wychowanka Zagłębia bodajże?

Andrzej Wściubiak. Miał kontuzję, odszedł i ślad po Nim zaginął ;>

Pietrzak jest podstawowym graczem zespołu GKSu walczącego o awans do ekstraklasy. O czym tu marzyć ?;) Wsciubiak to ulubieniec Pierscionka,dlatego właśnie Grunt wtedy nie grał. Okinczyc byl wolnym zawodnikiem,którego nikt nie chciał przez 4 miesiace zanim podpisał ponownie kontrakt z Lechia.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2013-12-05, 5:46 pm

90 minut podaje, iż napadzior z Zielonej Góry nijaki Wojciech Okinczyc
na testach w Podbeskidziu.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez pawelkolanik 2013-12-06, 12:57 pm

W sumie to w internecie pełno jest, że najlepszy i wogóle, ale statystyki nie ma jakieś oszałamiające. Ktoś w ogóle widział go w akcji ?
pawelkolanik

Postprzez gregor 2013-12-06, 9:19 pm

no to mołdy Pietrzak kariere robi , żal że nie w ZAGŁĘBIU . Wysoko zaczął Górnik a dalej płocho....
gregor

Postprzez novack 2013-12-10, 4:24 pm

W miniony piątek miała wyjaśnić się sprawa certyfikatu Gandu. Czy wiadomo coś na ten temat?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2013-12-10, 5:58 pm

novack napisał(a):W miniony piątek miała wyjaśnić się sprawa certyfikatu Gandu. Czy wiadomo coś na ten temat?

Dowiesz się na kolejnym spotkaniu z Prezesm. To już niedługo. W przyszłym miesiącu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez novack 2013-12-10, 6:38 pm

August napisał(a):
novack napisał(a):W miniony piątek miała wyjaśnić się sprawa certyfikatu Gandu. Czy wiadomo coś na ten temat?

Dowiesz się na kolejnym spotkaniu z Prezesm. To już niedługo. W przyszłym miesiącu.

Dzięki za merytoryczną i wyczerpującą odpowiedź, choć po Tobie spodziewałem się więcej, szczególnie że spotkanie z Prezesem dopiero w lutym. Dowcipkuj dalej.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2013-12-10, 7:34 pm

Czy jest wiadomo kto odchodzi, kto przychodzi do Zagłębia ? Ja nie spotkałem
żadnej info w tej kwestii. Zawodnik Gandu - na pewno widzieliście tego grajka
w spotkaniach sparingowych - czy to jest ten zawodnik z którym należy podpisać
umowę ?
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez jondek 2013-12-10, 7:56 pm

W GW jest wywiad Wojtka Todura z naszym prezesem.Trochę rzuca światła na najbliższą przyszłość.
jondek

Postprzez August 2013-12-10, 10:23 pm

novack napisał(a):Dzięki za merytoryczną i wyczerpującą odpowiedź, choć po Tobie spodziewałem się więcej, szczególnie że spotkanie z Prezesem dopiero w lutym. Dowcipkuj dalej.

Sam jest zbulwersowany swoją postawą bo się po sobie więcej spodziewałem. No ale postawa kibica taka jak i klubu. Żeby dowiedzieć tego że pozbywamy się Marka czy Ostrouszki to musi się Todur zlitować i zrobić wywiad z Prezesem. Być może jeszcze na śląskim sporcie coś podadzą. To z Twoich wypowiedzi wynka że chodzisz na spotkania a po kilku dniach sam pytasz na forum. A to chyba nie jest normalne...
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Anakin 2013-12-11, 9:19 am

No to przynajmniej wiemy że do odstrzelenia są Ostrouszko i Marek. Parę lat temu w życiu bym nie przypuszczał że do pozbycia będzie Adrian a za gwiazdę zespołu będzie robił Szatan. Jestem ciekawy kogo chcą zakontraktować.
Anakin

Postprzez STACH PL 2013-12-11, 9:43 am

Ostatnio z tego co pamiętam chcieli pozyskać Niedzielana,Kikuta, Rockiego czy Docekala z Piasta ciekawe komu teraz zaproponują umowy ?
STACH PL

Postprzez rossoneri. 2013-12-11, 1:41 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Czy jest wiadomo kto odchodzi, kto przychodzi do Zagłębia ? Ja nie spotkałem
żadnej info w tej kwestii. Zawodnik Gandu - na pewno widzieliście tego grajka
w spotkaniach sparingowych - czy to jest ten zawodnik z którym należy podpisać
umowę ?
Pozdrawiam
Tadeusz

ogolnie wypadl najlepiej z testowanych ,ale gra na srodku pomocy czyli za kogo? Matusiaka? Grube? Szatan? chyba nie na tej pozycji szukamy wzmocnien?
a jesli chodzi o odejscia to ja bym widzial takich zawodnikow: Cymanski ,Marek-niestety najlepsze lata ma za soba ,w tej chwili Kursa,Grudniewski(bardzo dobrze,chyba najlepszy z Legii) i Jarczyk sa od niego lepsi,Bialek tez chyba do odejscia,Ostrouszko chyba przez ciezka kontuzje,pomoc: Cyganek Weiss i Sadowski trzeba ich zastapic lepszymi ,tym bardziej ze skrzydla sa najwazniejsza pozycja w naszej druzynie,Ryndak byl z nich najlepszy to niestety odszedl,atak: kazdy wie ze jest kiepsko i potrzeba najwiecej zmian,choc mimo wszystko Jankesa bym zostawil bo gdy funkcjonowaly skrzydla to byl krolem strzelcow,niestety Czarnecki rozegral tylko jeden dobry mecz ,pierwszy z Warta w pucharze,a po tem juz nic,Tlumicz strzelil pod koniec pare bramek,ale potrzebujemy kogos lepszego.
Dziwie sie tylko trenerom bo pierwsza rzecza u napastnika i skrzydlowego jest szybkosc i takich zawodnikow powinni szukac
rossoneri.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna