Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):W którym konkretnie meczu Sadowski Was tak zachwycił? Jest problem na lewej stronie, bo ani Sadowski ani tym bardziej Domański nie są piłkarzami, którzy wnosiliby coś pozytywnego.Fatalnie prezentuje się też obrona na prawej stronie. Największą stratą jest póki co odejście Kudły. Być może warto skorzystać z tego, że jeszcze przez kilka tygodni jest otwarte okienko. Tylko znowu nie wiadomo, czy finanse pozwalają na pompowanie kadry.
roxy napisał(a):.I mam gdzieś,że zaraz odpisze mi kolega August
August napisał(a):roxy napisał(a):.I mam gdzieś,że zaraz odpisze mi kolega August
Widzę, że to co uważałem za zwykłą polemikę, zabolało kolegę. Uważam, że niezależnie od różnicy zdań, tak naprawdę jedziemy na tym samym, brzydkim od lat, koniu i jako kibice tego samego klubu nie powinniśmy drzeć kotów. Dlatego publicznie przepraszam kolegę Roxy.
A co do trenera, nietrudno zauważyć, że w przypadku niekorzystnego biegu wydarzeń tak naprawdę nie miał nikogo, kto mógł zmienić obraz gry drużyny, a już wystawianie Tumicza jest śmiechem na sali. Niedawno Django pisał o tym jaki aspekt miało zakontraktowanie grajków za Ojrzyńskiego. Ja odnoszę takie samo wrażenie odnośnie ww. grajka.
roxy napisał(a):ale nie dziw się,że reaguję być może zbyt nerwowo
Tomcjo napisał(a):Ja jestem przeciwny zwalnianiu Kmiecia tak dlugo jak nasz pobyt w 2 lidze nie jest zagrozony . Na razie pomimo miejsca i gry nie jest .
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack