Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Mam szalony pomysl. Jesli budzet miasta jest jawny a Zaglebie SA jest spolka miejska to na zadanie spolecznosci 100% Zaglebie Sosnowiec sa zobowiazani ujawnic budzet na ten rok i planowany na 2013. Ciekaw jestem perelek tam ukrytych.
August napisał(a):Czarne chmury nad piłką i hokejem
(j) / . .....
...W rozmowie z sosnowiec.info.pl Agnieszka Czechowska – Kopeć zapewnia, że miasto nie dąży do likwidacji wyczynowej piłki i hokeja w Sosnowcu, jednak spółki sportowe muszą dostosować swoją działalność do możliwości finansowych miasta. - Za finanse spółek odpowiadają ich prezesi, a nie miasto – zauważa wiceprezydent.
http://www.sosnowiec.info.pl/informacje ... ,1,4,22260
Cygan napisał(a):A teraz wychodza takie np kwiatki, że do TEJ PORY KLUB PŁACI NIEUDACZNIKOWI CHOJNACKIEMU (kontrakt podpisał Adamczyk) PIENIADZE Z TYTUŁU KONTRAKTU - 50 tys miesiecznie!!!!
August napisał(a):Cygan napisał(a):A teraz wychodza takie np kwiatki, że do TEJ PORY KLUB PŁACI NIEUDACZNIKOWI CHOJNACKIEMU (kontrakt podpisał Adamczyk) PIENIADZE Z TYTUŁU KONTRAKTU - 50 tys miesiecznie!!!!
Nie chce mi się w to wierzyć. Choć w krainie Sprawdzonego Gospodarza wszystko mozliwe. Przecież tyle to dostaje Mila w Śląsku.
Cygan napisał(a):August napisał(a):Cygan napisał(a):A teraz wychodza takie np kwiatki, że do TEJ PORY KLUB PŁACI NIEUDACZNIKOWI CHOJNACKIEMU (kontrakt podpisał Adamczyk) PIENIADZE Z TYTUŁU KONTRAKTU - 50 tys miesiecznie!!!!
Nie chce mi się w to wierzyć. Choć w krainie Sprawdzonego Gospodarza wszystko mozliwe. Przecież tyle to dostaje Mila w Śląsku.
Pewne info....
August napisał(a):Może, ale Chojnacki został trenerem w maju 2010. A wtedy Prezesem był Hytrus
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników