sprechen napisał(a):A do kolegi brynica mam tyle, że jak na merytoryczną odpowiedź Cię nie stać to lepiej zamilknij bo jak mawiali starożytni Silendo nemo Peccat .
Po 1. To nie mam ochoty prowadzic z toba merytorycznej dyskusji, wiec sie odemnie odczep
Po 2. Nie znam cie i czytajac twoje wypociny w moim kierunku jestem szczesliwy ze cie nie znam
Po 3. Jak twoj kolezka swiezy52 umie dac mi ostrzezenie za "maloproduktywne nic nie wnoszace do tematu posty" to za twojego jeszcze mniej produktywnego posta, celujacego tylko w rozdmuchanie zgrzytów powinien wsadzic ci bana na nastepne 10 lat, ale tego nie zrobi, bo przeciez to twoj kolezka

Po 4. Widze ze musisz miec strasznie cienka skóre jezeli, moje poparcie krytyki twoich wpisów az tak cie oburzylo. W takim wypadku przeniosl bym sie na twoim miejscu jednak do tego kolka rozancowego. Tam nikt ci juz nie ublizy, tam bedziesz kochany.
Po 5. Nie mysl ze mnie lacinom zaskoczysz

Po 6. Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum. I nad tym powinienes pomyslec zanim skrytykujesz moj wpis. Najbezpieczniej bedzie i tak jak pomyslisz nad samym soba, zanim innych obrzucisz brudami.
Po 7. Jak twoj kolezka swiezy52 przeczyta co tutaj napisalem to i tak wpakuje mi bana pod byle pretekstem i nie bede mógl juz nawet na twoje brednie odpowiedziec, wiec potraktuj ta wypowiedz jako ostateczna odnoszaca sie to twojej plytkiej krytyki powyzej.
PS1.: sprechen, jak juz odpowiadasz na moje posty to naucz sie pisac moj nick poprawnie, zanim pochwalisz sie mowa starozytnych Rzymian. Poprawne czytanie i przepisanie naprawde nie boli
PS2.: swiezy52, wiem ze podnieca cie rozdawanie banow i ostrzezen. Nie musisz nawet pisac za co, nie wysilaj sie, daj mi bana poprostu. Ja go przyjme na klate jak mezczyzna, a tobie bedzie lzej na sercu. Jest tak?
No to

zasady sa bardzo proste. za ich lamanie sie odpowiada! nie pomoglo ostrzezenie moze pomoze odpoczynek. Swoja dorosloscia powinniscie chociaz zlac prowokacje chcecie sie wyplakiwac do siebie to korzystajcie z PW. moze 2 tyg odpoczynek pozwoli to zrozumiec! / swiezy52