Kol. Rudi - Szlakotin - jedzie na zgrupowanoierz Korona.
Podaje 90 minut.
Pozdrawiam tadeusz
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Jeżeli Suchańskiemu będzie się jeszcze chciało to myślę, że może być wzmocnieniem. Bo doświadczenie i umiejętności ma. No i wznawiający karierę Ostrouszko dojechał
LucasUSA napisał(a):Ba, dojechal i nawet bramke strzeli![]()
Rafał Jankowski od środy do piątku zeszłego tygodnia przebywał na testach w Arce Gdynia. Trener Petr Nemec zaproponował napastnikowi przedłużenie tego okresu. Na takie posunięcie nie zgodziło się Zagłębie.
Pierwotnie plan wyglądał tak: Jankowski w środę z rana melduje się w Gdyni na treningu Arki. Przebywa na Pomorzu 3 dni, a następnie wraca do Sosnowca. Sytuacja się zmieniła, kiedy nadszedł sędziwy piątek. Petr Nemec zamiast dać jasną odpowiedź, zaproponował Jankowskiemu... jeszcze tydzień testów.
- Ustalenia z trenerem Nemecem były zupełnie inne. Miał się do piątku zdecydować, czy chce mnie w swojej drużynie, czy nie. Skoro decyzja nie zapadła, wracam do Zagłębia. Zresztą, na dłuższe testowanie zgody nie wyraził mój klub - komentuje sytuację najskuteczniejszy napastnik II ligi zachodniej.
Brak pozytywnej opinii odnośnie przedłużenia testów może wpłynąć na ewentualne zatrudnienie Jankowskiego w Arce. Z tego powodu Nemec może kategorycznie z 26- latka zrezygnować.
- Nie mam żalu do Zagłębia, że się na to nie zgodziło. Jak umówiliśmy się na decyzję do piątku, to tak miało się skończyć, a nie przedłużać to w nieskończoność - oznajmia sam zainteresowany.
Na chwilę obecną piłkarz trenuje z Zagłębiem i jeśli nic się nie wydarzy, rundę wiosenną również spędzi w Sosnowcu. Choć nie ukrywa, że... - Jest jeszcze kilka ofert. Nie chcę zdradzać szczegółów ani zapeszać. Najbliższe dni powinny przynieść jakieś konkrety - dodaje.
patrios91 napisał(a):W Radzionkowie...sa ciagle testy,testy,testy. Co chwile nowi zawodnicy...z nizszych lig badz Mlodej Ekstraklasy. Klub z ograniczonymi finansami wsrod wieeelu testowanych napewno sobie kogos znajdzie do Iwszego skladu. U nas cisza...3ch zawodnikow w ciagu tylu tygodni...wstyd. Jak to funkcjonuje![]()
Mamy sie utrzymac
![]()
Przeciez odeszlo 3ch kluczowych pilkarzy,a nie zastapilismy ani jednego...ba,nie zastapilismy nawet szrotu,ktory odszedl.
Krzysztof Zaremba ma za sobą grę m.in. w Beskidach Andrychów, Wiśle Płock, Pelikanie Łowicz i GKS-ie Tychy. Rundę wiosenną 2010/11 spędził w Podbeskidziu Bielsko-Biała. W tym sezonie gra w rezerwach tego zespołu.
źródło: własne / Gazeta.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182