Saster Tak za Twoje 10 gr zjedliśmy kebaba i wypiliśmy kratę browara

ogarnia mnie pusty śmiech czytając takie wypociny.
Co do flag to już Ci wyjaśniłem.
A co do reszty Twojego posta: koleś przestań bredzić i przestań brać te prochy bo ładnie Ci głowę niszczą. Fajna "sklejka" farmazonów, argumentów zabrakło Ci aby udzielić odpowiedzi na moje odpowiedzi, to już wymyślasz kolejny powód aby na siłę się dopierniczyć - tak działa Twój schemat ;) byle co pisać ale muszę dopierdolić "drugiej stronie"

jeżeli tylko tyle chcesz wnieść, to weź przestań się udzielać.
PROSTY PRZEKAZ - PRZESTAŃ PIER*OLIĆ FARMAZONY i siać zamęt oraz uprawiać zwykłą propagandę.
A w Strzemieszycach było samego ZS o wiele więcej niż te Twoje wymyślone 30 osób + spora grupa Legii a także sympatycy Olimpii.

Co do reszty też masz okrojone info, więc słabo Saster słabo.. poza tym jak masz jakieś urazy do naszych zgód to zachowaj sobie je w swoich czterech literach.
I TAK ZGODY TRZEBA WSPIERAĆ, ONE NAS TEŻ WSPIERAJĄ!
Ale po raz kolejny udowadniasz że gówno wiesz o realiach kibicowskich.
I ostatni raz Ci odpisałem, nie będę karmił internetowego trolla.. podyskutować konstruktywnie to ja mogę z Augustem czy Django chociaż by a nie z Tobą wielki kumaczu.
Żyj dalej w świecie swoich bajek i urojeń.
P.S
Dodam jeszcze jedno żeby nie wyszło na to że nie szanuję tych przysłowiowych 10 groszy wrzuconych do puchy, liczy się każdy grosz wrzucony do puszki i dzięki wszystkim którzy wrzucają i wrzucać będą ;) Ale niech nie będzie tak że taki Saster czuje się okradziony bo ma taki kaprys i sieje farmazon, kasa zawsze idzie na konkretny cel niejednokrotnie albo przeważnie chłopacy dokładają ze swojej kieszeni, kasa nigdy nie idzie do czyjejś kieszenii.. jeśli by to komuś wpadło do głowy.