Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez jigaboo 2011-11-07, 4:23 pm

Poza tym , nie rozumiem ciągłego przypierniczania się do Gabrysia tylko, fakt Gabryś swoimi imieniem, nazwiskiem itd reprezentuje 1906 ale decyzję podejmuje się w parę osób a nie w 1. Więc Panowie chcecie aby Was szanowano w dyskusji, gdziekolwiek.. to szanujcie druga osobę, tego wymaga choć by podstawowa kultura, za monitora bardzo łatwo wycierać sobie twarz kimś bo się jest anonimowym.
Internet i anonimowość nie zwalnia z myślenia i kultury.

Pozdrawiam.
jigaboo

Postprzez jigaboo 2011-11-07, 4:30 pm

django napisał(a):
jigaboo napisał(a):A teraz, co zrobił pan Baczyński z przydupasami dla promocji Zagłębia ? Co ? Tylko nie mów mi że biegał po mieście aby załatać dziurę w budżecie czy szukał sponsorów.. bo tak na prawdę to siedział i czekał aż miasto da kasę tyle. Nawet plakatów nie potrafi porządnie ogarnąć - tak błahej sprawy, widocznie zabrakło tych kiboli którzy zawsze to brali na siebie.

Czasy przydupasów w Zagłębiu skończyły się razem z kasą w klubie. Napisz może, kogo masz na myśli, bo jeżeli te kilka zatrudnionych tam jeszcze osób to może się zastanów, bo obrażasz ludzi, którzy starają się wypełniać swoje obowiązki, mimo że czasami miesiącami czekają na wypłatę.

Ja tam ostatnio widziałem na mieście plakaty przed meczami. Mało tego, pod oknami jeździła mi szczekaczka. Napisz może, jeżeli wiesz, kto to wszystko zorganizował?

Już Ci odpisuje, może ilość przydupasów została mocno ograniczona w klubie ze względu na finanse. Tyle.
Fakt jest parę osób które jeszcze wykonują swoje obowiązki jak należy, osoby typu pani sekretarka, bo dla nich szacunek że pomimo czekania na wypłatę itd. to dalej pracują.

Sprostuję bo sam to miałem dodać.. Ostatnio widziałem plakaty na mieście też, ten jedyny raz i tylko w Sosnowcu, to jeden dwa razy i tylko w Sosnowcu.. to serio wielka promocja spotkań.. taki klub zasługuje chyba na większa promocję spotkań ? Chyba że się mylę..

Szczekaczka, to jedyny plus z promocji.

SKZS ogarniało temat.. przy pomocy klubu, tak ?

Nie chcę byś stronniczy i nie próbóję Django (akurat jesteś ogarnięty facet) każda strona ma swoje plusy i minusy ale tacy jak Saster podnoszą mi ciśnienie.
jigaboo

Postprzez django 2011-11-07, 4:52 pm

jigaboo napisał(a):Sprostuję bo sam to miałem dodać.. Ostatnio widziałem plakaty na mieście też, ten jedyny raz i tylko w Sosnowcu, to jeden dwa razy i tylko w Sosnowcu.. to serio wielka promocja spotkań.. taki klub zasługuje chyba na większa promocję spotkań ? Chyba że się mylę..

Szczekaczka, to jedyny plus z promocji.

SKZS ogarniało temat.. przy pomocy klubu, tak ?

SKZS, zdaje się, że nawet bez niczyjej pomocy. Taki klub zasługuje na więcej nie tylko w kwestiach promocji spotkań. I na to "więcej" wydaje mi się, że była szansa. Szkoda dla Zagłębia, bo nie wiem, czy taka szansa się powtórzy.
django

Postprzez saster 2011-11-07, 7:07 pm

KalF92 napisał(a):saster, Mam rozumieć że Łożyłeś milionami na oprawy i sam ufundowałeś setki flag i teraz czujesz się okradziony? Zrozum że żeby móc mieć flagę i ją sobie wieszać i wozić ją na wyjazdy to nie tylko wystarczy zebrać pieniądze i ją zamówić, trzeba też umieć ją obronić. Może nie wiesz ale flagi nie da się obronić zza monitora(jak mniemam tylko do tego sprowadza się Twoja działalność)

Co do zbiórek pieniędzy- umów się z Gabrysiem na piwo i zapytaj a nie hejtuj nie mając pojęcia o niczym.

Wspieranie zgód nie jest niczym dziwnym w kibicowskim świecie. Kibice Legii byli z nami w Toruniu,Bydgoszczy a także w Strzemieszycach małych, więc co jest złego w tym że pojedziemy z nimi do Rumunii albo Holandii? Poza tym nie tylko Legia jest wspierana przez Zagłębie np w ubiegłą sobotę byliśmy w dobrej liczbie na meczu BKSu,ale skąd Ty to możesz wiedzieć jeśli Twoje kibicowanie to tylko zawodowy hejting na forum.
choćbym wrzucił 10 groszy na oprawę to mam prawo czuć się okradziony i się czuję. tak samo z flagami, na które dawałem kase jak tysiące innych i nie po, zeby wisiały na meczach obcego klubu.
Gabrysiowi to mogę oranżadę kupić jak wiekszosci gówniarzy, któzy tam mają cokolwiek do powiedzenia. Słownie są tam 3 osoby (z czego jedna na przymusowym odpoczynku), które 20 lat temu tworzyły legendę Zagłębia. Reszta to "kibice" z zaciągu z nowego zaciagu.
Jeżeli normalną jest sytuacja w której do strzemieszczyc jedzie 30 kibiców a do bukaresztu na zgodę 130 to gratuluję. Tak samo jeżeli u siebie mecze gromadzą po 200 osób, czyli tyle co było z Legią w Chorzowie ostatnio. No ale zgody trzeba wspierać - tylko zapytaj starszych kolegów jak kiedyś wspierali Pogoń w czestochowie i jak się to skończyło.
W ogóle to poproś jakiegoś starszego kolegę, żeby dał ci dostęp do ukrytych for na kibicezaglebia. Choćby "dla wtajemniczonych" albo którejś grupy. Poczytasz sobie o tym, jaka to zgoda tam panuje, jak sobie pięknie pomagają :lol: A jak dobrze poszperasz to i znajdziesz informację, że nie ma kwestii powrotu tamtego towarzystwa na Ludowy. Oczywiscie nie ma kwestii czy, tylko się już zastanawiają jak to zrobić, zeby wyjść z twarzą.
saster

Postprzez jigaboo 2011-11-07, 7:37 pm

Saster

Tak za Twoje 10 gr zjedliśmy kebaba i wypiliśmy kratę browara :lol: ogarnia mnie pusty śmiech czytając takie wypociny.
Co do flag to już Ci wyjaśniłem.

A co do reszty Twojego posta: koleś przestań bredzić i przestań brać te prochy bo ładnie Ci głowę niszczą. Fajna "sklejka" farmazonów, argumentów zabrakło Ci aby udzielić odpowiedzi na moje odpowiedzi, to już wymyślasz kolejny powód aby na siłę się dopierniczyć - tak działa Twój schemat ;) byle co pisać ale muszę dopierdolić "drugiej stronie" ? jeżeli tylko tyle chcesz wnieść, to weź przestań się udzielać.

PROSTY PRZEKAZ - PRZESTAŃ PIER*OLIĆ FARMAZONY i siać zamęt oraz uprawiać zwykłą propagandę.

A w Strzemieszycach było samego ZS o wiele więcej niż te Twoje wymyślone 30 osób + spora grupa Legii a także sympatycy Olimpii. ;-) Co do reszty też masz okrojone info, więc słabo Saster słabo.. poza tym jak masz jakieś urazy do naszych zgód to zachowaj sobie je w swoich czterech literach.
I TAK ZGODY TRZEBA WSPIERAĆ, ONE NAS TEŻ WSPIERAJĄ!
Ale po raz kolejny udowadniasz że gówno wiesz o realiach kibicowskich.

I ostatni raz Ci odpisałem, nie będę karmił internetowego trolla.. podyskutować konstruktywnie to ja mogę z Augustem czy Django chociaż by a nie z Tobą wielki kumaczu.
Żyj dalej w świecie swoich bajek i urojeń.

P.S
Dodam jeszcze jedno żeby nie wyszło na to że nie szanuję tych przysłowiowych 10 groszy wrzuconych do puchy, liczy się każdy grosz wrzucony do puszki i dzięki wszystkim którzy wrzucają i wrzucać będą ;) Ale niech nie będzie tak że taki Saster czuje się okradziony bo ma taki kaprys i sieje farmazon, kasa zawsze idzie na konkretny cel niejednokrotnie albo przeważnie chłopacy dokładają ze swojej kieszeni, kasa nigdy nie idzie do czyjejś kieszenii.. jeśli by to komuś wpadło do głowy.
Ostatnio edytowano 2011-11-07, 8:02 pm przez jigaboo, łącznie edytowano 2 razy
jigaboo

Postprzez KalF92 2011-11-07, 7:54 pm

saster, skończ proszę... Wszyscy Cię okradli a Ty biedny żale wylewasz na forum..:)
Nie odpowiadasz na argumenty tylko w kółko powtarzasz to samo...
Nie było wyjazdu w tym sezonie gdzie można by mówić o tych Twoich 30 osobach,które nie wiem skąd wziąłeś. Z resztą nie mam totalnego pojęcia skad Twoje informacje, jesteś ich taki pewien, w takim razie Ja zapraszam na oranżadę(kontakt na priv). Chyba że to już wykracza poza kompetencje napinacza? Zmień Pan dilera albo bierz połowę,bo źle z Tobą.
KalF92

Postprzez Brynic 2011-11-07, 8:03 pm

Saster napisal prawde w tych 6 punktach i widac ze prawda strasznie zabolala.
Zaraz sie zleciala chmara Zagórskich fanatykow i bronia tego nowopowstalego tworu ile sil w klawiaturze :lol:
Saster nie warto dyskutowac z nimi. Zaden z nich nie dorasta Ci do piet. Najlepiej olac to towarzystwo.
:lol: Kto wie czy w ogole przystapia do rundy wiosennej, bo w ciagu 4-5 miesiecy przerwy zimowej te dziesiatki tysiecy kibicow 1906 znudza sie sztucznym tworem. :lol:
Brynic

Postprzez KalF92 2011-11-07, 8:14 pm

Brynic, Jesteś super cwaniak,szkoda tylko że jak Cie wywołali na forum to nie umiałeś odpowiedzieć na pytanie dotyczące kwestii przez Ciebie poruszonych.. Naprawdę żenada z Twojej strony...
KalF92

Postprzez rossoneri come back 2011-11-07, 8:15 pm

jigaboo napisał(a):Poza tym , nie rozumiem ciągłego przypierniczania się do Gabrysia tylko, fakt Gabryś swoimi imieniem, nazwiskiem itd reprezentuje 1906 ale decyzję podejmuje się w parę osób a nie w 1. Więc Panowie chcecie aby Was szanowano w dyskusji, gdziekolwiek.. to szanujcie druga osobę, tego wymaga choć by podstawowa kultura, za monitora bardzo łatwo wycierać sobie twarz kimś bo się jest anonimowym.
Internet i anonimowość nie zwalnia z myślenia i kultury.

Pozdrawiam.
rossoneri come back

Postprzez jigaboo 2011-11-07, 8:16 pm

Jaką prawdę ? Weź przeanalizuj moje odpowiedzi, tam są rzeczowe fakty np. " Akcja Szkoła " podane które widocznie bolą takie osoby jak Ty, Saster i Wam podobni.. Nic mnie nie zabolało ani nawet troszeczkę, to widocznie Ciebie np. zabolało bo nie możesz znieść tego i musisz się wpierniczyć ze swoimi wyrazami poparcia dla swoje Boga Sastera :lol:

Jak już coś to Zagłębiowskich fanatyków. Nie bronią, a podają rzeczowe argumenty na które Wy nie macie żadnej odpowiedzi poza ogólnikami typu " żaden z nich nie dorasta Ci do pięt " itd. więc ogarnij się.

Nie warto dyskutować z osobami Waszego pokroju, zero konstruktywnej rozmowy tylko pierdolenie pokemona i dziecka z piaskownicy " proszę Pani on jest bee " .

Ah przepraszam nie dorastamy Wam do pięt... :lol:

Tak przystąpimy, nie bój się o to ;-) sztuczny twór to może być Termalica Bruk-Bet Nieciecza.
Jaki z Ciebie wróżbita popatrz.. lepszy niż wróżbita Maciej.
Ciebie też nie będę karmił bo i po co.
Ostatnio edytowano 2011-11-07, 8:22 pm przez jigaboo, łącznie edytowano 1 raz
jigaboo

Postprzez Brynic 2011-11-07, 8:17 pm

@KalF92, nie "Cie wywolali" tylko ty sie do mnie przypierniczasz. Odpowiedz dostales i innej nie bedzie. Napisalem co o to bie mysle i zdania narazie nie zmienilem
:czerwona: KalF92 :czerwona:
Brynic

Postprzez KalF92 2011-11-07, 8:22 pm

Brynic, A ja pozostane przy swoim, powiedziałeś coś tam o przemocy,że ktoś tam Ci grozi,chce Cię bić i takie tam, a ja z troski o Ciebie pytam kto to taki i czego się obawiasz? Skoro nie potrafisz nic napisać ani na forum ani na priv to najpewniej oznacza że coś sobie uroiłeś i teraz nie wiesz jak z tego wybrnąć.
KalF92

Postprzez Brynic 2011-11-07, 8:41 pm

@KalF92, posluchaj no czlowieku:
Widze ze nie rozumiesz co sie tobie tlumaczy raz, czy drugi raz. To po raz trzeci i ostatni tlumacze ci to co mam na mysli. Jezeli teraz nie zrozumiesz to wiecej tlumaczen nie bedzie, bo po prostu szkoda pisania, na czlowieka o twoim poziomie inteligencji.
Po pierwsze na priv rozmawiam tylko z osobami do ktorych mam szacunek. Aby zdobyc moj szacunek musialbys sie jeszcze duzo napracowac, wiec zostaw ten temat, to nic dla typa twojego pokroju.
Po drugie nie jestem jakims cieciem ktoremu byle kibic-prowokator z b-klasy moze nadawac ton dyskusji, i na ktorego to zawolanie bede dawal odpowiedzi jakie jemu sie podobaja.
Po trzecie widze ze strasznie ci zalezy na tym bym powiedzial na temat PRZEMOCY pare slow, i dlatego ze tobie na tym zalezy nie dostaniesz odpowiedzi, bo podoba mi sie jak cos tobie nie daje spokoju i sie w tobie gotuje. Gdyby tak nie bylo nie przypominal bys ciagle tego tematu :lol:
Po czwarte jezeli chcesz sie cos na ten temat dowiedziec to zapytaj waszego Krawczynskiego co robil, albo poczytaj to forum lub forum "kibicezaglebia" i posty Krawczynskiego np. z dnia 02.11.11.
Po piate podoba mi sie ten robak w twoim awatarze :lol: ty i on jestescie w moich oczach jak jedno cialo i jedna dusza.
Po szoste zapamietaj sobie do konca dni tego waszego klubu, ze ja i wielu innych widzi w was i waszym klubie najwiekszego wroga Zagłębia Sosnowiec.
A teraz tylko dla ciebie po raz kolejny :czerwona: i wypad
Brynic

Postprzez KalF92 2011-11-07, 8:47 pm

Brynic, Zwroty grzecznościowe takie jak "Was","Twój","Ciebie" piszemy wielką literą.:)

W dalszym ciągu nie udzieliłeś mi odpowiedzi na poruszoną przez Ciebie kwestię, jest to dowód na to że piszesz jakieś urojone brednie na tematy o których nie masz pojęcia:)( I na tym mozemy zakonczyć temat)
Co do reszty postu-marna napinka i prowokacja na którą nie odpowiem bo jesteś dla mnie nikim godnym większej uwagi,skoro nie potrafisz argumentować swoich racji.

PS Kim jesteś żeby mi rozkazywać? :)
Ostatnio edytowano 2011-11-07, 9:00 pm przez KalF92, łącznie edytowano 1 raz
KalF92

Postprzez jigaboo 2011-11-07, 8:55 pm

Po Twoim poście Brynic odnoszę nieodparte wrażenie że jeszcze nie ukończyłeś gimnazjum.. tak mi podpowiada styl Twoich zdań.
Resztę co do osób takich jak Ty napisałem w poprzednich postach, więc nie będę się powtarzał.

Zero argumentów, zero konkretnej rozmowy, zero kultury za to sto procent napinki musi być.
Widocznie jesteśmy za mało inteligentni aby skumać Twoje posty.. (ironia)

Na resztę nie warto nawet odpowiadać, stek kolejnych bzdur wymyślony i puszczony w sieć.

+ Brynic panuj nad słownictwem i nie obrażaj (chyba że tylko tyle potrafisz choć to "NAM" zarzucasz jakąś agresję itd.) bo internet nie daje Ci pełnej anonimowości, poza tym chyba nie masz tak ubogiego słownictwa ;-)
jigaboo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna