Czy już czas na Stowarzyszenie Kibiców - Powrót tematu

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Czy już czas na Stowarzyszenie Kibiców - Powrót tematu

Postprzez Gabryś_ 2011-11-02, 7:02 pm

Dzisiaj doszło do spotkania osób próbujących organizować życie na Ludowym i przedstawicieli grup kibicowskich. Obie strony doszły do consensusu i uznały, iż kibicowskie życie na Ludowym zostało wstrzymane i nieobecność owych grup kibicowskich, nie jest przyzwoleniem na kreowanie się owego świata bez samych zainteresowanych. Pomysłodawcy Stowarzyszenia przyznali, iż nie mieli świadomości o założeniu stowarzyszenia przez grupy kibicowskie, oraz, że faktycznie błędem jest tworzenie 'flag', wyjazdów, czy inny sposób organizacji, uznają oni bowiem sposób w jaki wykreowały się osoby decyzyjne, akceptują je i szanują ten wybór.

Droga, która została obrana przez najaktywniejszych kibiców, może się niektórym niepodobać, jednak jak wyniknęło z rozmowy i jak zadeklarowali przedstawiciele Stowarzyszenia kibice z Ludowego będą oczekiwać na powrót grup kibicowskich i to im pozostawiają monopol w regionie na tworzenie flag, wyjazdów, dopingu etc. Jednocześnie tymczasowy prezes Stowarzyszenia stwierdził, iż ze strony osób zaangażowanych w SKZS jest pełna akceptacja dla poczynań grup kibicowskich, albowiem wieloletnie działania ww pozwalają ze spokojem i zaufaniem spoglądać na ich poczynania, bowiem wierzyć należy w to, iż dobro Zagłębia jest celem nadrzędnym.
Gabryś_

Postprzez August 2011-11-02, 7:41 pm

Gabryś_ napisał(a):jak zadeklarowali przedstawiciele Stowarzyszenia kibice z Ludowego będą oczekiwać na powrót grup kibicowskich i to im pozostawiają monopol w regionie na tworzenie flag, wyjazdów, dopingu etc.

Pytanie czy jest to równoznaczne ze zorganizowanym dopingiem na meczu z Toruniem czy nie ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez rocki8 2011-11-02, 7:42 pm

no wkoncu cos siezaczelo dziac oby tak dalej :)
rocki8

Postprzez Brynic 2011-11-02, 7:56 pm

Moze ktos ze SKZS potwierdzic to co wypisuje ten gabrys? Przeciez to ten przywodca tych z B-klasy.
Oznacza to ze SKZS idzie na reke tym z B-klasy? Ciekawi mnie stanowisko chlopakow z SKZS i ustosunkowanie sie to tej wypowiedzi tego gabrysia.
On na ich forum napisal jeszcze taki tekst:
"Nie, osoby z nazwijmy to SKZS w końcu zrozumiały, iż fakt założenia B'klasowej drużyny, jest robiony dla dobra Zagłębia w końcowym rozrachunku, a nie przeciwko. Tak samo, uświadomiły sobie, iż nie działają w próżni i jak się np. robi flagę, to jeszcze trzeba być w stanie ją obronić. Ogólnie dosyć pozytywna rozmowa, chyba chłopaki skumali o co w tym wszystkim chodzi."
Czekam teraz az mnie i innych ktos oswieci...
Brynic

Postprzez pyla 2011-11-02, 9:28 pm

Może mi ktoś przetłumaczyć ten tekst ?
pyla

Postprzez LucasUSA 2011-11-02, 11:30 pm

A zakladki Stowarzyszenia znowu nie ma.

Prosze mnie zwolnic z funkcji moda, nie bede swoja osoba firmowal (nawet posrednio) takich dzialan.
LucasUSA

Postprzez k1962 2011-11-03, 1:30 am

LucasUSA napisał(a):Prosze mnie zwolnic z funkcji moda, nie bede swoja osoba firmowal (nawet posrednio) takich dzialan.[/b]

Raczej pseudo moda.
A co do rozmów to chyba jasne ze osoby ze SKZS zostały uświadomione jaka jest sytuacja w klubie itd itp i czym kierowały się osoby, które zakładały "nowe" Zagłębie.
k1962

Postprzez LucasUSA 2011-11-03, 1:55 am

k1962 napisał(a):
LucasUSA napisał(a):Prosze mnie zwolnic z funkcji moda, nie bede swoja osoba firmowal (nawet posrednio) takich dzialan.[/b]

Raczej pseudo moda.
A co do rozmów to chyba jasne ze osoby ze SKZS zostały uświadomione jaka jest sytuacja w klubie itd itp i czym kierowały się osoby, które zakładały "nowe" Zagłębie.

Uwazaj, bo Ci sie cos jeszcze na odchodne przylepi. Nic Cie ban nie nauczyl, dalej prowokujesz.
To znaczy jaka jest sytuacja w JAKIM klubie ( moze w Zaglebie 1906 "widzów: ok. 250" Sosnowiec?).
"Nowe" Zaglebie? Zaglebie jest tylko jedno.

P.S. Nie karmic trolla...Nie karmic trolla... Musze byc silny :lol:
LucasUSA

Postprzez k1962 2011-11-03, 2:01 am

A co mnie miał nauczyc bezzasaddny BAN? :lol: :lol: :lol:
Cudzysłów ma swoje znaczenie... Widać, że obczyzna mocno wpłynęła na to i owo i już nie rozumiemy pewnych kwestii...
Mówisz o Zagłębiu ponad "3k" na meczu B-KLASY z Koroną Rokitno?
:czerwona:
k1962

Postprzez uzielone 2011-11-03, 7:26 am

LucasUSA napisał(a):A zakladki Stowarzyszenia znowu nie ma.

Prosze mnie zwolnic z funkcji moda, nie bede swoja osoba firmowal (nawet posrednio) takich dzialan.

Powiem szczerze, że jeżeli 100% ma być drugim forum Zagłębia 1906 to przestaje tu zaglądać bo nie ma to sensu! :kiepsko:
uzielone

Postprzez August 2011-11-03, 9:10 am

Zestawiając ze sobą bełkot jakby rodem autorstwa prymusa z WUMl-u, informację o odwołaniu wyjazdu do Rybnika jak również usunięcie po cichu zakładki o SKZS odnoszę nieodparte wrażenie, jakby we środę rozpoczął się proces uwalania działań nowopowstałego stowarzyszenia.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez mario1 2011-11-03, 9:42 am

w pogladach Gabrysia da sie zaobserwowac pewien dualizm z jednej strony nie interesuje go Zaglebie z ludowego z drugiej zas kibicowskie życie na Ludowym zostało wstrzymane i nieobecność owych grup kibicowskich, nie jest przyzwoleniem na kreowanie się owego świata bez samych ZAINTERESOWANYCH
aprzeca to chyba On mowil ze drogi sie rozeszly i od teraz kazdy ma swoj klub ze z ta decyzja mozna sie zgadzac lub nie ale nalezy ja uszanowac bo trudno ale powrotu nie bedzie i ludowy ich nie interesuje no chyba ze jako baza dla ich klubu
mario1

Postprzez Brynic 2011-11-03, 11:47 am

Na moje pytanie na forum:
"Oznacza to ze SKZS idzie na reke tym z B-klasy? Ciekawi mnie stanowisko chlopakow z SKZS i ustosunkowanie sie to tej wypowiedzi tego gabrysia."

dostalem PW od goscia ktory jest w temacie:

"Witam, info dla Ciebie - nikt ...CENZURA... bzdury"

Czytajac i rozumujac dochodze do wnioskow:

1. Gabriel ...CENZURA.

2. Jego poczynania sa dyktowane ...CENZURA.

3. On uwaza sie za ...CENZURA.

Widze ze dochodzi tutaj juz powoli do scen jak ...CENZURA.

---W trosce o zdrowie i zycie kibicow ZS sam zdecydowalem sie ocenzurowac swoja wypowiedz---
Ostatnio edytowano 2011-11-03, 1:37 pm przez Brynic, łącznie edytowano 1 raz
Brynic

Postprzez lopez 2011-11-03, 12:54 pm

gorzej niż teroryści swój swojego zastrasza i jak tu ma być jedność niedługo na dzielnice się podzielimy i będziemy się mordować żal patrzeć :-(
lopez

Postprzez Brynic 2011-11-03, 1:03 pm

O ile sie nie myle, to taki rodzaj zastraszania moze pociagnac za soba odpowiedzialnosc karna, mysle tutaj o Krawczynskim, ale popytam sie jeszcze dokladniej jakie warunki musza byc spelnione. Mam w rodzinie prawnika wiec sie dowiem. Uwazam ze w czasach demokracji trzeba przeciwstawiac sie bezprawiu, i zero tolerancji dla bandyckich zachowan jest najlepszym rozwiazaniem.
Rozumie ze mozna sie w swiecie kibicowskim podzielic, bojkotowac mecze itp. prowadzic protesty, czy spiewac piosenki obrazajace zarzad klubu, ale zastraszanie pod grozba pobicia to juz przekroczenie granic. Problem Krawczynskiego jest taki, ze on i jego kolezkowie nie sa anonimowi.
Brynic

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182