ZS1906ZS napisał(a):RYKos jak sama nazwa wskazuje lubi poryczeć . Ja zaprzestałem przedstawiania swoich racji z uwagi na fakt, że uczestnicy tegoż forum zaczęli "działać". Na oceny przyjdzie pora. Niektórzy natomiast wszystko wiedzą najlepiej już na samym początku każdego projektu.
P.S. Bardzo chętnie zjawie się na spotkaniu i zapoznam z twarzami (których zapewne nie kojarzę). zwłaszcza z tymi pajacującymi.
Nie wiem kolego dlaczego akurat słowo działać ująłeś w cudzysłów - uważasz , że SKZS robi za mało - po prostu dołącz i pokaż ,że Ty potrafisz lepiej. Mówię poważnie.
My pracujemy w tempie na jakie nas stać.
SKZS jest dla każdego kibica Zagłębia Sosnowiec - piknika, ultrasa, hoolsa, gościa z zagranicy który być może tylko raz był na Ludowym i musiał wyjechać, ludzi którzy byli na wszystkich wyjazdach oraz dla takich, którzy nie byli na żadnym. Dla starego i dla młodego. Dla kobiet i dla mężczyzn. Dla bezrobotnego, emigranta i dla Dyrektora czy właściciela małej albo dużej firmy. Rozumiesz? Każdy trochę jest potrzebny. I Ty i ja też.
Spotkasz nas na Ludowym - chcesz widzieć twarze to obejrzyj zdjęcia na 100%- chociaż ja tam z twarzy to jestem podobny zupełnie do nikogo.

I nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, członkowie SKZS całkowicie odcinają się od gówniarskich ( a może kormelskich

) prowokacji - bo który prawdziwy Kibic Zagłębia ( pomijając początkową fazę "rozstania" - czasowego mam nadzieję) będzie srał w swoje gniazdo? Puknijcie się wszyscy w czoło i weźcie za czynne ratowanie Zagłębia. Tego i tego - bo Zagłębie jest tylko jedno - chociaż jeszcze nie wszyscy jeszcze zdołali to zrozumieć.
Po prostu olewajcie wszyscy antagonizujące wpisy -
Edit (LucasUSA): Przenioslem pare postow z tematu "meczowego". Mozecie kontynowac dyskusje w odpowiednim temacie. Temat o meczu z Kluczborkiem zostal zamkniety