Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Zagłębiakowy napisał(a):Pan widze koło Warszawy mieszkaKibic Legii?
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. DARDAWSZ1 - uprzejmioe prosze o przysłanioe pod mój adres pocztowy bądz
poczta elektroniczna - niezbednych dok. umozliwijaacych wstapienie do
Stowarzyszenia - z góry dziekuje
PozdrawiaM
Tadeusz
ZS1906ZS napisał(a):RYKos jak sama nazwa wskazuje lubi poryczeć . Ja zaprzestałem przedstawiania swoich racji z uwagi na fakt, że uczestnicy tegoż forum zaczęli "działać". Na oceny przyjdzie pora. Niektórzy natomiast wszystko wiedzą najlepiej już na samym początku każdego projektu.
P.S. Bardzo chętnie zjawie się na spotkaniu i zapoznam z twarzami (których zapewne nie kojarzę). zwłaszcza z tymi pajacującymi.
ZS1906ZS napisał(a):Samo założenie Stowarzyszenia to jeszcze troszkę mało (choć pewnie dla części osób sam fakt wygląda już iście imponująco - a wiemy jak wyglądało to poprzednio i gdzie teraz jest Pan "prezes") Czekam nie mniej jednak na następne pozytywne ruchy (Choć wolałbym aby w Stowarzyszeniu Kibiców Zagłębia na czele stały persony znane szerszemu gronu osób, mam tu na myśli rzecz jasna trybuny ...).
Także wracając nie miało być złośliwie (tym razem) - przynajmniej nie takie było założenie i mogłem to wyjaśnić już w tamtym poście aby nie było niedomówień.
dardawsz1 napisał(a):Tak Lucas, zakładka rzeczywiście była przez krótki okres czasu.I znikła.
Tylko ciekawe komu przeszkadzała
Zresztą każdy ,nawet mało inteligentny człek sie domysli o co tu chodzi .
Wiadomo było , ze zakladka i tak zniknie, ale tempo jej usunięcia to sprint.Ale jaja.
Nie pozostaje nam nic innego jak przyspieszyć założenie własnej strony SKZS ,gdzie będą wszyscy mile widziani i nikt podzialów robic nie będzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników