Czy już czas na Stowarzyszenie Kibiców - Powrót tematu

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Czy już czas na Stowarzyszenie Kibiców - Powrót tematu

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2011-10-16, 5:57 pm

Kol. DARDAWSZ1 - uprzejmioe prosze o przysłanioe pod mój adres pocztowy bądz
poczta elektroniczna - niezbednych dok. umozliwijaacych wstapienie do
Stowarzyszenia - z góry dziekuje
Moj adres pocztowy:
T.Wisniewski
05-501 Zalesie Dolne
Al. Brzóz No 11

PozdrawiaM
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Zagłębiakowy 2011-10-16, 8:36 pm

Pan widze koło Warszawy mieszka :) Kibic Legii?
Zagłębiakowy

Postprzez pyla 2011-10-16, 9:14 pm

Zagłębiakowy napisał(a):Pan widze koło Warszawy mieszka :) Kibic Legii?

Ztego co widac na forum to szkoda ze troche daleko bo takich kibiców nam potrzeba TU i TERAZ :-) A może Legii też ?
pyla

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2011-10-17, 4:29 pm

Kol. Zaglebiakowy i Kol. Pyla - nie wiem co mam napisac , ale jestescie w błedzie
ze mnie taki Kibic Legii jak kosmonauta Jurii Gagarin. Nigdy nie byłem i nie
będe kibicem Legii - przepraszam ale jestem rodowitym Pogoniakiem i na
dodatek wychowałem sie na tej samej ul. co JAN KIEPURA na tej ulicy wmurowana
jest Tablica - ul. Majowa. ZAWSZE BEDE Z ZAGLEBIEM BO I BYŁEM.
Serdecznie pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez pyla 2011-10-17, 8:50 pm

Z tą Legią to było tylko gdybanie :-) Ja też jestem rodowitym Pogoniakiem mieszkałem na Reymonta ale los tak chciał że od 4o lat mieszkam na Śląsku k. Pszczyny. Z ZAGŁĘBIEM od 50 lat :)
pyla

Postprzez dardawsz1 2011-10-18, 1:31 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. DARDAWSZ1 - uprzejmioe prosze o przysłanioe pod mój adres pocztowy bądz
poczta elektroniczna - niezbednych dok. umozliwijaacych wstapienie do
Stowarzyszenia - z góry dziekuje

PozdrawiaM
Tadeusz

Tadeusz masz PW nie przeczytane już ponad tydzien.
Poza tym potrzebuje adres email , na który Ci prześlę statut i deklarację.
dardawsz1

Re: Zagłębie Sosnowiec - MKS Kluczbork, 15.10.2011, godz. 15

Postprzez GrubyPerez 2011-10-18, 5:01 pm

ZS1906ZS napisał(a):RYKos jak sama nazwa wskazuje lubi poryczeć . Ja zaprzestałem przedstawiania swoich racji z uwagi na fakt, że uczestnicy tegoż forum zaczęli "działać". Na oceny przyjdzie pora. Niektórzy natomiast wszystko wiedzą najlepiej już na samym początku każdego projektu.

P.S. Bardzo chętnie zjawie się na spotkaniu i zapoznam z twarzami (których zapewne nie kojarzę). zwłaszcza z tymi pajacującymi.

Nie wiem kolego dlaczego akurat słowo działać ująłeś w cudzysłów - uważasz , że SKZS robi za mało - po prostu dołącz i pokaż ,że Ty potrafisz lepiej. Mówię poważnie.
My pracujemy w tempie na jakie nas stać.
SKZS jest dla każdego kibica Zagłębia Sosnowiec - piknika, ultrasa, hoolsa, gościa z zagranicy który być może tylko raz był na Ludowym i musiał wyjechać, ludzi którzy byli na wszystkich wyjazdach oraz dla takich, którzy nie byli na żadnym. Dla starego i dla młodego. Dla kobiet i dla mężczyzn. Dla bezrobotnego, emigranta i dla Dyrektora czy właściciela małej albo dużej firmy. Rozumiesz? Każdy trochę jest potrzebny. I Ty i ja też.
Spotkasz nas na Ludowym - chcesz widzieć twarze to obejrzyj zdjęcia na 100%- chociaż ja tam z twarzy to jestem podobny zupełnie do nikogo.:)

I nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, członkowie SKZS całkowicie odcinają się od gówniarskich ( a może kormelskich ?) prowokacji - bo który prawdziwy Kibic Zagłębia ( pomijając początkową fazę "rozstania" - czasowego mam nadzieję) będzie srał w swoje gniazdo? Puknijcie się wszyscy w czoło i weźcie za czynne ratowanie Zagłębia. Tego i tego - bo Zagłębie jest tylko jedno - chociaż jeszcze nie wszyscy jeszcze zdołali to zrozumieć.
Po prostu olewajcie wszyscy antagonizujące wpisy -

Edit (LucasUSA): Przenioslem pare postow z tematu "meczowego". Mozecie kontynowac dyskusje w odpowiednim temacie. Temat o meczu z Kluczborkiem zostal zamkniety
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez ZS1906ZS 2011-10-19, 12:29 am

Samo założenie Stowarzyszenia to jeszcze troszkę mało (choć pewnie dla części osób sam fakt wygląda już iście imponująco - a wiemy jak wyglądało to poprzednio i gdzie teraz jest Pan "prezes") Czekam nie mniej jednak na następne pozytywne ruchy (Choć wolałbym aby w Stowarzyszeniu Kibiców Zagłębia na czele stały persony znane szerszemu gronu osób, mam tu na myśli rzecz jasna trybuny ...).

Także wracając nie miało być złośliwie (tym razem ;-) ) - przynajmniej nie takie było założenie i mogłem to wyjaśnić już w tamtym poście aby nie było niedomówień.
ZS1906ZS

Postprzez RUDI 2011-10-19, 9:23 am

ZS1906ZS napisał(a):Samo założenie Stowarzyszenia to jeszcze troszkę mało (choć pewnie dla części osób sam fakt wygląda już iście imponująco - a wiemy jak wyglądało to poprzednio i gdzie teraz jest Pan "prezes") Czekam nie mniej jednak na następne pozytywne ruchy (Choć wolałbym aby w Stowarzyszeniu Kibiców Zagłębia na czele stały persony znane szerszemu gronu osób, mam tu na myśli rzecz jasna trybuny ...).

Także wracając nie miało być złośliwie (tym razem ;-) ) - przynajmniej nie takie było założenie i mogłem to wyjaśnić już w tamtym poście aby nie było niedomówień.

Proponuje Ci kolego abyś zawitał na Ludowy ,najbliższy mecz z Ruchem ,poznasz kogoś z Stowarzyszenia (ludzie w białych koszulkach ) zadasz pytania ,zapoznasz się z nimi ,wtedy chyba nie będą dla Ciebie anonimowi (ja tak zrobiłem ,i wielu innych na pewno też ) możesz popytać o ich osiągnięcia zawodowe ,jeżeli to Cię interesuje ,na pewno porozmawiają z Tobą .Po prostu pytaj ,pytaj, i wyrobisz sobie zdanie ,a jakie ono będzie to Twoja sprawa .Jeżeli piszesz o personach znanych szerszemu gronu ,to uważasz że kolega Gabryś był taką osobą ?oczywiście duża grupa znała tego pana ,no ale chyba nie był jakoś bardzo znany i rozpoznawalny na ulicy ,czy przez wszystkich kibiców,to samo tyczy się zarządu Zagłębia 1906 Sosnowiec (nie piszę tego ostatniego zdania żeby jątrzyć ,proszę tego tak nie traktować )i nie pisz że założenie klubu ,jest czymś innym ,bo jednym z motywów (podobno)było ratowanie klubu ,marki Zagłębia ,i takie samo zadanie postawiło sobie Stowarzyszenie .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez jondek 2011-10-24, 7:54 pm

Chciałem zapytać,czy jutro na hokeju,będzie ktoś ze Stowarzyszenia,komu mógłbym złożyć moją deklaracje członkowską? Prosze o odpowiedż na PW.
jondek

Postprzez dardawsz1 2011-10-24, 8:22 pm

jondek - PW
dardawsz1

Postprzez LucasUSA 2011-10-31, 12:48 am

" Informacje dotyczące Stowarzyszenia (pt), 2011-10-29, 13:24 Na stronie 100% Zagłębie Sosnowiec pojawiła się zakładka dotyczącą SKZS. Znajdziecie w niej sporo informacji dotyczących powołanego niedawno Stowarzyszenia."

Fatamorgana? Zmiana czasu? Zawirowania matrixu? Co sie stalo?
LucasUSA

Postprzez dardawsz1 2011-10-31, 1:41 am

Tak Lucas, zakładka rzeczywiście była przez krótki okres czasu.I znikła.

Tylko ciekawe komu przeszkadzała ?
Zresztą każdy ,nawet mało inteligentny człek sie domysli o co tu chodzi .
Wiadomo było , ze zakladka i tak zniknie, ale tempo jej usunięcia to sprint.Ale jaja.

Nie pozostaje nam nic innego jak przyspieszyć założenie własnej strony SKZS ,gdzie będą wszyscy mile widziani i nikt podzialów robic nie będzie.
dardawsz1

Postprzez LucasUSA 2011-10-31, 3:03 am

Mam nadzieje, ze to tylko "usterki techniczne".
Bo jaki bylby sens traktowania ludzi ze Stowarzyszenia w tak dziecinny sposob? Wierzyc mi sie nie chce, ze tworcy strony odcieliby sie od najwierniejszego grona uzytkownikow tej strony i forum.
LucasUSA

Postprzez Adam1906 2011-10-31, 5:19 am

dardawsz1 napisał(a):Tak Lucas, zakładka rzeczywiście była przez krótki okres czasu.I znikła.

Tylko ciekawe komu przeszkadzała ?
Zresztą każdy ,nawet mało inteligentny człek sie domysli o co tu chodzi .
Wiadomo było , ze zakladka i tak zniknie, ale tempo jej usunięcia to sprint.Ale jaja.

Nie pozostaje nam nic innego jak przyspieszyć założenie własnej strony SKZS ,gdzie będą wszyscy mile widziani i nikt podzialów robic nie będzie.

Kolego PawleK, podobno Ty usunąłeś zakładkę SKZS na polecenie decyzyjnych kibiców Zagłębia 1906 Sosnowiec ? Prawda to czy fałsz ? ? ? Proszę Cię o odpowiedź... :twisted:
Adam1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna