Piotr Stach - były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Piotr Stach

Postprzez django 2011-10-02, 12:06 pm

tiktak napisał(a):- Jankowski rozpoczął mecz na ławce rezerwowych, a od pierwszych minut w ataku zagrał Tomasz Szatan ponieważ chcieliśmy czymś zaskoczyć rywala.
Na Nielbę wstaw starego na bramkę. Zobaczysz jakie będzie zaskoczenie.

:lol: :lol: :lol:

Ale taką wypowiedzią Stach się totalnie kompromituje. Chociaż z drugiej strony wystawienie w ataku zawodnika, który w całej karierze strzelił mniej bramek niż Jankowski w kilku meczach jesienią, musiało rywala rzeczywiście zaskoczyć.
django

Postprzez GrubyPerez 2011-10-02, 12:12 pm

do trenera:
Piotrek, a może zaskoczyłbyś tym razem nas wszystkich wprowadzając w życie misternie utkany plan:
w ataku zagrają ...napastnicy!
w pomocy zagrają...pomocnicy!
w obronie zagrają ...obrońcy!
a w bramce bramkarze ( uwaga- ważne! - nie więcej niż jeden na raz!).

Co Ty na to?
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez LucasUSA 2011-10-02, 2:32 pm

tiktak napisał(a):- Jankowski rozpoczął mecz na ławce rezerwowych, a od pierwszych minut w ataku zagrał Tomasz Szatan ponieważ chcieliśmy czymś zaskoczyć rywala.
Na Nielbę wstaw starego na bramkę. Zobaczysz jakie będzie zaskoczenie.

:lol: :lol: :lol: Swietne!

Znamy juz strategie trenera St(r)acha - w koncu byli tak zaskoczeni, ze szybciutko dali sobie wbic brameczke. Co prawa ta nowatorska strategia wystarczyla na 9 minut, ale mysle, ze starym Szatanem na bramce kwadrans zaskoczenia mamy gwarantowany :lol:

Nurtuje mnie pytanie, czym trener zaskoczyl Chojniczanke, ze dali sobie wbic 3 bramki i byli oniemiali przez prawie cala pierwsza polowe? Co wydarzylo sie w szatniach przed meczem? Moze lepiej niech zostanie to tajemnica :lol: .

A moze po prostu te druzyny reaguja tak: "to ma byc Zaglebie Sosnowiec? :lol: :lol: :lol: " ... :-(
LucasUSA

Postprzez wojtas sc 2011-10-02, 7:37 pm

trenerze proponuje trenuj pan ale APN
wojtas sc

Postprzez pyla 2011-10-02, 9:10 pm

wojtas sc napisał(a):trenerze proponuje trenuj pan ale APN

Nie bardzo się z tym zgadzam, aby trenować młodych trzeba naprawde być dobrym fachurom :-)
pyla

Postprzez MrCricket 2011-10-02, 9:16 pm

Jak dla mnie sprawa jest prosta. Panu Stachowi już dziękujemy. Mamy takich zawodników jakich mamy, ale to nie oznacza, że zasługujemy na ostatnie miejsce. Pora na zmiany !
MrCricket

Postprzez zag23 2011-10-02, 10:49 pm

Może mi ktoś napisać czemu Piotr Stach jest tak długo trenerem Zagłębia Sosnowiec. Bilans: 12 spotkań 6 pkt; 1 zwycięstwo, 3 remisy, 8 porażek, średnia 0,5 pkt na mecz :kiepsko: daleko nie zajedziemy. W takiej Polonii Warszawa to po 2 kolejce już by go nie było. Moim zdaniem skład mamy na środek tabeli. W najważniejszym meczu w ostatniej kolejce o tzw. 6 pkt Zagłębie remisuje. Wiec z kim pan Stach chce wygrywać jak nie z taką drużyną jak Czarni Żagań?
zag23

Postprzez wojtas sc 2011-10-03, 8:58 am

brak funduszy
wojtas sc

Postprzez jigaboo 2011-10-03, 9:05 am

brak funduszy swoją drogą, wychodzi niekompetencja pracowników klubu na czele z panem Baczyńskim, jeżeli wiedział że kasy nie miał to podpisuję taką umowę abym mógł ją rozwiązać bez roszczeń finansowych
jigaboo

Postprzez August 2011-10-03, 12:48 pm

No to czas zmienić tytuł na "były":

Seria dziesięciu spotkań bez zwycięstwa wyczerpała cierpliwość prezesa Leszka Baczyńskiego
38-letni Stach, były piłkarz Zagłębia, został szkoleniowcem drugoligowca przed sezonem. Pracował w bardzo trudnych warunkach. Problemy finansowe sprawiły, że z zespołem pożegnała się większość doświadczonych piłkarzy. Kolejni wypadli ze składu z powodu kontuzji.

Młody, niedoświadczony zespół wygrał dotąd tylko jedno spotkanie (z Energetykiem ROW Rybnik) i zajmuje w tabeli ostatnie miejsce. - Sytuacja dorosła do zmian. Przesądził o tym nasz ostatni mecz w Żaganiu, gdzie zaprezentowaliśmy się mocno przeciętnie - mówi Baczyński, który przyznaje, że zmiany dokonał niechętnie. - Wszystko zmierza do tego, że Zagłębie stanie się klubem miejskim. Chcę być dla władz miasta wiarygodny, nie generować niepotrzebnych strat. Pewnie, że zmiany mogliśmy dokonać już wcześniej, a przy okazji zakontraktować jeszcze trzech nowych zawodników. Niestety na to nas dziś nie stać. Sytuacja organizacyjna wciąż jest trudna, a przy tym nie mamy żadnej satysfakcji z wyników zespołu. To się musi zmienić - mówi Baczyński.

- Nie jestem zaskoczony. Zmiana trenera to często impuls, których wychodzi drużynie na dobre. Oby tak było w przypadku Zagłębia - mówi Stach.

Treningi prowadzą na razie Ryszard Czerwiec i Robert Stanek. Nazwisko nowego szkoleniowca ma być znane najpóźniej do środy.

Więcej... http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... z1ZibvvvhU
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez zaglebie76 2011-10-03, 4:10 pm

Nikt po trenerze Stachu chyba płakał nie będzie.
zaglebie76

Re: Piotr Stach - były trener Zagłębia

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2011-10-03, 5:34 pm

Prezes Baczynski - dba aby wreszcie cos zaczeło sie dziac pozytywnego a druzyna odbiła sie
od dna tabeli. Przyznam iz bylem zwolennikiem trernera Stacha - jako naszego zawodnika
i człowieka ktory chcial dobrze dla Klubu i druzyny - inaczej ujmujac NASZ CZŁOWIEK.
Przeciez w latach 50 tych - pierwszy tytuł V-ce nasza Stal zdobyła pod wodza NASZEGO
CZŁOWIEKA - trenera Włodzimierza Dudka.
Zyczyłem Panu Piotrowi lepiej a wyszło jak zwykle. Ciekawi mnie kto zastapi Pana Piotra
Czy macie moze przecieki ?

Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Zagłębiakowy 2011-10-03, 5:49 pm

Przydał by się trener z doświadczeniem z ekstraklasy.Ale kasy raczej na to nie ma ;/
Zagłębiakowy

Postprzez LTMario 2011-10-03, 6:21 pm

a może jakiś prywatny sponsor by mógł przysponsorować jakiegos lepszego Trenera ??
:) :) :) :) :) :)
LTMario

Postprzez RUDI 2011-10-03, 6:47 pm

To co panowie, w sobotę na Ludowy z nowymi nadziejami.
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna