Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PawełK napisał(a):uważam że, deklaracja chęci podjęcia rozmów nie powinna się odbyć w sposób taki, że ktoś napisał posta na forum...
PawełK napisał(a):Szkoda, że nikt z opluwających nie potrafi napisać - tak to były niezdrowe emocje i sorry, poniosło mnie, odszczekuje, z ta inicjatywą się nigdy nie zgodzę etc.
django napisał(a):Stąd pytanie do osób chcących stworzyć stowarzyszenie: W jaki sposób stowarzyszenie zamierza się włączyć w misję ratowania klubu? Dobrze by było, gdybyście przedstawili w miarę dokładny plan działań.
pyla napisał(a):Moim zdaniem propozycja podjęcia rozmów z 1906 mija się z celem a dokładniej z ich władzami, zarząd 1906 ma na celu przejąć schede po ZAGŁĘBIU i to jest ich główny cel i zawsze wszystkie próby zrobienia wspólnie stowarzyszenia będą torpedowane, zresztą już to się dzieje. Bardzo chcałbym się mylić bo marzy mi się silne ZAGŁĘBIE zarówno sportowo jak i kibicowsko. Oczywiście składam akces do stowarzyszenia.
saster napisał(a):Dokładnie tak. Jesteśmy dla nich śmiertelną konkurencją, bo nie ma miejsca dla dwóch klubów. Albo my albo oni. Podejrzewam, że osoby namawiające do rozmów z nimi nie znają nikogo z ich "władz" poza Kisielem, jeżeli dojdzie do takiego spotkania to sami zobaczycie co to za ludzie. Ja podtrzymuje wszystko to co o nich napisałem, a szczególnie to, że rozłam to biznesowa rozgrywka, a nie troska o Zagłębie.
xenon napisał(a):moim skromnym zdaniem to trzeba zwyczajnie olać tych kibiców podwórkowych z 1906 i cisnąć na zarząd klubu,zeby tworzyli drużynę,która zacznie wygrywać i tym samym przyciągać kibiców.to 1906 nic wspólnego z Zagłębiem ni ma i nie będzie mieć.mają kilka stadionów i orlików w Sosnowcu to troszkę wyjazdów sobie wpiszą w CV kibica..
Niby nic strasznego nie napisałeś,ale to Ci z1906 tworzą podział;p Poza tym jestem przekonany że takową rywalizację wygrałoby Zagłębie 1906..Albo my albo oni.
KalF92 napisał(a):Lars, Z połową wymienionych przez Ciebie drużyn Zagłębie nie grało od lat..więc argument bez sensu.. Natomiast tego czy mecze z Błędowem,Psarami etc są atrakcyjne.. c*** z tym.... Na mecz przychodzimy dla ZAGŁĘBIA a nie dla przeciwnika,więc to nie ważne z kim grają!
Co do ilości grupy z Kresowej i tej z Zagórza.. jestem pewny że przewaga ilościowa jak i jakościowa jest po stronie Zagłębia 1906, nie wiem skąd teza o podobnej ilości. Co do tego czy są w stanie zbudować nowe Zagłębie- TAK SĄ! Udało się Lechii gdansk,Olimpi Elbląg, czemu w Sosnowcu ma się nie udać?
Kolejna sprawa nie wydaje Wam się śmieszne pisanie do "nikogo" SPOTKAJMY SIĘ,albo niech jakiś przedstawiciel Stowarzyszenia skontaktuje się z Władzami Zagłębia 1906,albo zamilknie bo jeśli anonimowa osoba zaprasza do dialogu nie mówiąc z kim chce rozmawiać to nie ma szans na owy dialog. Mam nadzieje ze jasno napisalem o co mi chodzi.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników