KalF92 napisał(a):Duża część z Was obrażała tych ludzi,uznała ich za niegodnych podania ręki a teraz chcecie z nimi dialogu?
Nic na siłę, Kalf
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
KalF92 napisał(a):Duża część z Was obrażała tych ludzi,uznała ich za niegodnych podania ręki a teraz chcecie z nimi dialogu?
jondek napisał(a):Przypomina mi to wojne polsko-polską,gdzie wszyscy chcą dobrze.Tylko że nie ma dobrych wojen.Nawet ta o pokój.Spotkać się i porozmawiać,wcale nie jest takie trudne.I zawsze można powiedzieć,że próbowaliśmy.
jondek napisał(a):Według mnie,to jest burza w szklance wody.Głupie,naiwne i nierealnePrzypomina mi to zagrywke jednej z opozycyjnych partii.Kto za tym stoi
-mogłoby wiele wyjaśnić
jondek napisał(a):Kiepsko widze to zorganizowanie,gdy sobie przypomne próby powołania Stowarzyszenia KibicówAle coś się widocznie zmienilo sądząc po dużej ilości nowych forumowiczów,skorych do pouczania.Jeżeli moge coś podpowiedzieć to "dość gadania-ZRÓB TO ! I nic na siłe
jondek napisał(a):A mnie cały czas chodzi po glowie, że ci co teraz robią ten ferment chcą przy tej okazji coś dla siebie ugrać.Co????Mogę się tylko domyślać,ale już samo spotkanie z nowym prezesem i to sztucznie wywołane zainteresowanie,coś dla nich znaczy.I niech mi nikt nie próbuje wmawiać,że robią to dla dobra klubuBujać to my,panowie szlachta
jondek napisał(a):Ale ktoś to zainspirował i ktoś tym pokierował.I podejrzewam że nie byli to prawdziwi kibice Zagłębia ale zwykłe sprzedawczyki.A kto był motorem tego"dziadostwa",dowiemy się już wkrótce.
jondek napisał(a):Im szybciej pójdą w niebyt,tym szybciej przestaną mącić w UMBo nie chce mi się wierzyć,że nie będą "łazić" po jałmużne do Miasta,osłabiając prawdziwe i jedyne ZAGŁĘBIE!!!
jondek napisał(a):MaRZenia się spełniają-jak mówi jeden wieszcz.A drugi dodaje-jak nie pada.Zadajecie kłam twierdzeniu,że w Polsce kiepsko z wolontariatemi optymizmem w Sosnowcu(przedostatnie miejsce w kraju).I tylko prośba do"innowierców".Jeżeli straciliście wiare w Zagłębie,to przynajmniej,nie przeszkadzajcie.A na razie przypominacie krokodyla.Wielka paszca i krótkie "łapki" do roboty
jondek napisał(a):Doskonały pomysł z ochroniarzami na sektorach i policją na terenie stadionu."Jedynie słuszni kibice"już nie będą kozaczyć,i nie grozi nam zamknięcie stadionu za petardyWrócą dawni kibice i wytworzy się nowy model kibicowania.A wszystkie zgody,sztamy i układy wrocą pod strzechy,gdzie ich miejsce.Kiedyś tego nie było a Ludowy pękał w szwach
jondek napisał(a):Czekam jeszcze oprócz gratulacji ze strony Ruchu i GKS-y,na propozycje sztamy lub zgody,z ich strony.Oni mają wielki ubaw z tego co się dzieje w naszym "grajdole"To jest mój ostatni wpis na ten temat,bo uważam że nie jesteście warci mojej uwagi i czasu.Rozumiem,że z wzajemnością.
jondek napisał(a):Dla uczczenia dzisiejszego zwycięskiego meczu,i oszalamiającej jak na tę (bee)klase frekwencji,proponuje "nowemu" tworkowi nadać przydomek"Przerzuty 950".Gdzie 950,to ilość fanatycznie ponoć reagującej publiki.Bez urazy
jondek napisał(a):NIE-dla oszołomów
jondek napisał(a):Już sama myśl o zamknięciu trybuny,dyskredytuje tego pana jako prezesa.Nie myśli w jaki sposob zapełnić a nawet powiększyć stadion,tylko co zrobić,żeby jak najmniej osób przychodzilo na mecze.Podpowiem w tej drugiej kwestii.Niech prezio na pierwszym ligowym meczu,rzuci petarde na boisko albo wywiesi transparent "wielbiący" innego prezesa np.pzpn.Powtarzać cyklicznie
KalF92 napisał(a):Po co chcecie gadać z Judaszami,zdrajcami i łobuzami? Nie widzicie tej hipokryzji?
KalF92 napisał(a):Mimo wszelakich różnic gratuluję inicjatywy i chęci działania..
Howard napisał(a):KalF92 napisał(a):Duża część z Was obrażała tych ludzi,uznała ich za niegodnych podania ręki a teraz chcecie z nimi dialogu?
Jak rozumiem, znasz listę członków stowarzyszenia i na tym opierasz swoją wypowiedź?
KalF92 napisał(a):Po co chcecie gadać z Judaszami,zdrajcami i łobuzami? Nie widzicie tej hipokryzji?
Nie obraź się, bo mógł bym sobie tak Ciebie cytować i komentować, ale jeśli dojdzie do rozmów między dwoma stronami to całe szczęście, że nie będą one prowadzone (mam nadzieję) z takimi ludźmi jak ty.
k1962 napisał(a):Howard napisał(a):KalF92 napisał(a):Duża część z Was obrażała tych ludzi,uznała ich za niegodnych podania ręki a teraz chcecie z nimi dialogu?
Jak rozumiem, znasz listę członków stowarzyszenia i na tym opierasz swoją wypowiedź?
A do czego Ci jest potrzebna lista czlonkow stowarzyszenia? Kazdy co byl ZA powstaniem ZS1906 byl w taki czy inny sposob atakowany/obrazany.
k1962 napisał(a):KalF92 napisał(a):Po co chcecie gadać z Judaszami,zdrajcami i łobuzami? Nie widzicie tej hipokryzji?
Nie obraź się, bo mógł bym sobie tak Ciebie cytować i komentować, ale jeśli dojdzie do rozmów między dwoma stronami to całe szczęście, że nie będą one prowadzone (mam nadzieję) z takimi ludźmi jak ty.
"Ty" jak już.
k1962 napisał(a):KalF92 prezentuje normalna postawę osoby ktora zostala nie raz, nie 10 w mocny, albo bardzo mocny skrytkowana/obrazona za popieranie inicjatywy ZS1906. Chyba dosc logicznym jest jego zdziwienie ze ludzie nie zgadzajacy sie z pomyslami zarzadu ZS1906 nagle chca rozmawiac a nie tak jak byo poki co obrazac/atakowac.
django napisał(a):Grupy kibicowskie są w stanie solidaryzować się z kibicami klubów, z którymi na co dzień jest kosa i lecą nie takie epitety, jeżeli w grę wchodzą interesy środowiska kibicowskiego. Nie sądzę więc, żeby z powodu tego, że ktoś kogoś obraził na forum, nie można było działać wspólnie w celu ratowania Zagłębia. Potrzebna jest tylko wola i chęć do takiego działania. Z jednej strony taka chęć jest, mam nadzieję, że pojawi się też z drugiej, bo to już chyba ostatni dzwonek, żeby podjąć próby ratowania klubu. Dlatego nie podoba mi się to, że pojawiają się znowu posty rozpalające konflikt. Za chwilę znowu ktoś kogoś obrazi i zamiast zająć się tym, co jest naprawdę ważne, będzie wyzywanie od Judaszy i straszenie obiciem mordy.
PawełK napisał(a):Rozumie, że jak Ci ktoś pluje w twarz, a za chwilę uważa, że nic się nie stało, to odbierasz to jako padający deszcz? Nie byłoby wytykania, gdyby nie było bluzgania - proste. Szkoda, że nikt z opluwających nie potrafi napisać - tak to były niezdrowe emocje i sorry, poniosło mnie, odszczekuje, z ta inicjatywą się nigdy nie zgodzę etc. Nikt się nie wkurwiał na to, że ktoś miał inne zdanie na ten temat, tylko właśnie na rynsztokowy sposób jego przedstawiania i za to też kilka osób już na forum nie pisze. Inaczej by to wyglądało niż teraz. Szansa na dialog jest zawsze, ale uważam że, deklaracja chęci podjęcia rozmów nie powinna się odbyć w sposób taki, że ktoś napisał posta na forum...
bbartek napisał(a):Jestem od ponad 50 lat kibicem Zagłebia Sosnowiec i deklaruje swoje uczestnictwo w Stowarzyszeniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack