LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: LEGIA

Postprzez Zagłębiakowy 2011-08-25, 6:43 pm

Piękny mecz Legia!Powodzenia w LE!
Zagłębiakowy

Postprzez patrios91 2011-08-27, 3:40 pm

Zagłębiakowy napisał(a):Piękny mecz Legia!Powodzenia w LE!

Mam nadzieje,ze z naszej mlodziezy stworzy sie zespol z charakterem.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez tiktak 2011-09-18, 6:22 pm

W głowach miłośników nowotworu to się pewnie nie mieści.
http://warszawianin.wrzuta.pl/obraz/6V8 ... wy_stolicy

Ten trzeci to klub który grał ostatnio w ekstraklasie 30 lat temu. W jego barwach grali Dziekanowski, Baran, Banaszkiewicz. To się nazywa wierność dla herbu, barw, itd.
tiktak

Postprzez ZS1906ZS 2011-09-18, 6:37 pm

Gustujesz w milicyjnych klubach ?
Zarówno czarne kur .... jak i ten milicyjny twór to jakaś żenująca propaganda szczurów pochowanych po kanałach (wiem skąd uwielbienie).

Znowu się ośmieszasz.

W WARSZAWIE TYLKO LEGIA !
ZS1906ZS

Postprzez tiktak 2011-09-18, 7:11 pm

Fragment opisu:
Proces pozyskiwania danych na temat rozkładu cechy statystycznej w populacji miał charakter pełny, gdyż badanie obejmowało całą populację mieszkańców miasta stołecznego „Warszawa” w kategorii wiekowej od 15 do 65 lat. Badania były przeprowadzane w ten sposób , że w każdej jednostce administracyjnej Warszawy (dzielnicy) losowo wyłaniano 1000 osób z czego połowę (500 osób) stanowili mężczyźni a drugą połowę stanowiły kobiety. Badania statystyczne były przeprowadzane dla każdej z dzielnic osobno i klub sportowy który w danej dzielnicy uzyskiwał największa liczbę głosów wygrywała i zgarniał całą pule, w myśl zasady zwycięzca bierze wszystko. Tak więc jeżeli na dany klub oddano najwięcej głosu przyjmowano że w danej dzielnicy stanowi siłę dominująca. Badania nad poszczególnymi dzielnicami były przeprowadzanie oddzielnie. Badanie było całkowicie anonimowe. Badania zostały przeprowadzone na wniosek Komendy Stołecznej Policji.
Po pierwszym zdaniu fałdy mózgowe ZS-a wyprostowały się pewnie do reszty. W tym momencie występuje tzw. efekt głupiej mordy.
tiktak

Postprzez ZS1906ZS 2011-09-18, 7:22 pm

Śmieszny jesteś chłopie. Wierz dalej w takie brednie.

KSP jest z Tobą !

Jeżeli musisz już pisać te swoje przemyślenia to rób to w temacie o Przyszłości Zagłębia i innych związanych z Naszym Klubem. My już wiemy z kim mamy do czynienia.

Nie musisz ośmieszać się jeszcze przed Naszymi Zgodami.
Pewnie teraz szukasz badan z Bielska-Białej ... tam zapewne Podbeskidzie ma 90 % miasta !
ZS1906ZS

Postprzez PawełK 2011-09-18, 7:28 pm

Gratuluje Ci tiktaku źródeł pozyskiwania wiedzy - wrzuta.pl :) Toż to prawdziwa bomba! Codziennie to widać w Warszawie oraz po frekwencji na stadionach tych klubów :lol: Proponuje Ci poniższy obrazek wrzucić jako awatar.

Obrazek
PawełK
pyszałek

Postprzez alisamyyen 2011-09-18, 7:37 pm

ZS1906ZS napisał(a):Śmieszny jesteś chłopie. Wierz dalej w takie brednie.

KSP jest z Tobą !

Jeżeli musisz już pisać te swoje przemyślenia to rób to w temacie o Przyszłości Zagłębia i innych związanych z Naszym Klubem. My już wiemy z kim mamy do czynienia.

Nie musisz ośmieszać się jeszcze przed Naszymi Zgodami.
Pewnie teraz szukasz badan z Bielska-Białej ... tam zapewne Podbeskidzie ma 90 % miasta !

Każdy ma swoje zdanie.Więc uszanuj to.Jak ci się nie podoba to zmień forum.A przy okazji ośmieszania to spójrz w lustro.
alisamyyen

Postprzez ZS1906ZS 2011-09-18, 7:41 pm

O jakim swoim zdaniu piszesz człowieku ?
Wrzucił tu jakąś gównianą mapkę stworzoną przez szczura, którego w mieście Warszawa nie widział nikt od 30 lat.

Nie ośmieszajcie się przez zgodami. KONIEC !
ZS1906ZS

Postprzez dardawsz1 2011-09-18, 7:43 pm

tiktak napisał(a):W głowach miłośników nowotworu to się pewnie nie mieści.
http://warszawianin.wrzuta.pl/obraz/6V8 ... wy_stolicy

Ten trzeci to klub który grał ostatnio w ekstraklasie 30 lat temu. W jego barwach grali Dziekanowski, Baran, Banaszkiewicz. To się nazywa wierność dla herbu, barw, itd.

Miałem przyjemność być swego czasu w stolicy na meczu Gwardia-Zagłębie.
Nas było ponad setka zaś kibiców gospodarzy z pewnością mniej niż 50 (słownie pięćdziesiąt)osób.I nie chodzi mi tu o młyn Gwardii bo takowego nie było lecz o ogólną liczbę miejscowych kibiców.
Nie sądze wiec ,aby mapka była wiarygodna.
dardawsz1

Postprzez alisamyyen 2011-09-18, 7:45 pm

PawełK napisał(a):Gratuluje Ci tiktaku źródeł pozyskiwania wiedzy - wrzuta.pl :) Toż to prawdziwa bomba! Codziennie to widać w Warszawie oraz po frekwencji na stadionach tych klubów :lol: Proponuje Ci poniższy obrazek wrzucić jako awatar.

Obrazek

Śmiech mnie ogarnia jak czytam te bzdury z obrazkiem w tle.JA JESTEM PAN TIK TAK. :czerwona: Jak zwykle Pan wyrocznia PawelK musiał stanąć na straży prawdy. :lol:
alisamyyen

Postprzez alisamyyen 2011-09-18, 7:48 pm

ZS1906ZS napisał(a):O jakim swoim zdaniu piszesz człowieku ?
Wrzucił tu jakąś gównianą mapkę stworzoną przez szczura, którego w mieście Warszawa nie widział nikt od 30 lat.

Nie ośmieszajcie się przez zgodami. KONIEC !

I to jego sprawa.Każdy poczyta ,zobaczy i sam podejmie decyzje w sprawie tej mapki ,czy mu się podoba czy nie.
alisamyyen

Postprzez tiktak 2011-09-18, 7:55 pm

Psy szczekają, karawana jedzie dalej - nawet pasuje do tego obrazka. O milicji mają coś do powiedzenia pętaki, którzy w jej czasach skakali ojcu po jajach. Posądzałem ZSa o mało skomplikowaną strukturę mózgu a tu jeszcze się PawełeK dołączył (regulaminowy PawełeK). Ponoć tylko winni się tlumaczą, ale niech będzie - tą mapę zamieściłem nie przeciwko Legii tylko dla pokazania na czym polega wierność klubowi pomimo kłopotów pewnie dużo większych niż 3 bańki Zagłębia na minusie.
Tak na marginesie - na Gwardii nigdy nie byłem a na Legii i owszem a przed meczem brałem syna na Powązki i pokazywałem mu jak się bawili jego rówieśnicy sześćdziesiąt parę lat temu. Także morda i cieszyć się że nie ma już milicji.
Ps. Następna mapa jaką miałem wrzucić to jest mapa województwa śląskiego, niewyraźna ale cieszy wprawne oko.
tiktak

Postprzez alisamyyen 2011-09-18, 8:02 pm

tiktak napisał(a):Psy szczekają, karawana jedzie dalej - nawet pasuje do tego obrazka. O milicji mają coś do powiedzenia pętaki, którzy w jej czasach skakali ojcu po jajach. Posądzałem ZSa o mało skomplikowaną strukturę mózgu a tu jeszcze się PawełeK dołączył (regulaminowy PawełeK). Ponoć tylko winni się tlumaczą, ale niech będzie - tą mapę zamieściłem nie przeciwko Legii tylko dla pokazania na czym polega wierność klubowi pomimo kłopotów pewnie dużo większych niż 3 bańki Zagłębia na minusie.
Tak na marginesie - na Gwardii nigdy nie byłem a na Legii i owszem a przed meczem brałem syna na Powązki i pokazywałem mu jak się bawili jego rówieśnicy sześćdziesiąt parę lat temu. Także morda i cieszyć się że nie ma już milicji.
Ps. Następna mapa jaką miałem wrzucić to jest mapa województwa śląskiego, niewyraźna ale cieszy oko.

Chętnie zawieszę oko na tej mapce.Ciekawe jak to przedstawia się za granica u sąsiadów z Katowic , Chorzowa i innych miast
alisamyyen

Postprzez tiktak 2011-09-18, 8:11 pm

tiktak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna