Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ZS1906ZS napisał(a):Śmieszny jesteś chłopie. Wierz dalej w takie brednie.
KSP jest z Tobą !
Jeżeli musisz już pisać te swoje przemyślenia to rób to w temacie o Przyszłości Zagłębia i innych związanych z Naszym Klubem. My już wiemy z kim mamy do czynienia.
Nie musisz ośmieszać się jeszcze przed Naszymi Zgodami.
Pewnie teraz szukasz badan z Bielska-Białej ... tam zapewne Podbeskidzie ma 90 % miasta !
tiktak napisał(a):W głowach miłośników nowotworu to się pewnie nie mieści.
http://warszawianin.wrzuta.pl/obraz/6V8 ... wy_stolicy
Ten trzeci to klub który grał ostatnio w ekstraklasie 30 lat temu. W jego barwach grali Dziekanowski, Baran, Banaszkiewicz. To się nazywa wierność dla herbu, barw, itd.
PawełK napisał(a):Gratuluje Ci tiktaku źródeł pozyskiwania wiedzy - wrzuta.plToż to prawdziwa bomba! Codziennie to widać w Warszawie oraz po frekwencji na stadionach tych klubów
Proponuje Ci poniższy obrazek wrzucić jako awatar.
ZS1906ZS napisał(a):O jakim swoim zdaniu piszesz człowieku
Wrzucił tu jakąś gównianą mapkę stworzoną przez szczura, którego w mieście Warszawa nie widział nikt od 30 lat.
Nie ośmieszajcie się przez zgodami. KONIEC !
tiktak napisał(a):Psy szczekają, karawana jedzie dalej - nawet pasuje do tego obrazka. O milicji mają coś do powiedzenia pętaki, którzy w jej czasach skakali ojcu po jajach. Posądzałem ZSa o mało skomplikowaną strukturę mózgu a tu jeszcze się PawełeK dołączył (regulaminowy PawełeK). Ponoć tylko winni się tlumaczą, ale niech będzie - tą mapę zamieściłem nie przeciwko Legii tylko dla pokazania na czym polega wierność klubowi pomimo kłopotów pewnie dużo większych niż 3 bańki Zagłębia na minusie.
Tak na marginesie - na Gwardii nigdy nie byłem a na Legii i owszem a przed meczem brałem syna na Powązki i pokazywałem mu jak się bawili jego rówieśnicy sześćdziesiąt parę lat temu. Także morda i cieszyć się że nie ma już milicji.
Ps. Następna mapa jaką miałem wrzucić to jest mapa województwa śląskiego, niewyraźna ale cieszy oko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników