Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):Narazie pomoc od strony prawnej w organizacji przedsięwzięcia zapowiedział Dardawsz1.
bbartek napisał(a):Sytuacja jest nadzwyczajna i dlatego wymaga też specjalnych działań.
Chciałbym aby Stowarzyszenie było inicjatorem, aktywnym negocjatorem i jednym z notariuszy PAKTU DLA ZAGŁEBIA.
Pozostali notariusze to : Założyciele Zagłębie 1906 Sosnowiec,+ Prezydent Miasta działający z upoważnienia wszystkich klubów Radnych+Rada Nadzorcza ZS+przedstawiciele firm działających na terenie Zagłębia/Sosnowca.
Zadania dla Stowarzyszenia do stycznia 2012:
-rozmowy z Założycielami klubu Zagłębie1906 Sosnowiec w celu wypracowania wspólnego stanowiska i wspólnego Zespołu do rozmów z Radnymi i Prezydentem: do 15/10-2011,
-ustalenie wspólnie z Założycielami Zagłebie 1906 Sosnowiec planu działań marketingowych ( krótko i długo terminowych) które będzie dokumentem do rozmów z Radnymi/Prezydentem I RN ZS: do 01/12/2011,
-podjęcie rozmów z Właścicielem herbu Zagłębia zmierzające od odkupienia praw do historycznego herbu: 15/10-2011
-wypracowanie metody ( pozyskanie środków) koniecznych na odzyskanie herbu : do 15/11/2011
- w przypadku pozytywnego finału tej akcji bezpłatne przekazanie herbu Klubowi ,
-rozmowy z Klubami Radnych oraz przedstawicielami firm zmierzające do sformułowania PAKTU DLA ZAGŁĘBIA: do 31/12/2011,
-podpisanie PAKTU DLA ZAGŁĘBIA: do 31/01/2012.
To jest wstępna propozycja do dalszej dyskusji.
bbartek napisał(a):Nic nie pisałem o spotkaniu a jestem zaskoczony , że że to jest jakieś zamkniete spotkanie
Im więcej bedzie osób w Stowarzyszeniu tym lepiej..
.
eL-Grego napisał(a):wybrane zostały organy niezbędne do rejestracji
bbartek napisał(a):z aktywnym udziałem Zagłębia 1906 Sosnowiec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników