Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PawełK napisał(a):Oczywiście, że nie usunę tego posta. Zostawię go dla przykładu za co otrzymuje się bana (dla Ciebie w ramach bonusu na tydzień). Rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie, ale sposób jego wyrażania (nazywanie klubu gównianym, kastrowanie za inny pogląd na temat czy też nazywanie kogoś śmieciem etc.) jest i będzie tutaj odpowiednio nagradzane.
August napisał(a): To ja chyba też będę musiał dostać bana. Bo pogląday Patriosa są mocno zbliżone do moich. I jak on uważam, najogólniej mówiąc, uważam sposób działania 1906 za mocno wątpliwy z zamieszaniem młodzieży w głowach włącznie. Język Patriosa można uznać za kontrowersyjny bo jest dość ostry, ale też równie wyrazisty. To co ja uznam za ambiwalentne on po prostu nazywa dosadniej. Ale nie uważam, aby nadawało się na bana, a co najwyżej na mocną reprymendę czy jak wolicie ostrzeżenie. I jeśli jak miałbym uwagi do koleżanek i kolegów wiernym Kresowej to o fakt iż niepotrzebnie ciągną temat, który na dzisiaj nalezy uznać za zamknięty bo nic nie zmieni. A wszystko to i tak zweryfikuje życie.
PawełK napisał(a):patrios91 napisał(a):Sedno sprawy,ktore poruszane w temacie B-klasy pozostawalo bez odpowiedzi z wiadomych przyczyn...trafiony zatopiony. Niestety do upadku naszego klubu potrzeba o wiele wiecej. Przyszłość waszego B-klasowego g*wna,to właśnie upadek. Narazie to zarabiacie na glupocie mlodych,ktorzy majac jeszcze duzo mlodzienczej werwy chca sobie pokibcowac w wiekszym gronie. Nie znaja waszego podlego celu,jakim jest wpiepszenie się na Ludowy oraz zarabianie pieniedzy zerujac na prawdziwym Zaglebiu(marce ktora sobie przez lata wyrobilo),ktore ledwo zipie.Za takie sk*wysynstwo powinno was sie wykastrowac. Niestety to forum nie dociera do wiekszosc mlodych,ktorzy chodzą na tą chińską podrobe. Także wasza zasrana przyszlosc to upadek,gdyz sponsorzy nie beda wolec okregowki,A czy B klasy tylko II ligę oczywiscie bez minusowego bilansu nad czym gora pracuje. Jak dla mnie jestescie smieciami i cenzurowal tego nie bede. Cieszcie się,ze administrator was popiera i robi wam reklame internetowa z niezrozumialych dla mnie przyczyn...moge sie tylko domyslac. Koncze z czytaniem jakichkolwiem postow dotyczacych chinskiej podroby,gdyz tylko podnosi mi sie cisnienie. Mam nadzieję,ze Pawel nie usunie tego posta tylko dlatego,ze popiera to g*wno oraz ze zawarte sa w nim ostre słowa. Najwazniejsze powinno byc jego przeslanie,a na jeden wybryk sobie pozwole...
Oczywiście, że nie usunę tego posta. Zostawię go dla przykładu za co otrzymuje się bana (dla Ciebie w ramach bonusu na tydzień). Rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie, ale sposób jego wyrażania (nazywanie klubu gównianym, kastrowanie za inny pogląd na temat czy też nazywanie kogoś śmieciem etc.) jest i będzie tutaj odpowiednio nagradzane.
Odnośnie riposty Cygana:
Powyższy post patriosa jest na miejscu, czyli wyzywanie osób z tej samej strony Brynicy, a już propozycja rozmowy w 4 oczy grożeniem? Troszkę obiektywizmu.
ZS1906ZS Ty też pohamuj swoje docinki!
Cygan napisał(a):Przepraszam, a gdzie tu widzisz "ripostę Cygana"....????
PawełK napisał(a):Odnośnie riposty Sarmata:
Powyższy post patriosa jest na miejscu, czyli wyzywanie osób z tej samej strony Brynicy, a już propozycja rozmowy w 4 oczy grożeniem? Troszkę obiektywizmu.
PawełK napisał(a):Każdy adwokat zanim zabierze się za obronę powinien poznać również dowody. Patrios sobie poużywał wczoraj w temacie meczu b-klasowego Zagłębia 1906 i po prostu się nazbierało na tygodniowy odpoczynek na przemyślenia. Posty te usuwałem jak każde inne nie na temat. Kolejny raz odsyłam do regulaminu forum, w którym jasno pisze za co są rozdawane "nagrody". Nie jest dla mnie argumentem, że ktoś używa bardziej dosadnego języka - zasady obowiązują wszystkich. Swego czasu bardzo podobał mi się Twój apel o pohamowanie emocji, szkoda, że nie do wszystkich dotarł. Zapewne nie byłoby tu tyle niepotrzebnych działań (banowanie, ostrzeżenia).
ZS1906ZS napisał(a):ciekawe czy zająknąłbyś się chociaż na sekundkę przy spotkaniu w cztery oczy.
August napisał(a):Zatem zapytam czy ktoś ma jakies informacje z Urzędu Miasta
PawełK napisał(a):novack napisał(a):Strona ta jak pamiętam powstała dla Zagłębia Sosnowiec z ul. Kresowej i nosi nazwę "100% Zagłębie Sosnowiec", pytam zatem ile % pozostało dla Zagłębia 1906 z Zagórza?
Nie "dla", a "o". Powstała dla kibiców Zagłębia Sosnowiec i uważam, że w pełni swoje zadanie spełnia, choć nie jest na poziomie dajmy na to legialive.pl. Oprócz piłki nożnej pojawiają się również informacje o koszykówce, hokeju i piłce ręcznej. Być może w przyszłości też będą informacje o sekcji kolarskiej Zagłębia Sosnowiec. Rozkład procentowy nazwy zatem możesz sobie ułożyć według własnej koncepcji.
turku napisał(a):To ja mam takie być może banalne pytanie ale chciałbym poznać na nie odpowiedź, jeśli Zagłębie Sosnowiec przestanie istnieć i zniknie z mapy Polski to co stanie się z grupami młodzieżowymi Zagłębia i tą cała infrastrukturą wokoło klubową?Bo na co komu stadion jak nie na kto grać. Co teraz będzie z dzieciakami grającymi w Zagłębiu? Dostaną plany lekcji od Z1906S na pocieszenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników