Nowy zespół w B-klasie.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nowy zespół w B-klasie.

Postprzez jondek 2011-08-08, 10:53 am

Podobną filozofie stosuje mój sąsiad,który" startuje" do sąsiadki,ale zarzeka się że swoją Kryche kocha,jak nikogo na świecie :-) Sąsiadka zresztą też Krysia ;-)
jondek

Postprzez patrios91 2011-08-08, 12:55 pm

Gabryś_ napisał(a): Moim klubem jest Zagłębie, jak masz jakiś inny swój to nie wiem po co udzielasz się na tym forum.

A...przepraszam,ktore Zaglebie? 8) Bo moje to te w domu zwanym "Ludowy"..a Twoje ? Litowac to sie zaczna kibice nad wami...jak juz wspomnialem w I lidze gdy wrocicie na Ludowy spod kulonym ogonem. Przepraszam..jakie to kolega mial dzialania na mysli ?..Konkrety. Jesli wspieracie doping oraz frekwencje na Ludowym to jestem za..
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez wojtas sc 2011-08-08, 5:24 pm

patrios91 napisał(a):Gabryś_ napisał(a):
Mamy swój pomysł na Nasze Zagłębie i zamierzamy go realizować.

to ciekawi mnie jedna żecz myśle że Gabryś się wypowie
skoro macie swój klub -pomysł na nasze Zagłębie ......
to dlaczego z braćmi z Warszawy WCZORAJ śpiewaliście ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC :!: :!: :!:
A NIE ZAGŁĘBIE 1906 SOSNOWIEC
Jak wszyscy wiedzą na legi i bielsku Elblągu
ze Zagłębie jest tylko jedno to 2-ligowe
wojtas sc

Postprzez ZS1906ZS 2011-08-08, 6:49 pm

wojtas sc napisał(a):

to dlaczego z braćmi z Warszawy WCZORAJ śpiewaliście ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC :!: :!: :!:

DOKŁADNIE TAK ! W Warszawie, Bielsku i Elblągu dokładnie wiedzą gdzie są kibice ZAGŁĘBIA ... i teraz zadaj sobie pytanie dlaczego ty nie byłeś w Krakowie, a były tam osoby, które przez ostatnie lata jeździły po całym kraju za Zagłębiem, a teraz będą jeździć na mecze w B-Klasie.
ZS1906ZS

Postprzez wojtas sc 2011-08-08, 7:17 pm

ZS1906ZS napisał(a):
wojtas sc napisał(a):

DOKŁADNIE TAK ! W Warszawie, Bielsku i Elblągu dokładnie wiedzą gdzie są kibice ZAGŁĘBIA ... i teraz zadaj sobie pytanie dlaczego ty nie byłeś w Krakowie, a były tam osoby, które przez ostatnie lata jeździły po całym kraju za Zagłębiem, a teraz będą jeździć na mecze w B-Klasie.

dokładnie więcej jeździłem niż ty a w Krakowie też byłem
wojtas sc

Postprzez ZS1906ZS 2011-08-08, 7:23 pm

dokładnie więcej jeździłem niż ty

Z pewnością ... :lol:

a w Krakowie też byłem

Z czystej ciekawości gdzie zapisywałeś się na wyjazd ?
ZS1906ZS

Postprzez swiezy52 2011-08-08, 7:26 pm

nie rozmywajcie tematu, wymiencie sie tel, gg piszcie na pw. kolejne posty beda usuwane a nadawcy nagradzani
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez pyla 2011-08-08, 8:38 pm

Gabryś zachowujesz się jak rasowy polityk piszesz o wszystkim i o niczym a odpowiedzi brak :-)
pyla

Postprzez czarodziej 2011-08-09, 4:43 am

Ja mam tylko jedno pytanie do włodarzy klubu.
Czy zostały przez Was złożone papiery dotyczące organizacji imprez masowych. Czy też macie zamiar grać w meczach bez udziału publiczności ? Z tego co wiadomo już większość klubów deklaruje nie wpuszczanie kibiców Zagłębia 1906 na swoje boiska ponieważ ich najzwyczajniej jest nie stać na wynajęcie ochrony. Co zrobicie z tymi fantami. Może po prostu nikt w tym całym zapale o tym nie pomyślał.
czarodziej

Postprzez warrior 82 2011-08-09, 9:18 am

E tam czarodziej , zapraszam do Psar nawet w 1000 osób , zagłębie wszędzie mile widziane , zresztą z Gabrysiem już rozmawialiśmy . Pochodzę z Psar , całe życie jeżdżę na zagłębie . Może jakieś dużo mniejsze miejscowości będą miały obawy co do kibiców ale przecież już odbywały się mecze np. z CKS Czeladź w B-Klasie i też przyjeżdżali kibice z Czeladzi nawet w 200 osób i nie było tragedii . Więc nie piszcie bzdur że zespoły z niższych lig nie zgodzą się na przyjazd kibiców zagłebia1906.
Osobiście wyślę bilety Gabrysiowi , tyle ile będzie trzeba
Pozdrawiam :)

SHIFT !!!!!!!!!!!!!!!! :zolta: / swiezy52
NA ZAWSZE ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC!
warrior 82

Postprzez Sarmat 2011-08-09, 4:39 pm

warrior 82 napisał(a):E tam czarodziej , zapraszam do Psar nawet w 1000 osób , zagłębie wszędzie mile widziane , zresztą z Gabrysiem już rozmawialiśmy . Pochodzę z Psar , całe życie jeżdżę na zagłębie . Może jakieś dużo mniejsze miejscowości będą miały obawy co do kibiców ale przecież już odbywały się mecze np. z CKS Czeladź w B-Klasie i też przyjeżdżali kibice z Czeladzi nawet w 200 osób i nie było tragedii . Więc nie piszcie bzdur że zespoły z niższych lig nie zgodzą się na przyjazd kibiców zagłebia1906.

SHIFT !!!!!!!!!!!!!!!! :zolta: / swiezy52

To nie są żadne bzdury. Dobry miesiąc temu poruszyłem tę kwestię.
Wiele klubów nie zgodzi się na przyjazd tak dużej ilości kibiców gości ze względów bezpieczeństwa.
Brak pieniędzy na ochronę = zakaz wpuszczania kibiców przyjezdnych
Sarmat

Postprzez czarodziej 2011-08-09, 7:30 pm

E tam czarodziej , zapraszam do Psar nawet w 1000 osób , zagłębie wszędzie mile widziane , zresztą z Gabrysiem już rozmawialiśmy . Pochodzę z Psar , całe życie jeżdżę na zagłębie . Może jakieś dużo mniejsze miejscowości będą miały obawy co do kibiców ale przecież już odbywały się mecze np. z CKS Czeladź w B-Klasie i też przyjeżdżali kibice z Czeladzi nawet w 200 osób i nie było tragedii . Więc nie piszcie bzdur że zespoły z niższych lig nie zgodzą się na przyjazd kibiców zagłebia1906.

Każdy kto choć odrobinę liznął wiedzy na temat organizacji meczu piłkarskiego, dobrze wie że mecz piłkarski jest imprezą o podwyższonym ryzyku. Jeżeli dojdzie do tego spora grupa kibiców to właściciel stadionu nie zabezpieczając jej w odpowiedni sposób podejmuje ryzyko. Z tego co pamiętam na 30 widzów musi być 1 ochroniarz. Kluby mają problemy z uzbieraniem kasy na sędziów i nikomu nie jest potrzebny wydatek na dodatkową ochronę. Twoje słowa niestety pokazują jasno, że nie za bardzo wiesz o czym mówisz. Radzę zaczerpnąć trochę informacji z ustawy o imprezach masowych bodajże z 2009 roku.
czarodziej

Postprzez PawełK 2011-08-09, 8:37 pm

czarodziej napisał(a):Każdy kto choć odrobinę liznął wiedzy na temat organizacji meczu piłkarskiego, dobrze wie że mecz piłkarski jest imprezą o podwyższonym ryzyku. Jeżeli dojdzie do tego spora grupa kibiców to właściciel stadionu nie zabezpieczając jej w odpowiedni sposób podejmuje ryzyko. Z tego co pamiętam na 30 widzów musi być 1 ochroniarz. Kluby mają problemy z uzbieraniem kasy na sędziów i nikomu nie jest potrzebny wydatek na dodatkową ochronę. Twoje słowa niestety pokazują jasno, że nie za bardzo wiesz o czym mówisz. Radzę zaczerpnąć trochę informacji z ustawy o imprezach masowych bodajże z 2009 roku.

Oj bzdury piszesz. Poczytaj lepiej tą Ustawę. Nowelizacja była troszkę później niż w 2009 roku... Nie ma czegoś takiego jak impreza o podwyższonym ryzyku.
PawełK
pyszałek

Postprzez PawełK 2011-08-09, 9:17 pm

szuli1906 napisał(a):Nawet na sparingu z Błyskawicą Preczów zawodnicy Błyskawicy byli lepiej ubrani od nich, a ci z Zagłębia b-klasowego wyglądali jak by byli ubrani w ubrania z ,,darów dla powodzian,,

Dziś podczas sparingu zespół z a-klasowego Pioniera był lepiej ubrany niż drugoligowcy z Zagłębia.
PawełK
pyszałek

Postprzez RUDI 2011-08-09, 9:24 pm

PawełK,ale jest chyba Impreza masowa o podwyższonym ryzyku
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna