Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Gabryś_ napisał(a): Moim klubem jest Zagłębie, jak masz jakiś inny swój to nie wiem po co udzielasz się na tym forum.
patrios91 napisał(a):Gabryś_ napisał(a):
Mamy swój pomysł na Nasze Zagłębie i zamierzamy go realizować.
wojtas sc napisał(a):patrios91 napisał(a):Gabryś_ napisał(a):
to ciekawi mnie jedna żecz myśle że Gabryś się wypowie
skoro macie swój klub -pomysł na nasze Zagłębie ......
to dlaczego z braćmi z Warszawy WCZORAJ śpiewaliście ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC![]()
![]()
![]()
A NIE ZAGŁĘBIE 1906 SOSNOWIEC
Jak wszyscy wiedzą na legi i bielsku Elblągu
ze Zagłębie jest tylko jedno to 2-ligowe
ZS1906ZS napisał(a):wojtas sc napisał(a):patrios91 napisał(a):Gabryś_ napisał(a):
to ciekawi mnie jedna żecz myśle że Gabryś się wypowie
skoro macie swój klub -pomysł na nasze Zagłębie ......
to dlaczego z braćmi z Warszawy WCZORAJ śpiewaliście ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC![]()
![]()
![]()
A NIE ZAGŁĘBIE 1906 SOSNOWIEC
Jak wszyscy wiedzą na legi i bielsku Elblągu
ze Zagłębie jest tylko jedno to 2-ligowe
DOKŁADNIE TAK ! W Warszawie, Bielsku i Elblągu dokładnie wiedzą gdzie są kibice ZAGŁĘBIA ... i teraz zadaj sobie pytanie dlaczego ty nie byłeś w Krakowie, a były tam osoby, które przez ostatnie lata jeździły po całym kraju za Zagłębiem, a teraz będą jeździć na mecze w B-Klasie.
dokładnie więcej jeździłem niż ty
a w Krakowie też byłem
warrior 82 napisał(a):E tam czarodziej , zapraszam do Psar nawet w 1000 osób , zagłębie wszędzie mile widziane , zresztą z Gabrysiem już rozmawialiśmy . Pochodzę z Psar , całe życie jeżdżę na zagłębie . Może jakieś dużo mniejsze miejscowości będą miały obawy co do kibiców ale przecież już odbywały się mecze np. z CKS Czeladź w B-Klasie i też przyjeżdżali kibice z Czeladzi nawet w 200 osób i nie było tragedii . Więc nie piszcie bzdur że zespoły z niższych lig nie zgodzą się na przyjazd kibiców zagłebia1906.
Osobiście wyślę bilety Gabrysiowi , tyle ile będzie trzeba
Pozdrawiam
SHIFT !!!!!!!!!!!!!!!!/ swiezy52
E tam czarodziej , zapraszam do Psar nawet w 1000 osób , zagłębie wszędzie mile widziane , zresztą z Gabrysiem już rozmawialiśmy . Pochodzę z Psar , całe życie jeżdżę na zagłębie . Może jakieś dużo mniejsze miejscowości będą miały obawy co do kibiców ale przecież już odbywały się mecze np. z CKS Czeladź w B-Klasie i też przyjeżdżali kibice z Czeladzi nawet w 200 osób i nie było tragedii . Więc nie piszcie bzdur że zespoły z niższych lig nie zgodzą się na przyjazd kibiców zagłebia1906.
Osobiście wyślę bilety Gabrysiowi , tyle ile będzie trzeba
Pozdrawiam
czarodziej napisał(a):Każdy kto choć odrobinę liznął wiedzy na temat organizacji meczu piłkarskiego, dobrze wie że mecz piłkarski jest imprezą o podwyższonym ryzyku. Jeżeli dojdzie do tego spora grupa kibiców to właściciel stadionu nie zabezpieczając jej w odpowiedni sposób podejmuje ryzyko. Z tego co pamiętam na 30 widzów musi być 1 ochroniarz. Kluby mają problemy z uzbieraniem kasy na sędziów i nikomu nie jest potrzebny wydatek na dodatkową ochronę. Twoje słowa niestety pokazują jasno, że nie za bardzo wiesz o czym mówisz. Radzę zaczerpnąć trochę informacji z ustawy o imprezach masowych bodajże z 2009 roku.
szuli1906 napisał(a):Nawet na sparingu z Błyskawicą Preczów zawodnicy Błyskawicy byli lepiej ubrani od nich, a ci z Zagłębia b-klasowego wyglądali jak by byli ubrani w ubrania z ,,darów dla powodzian,,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników