Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez Serious 2011-07-25, 12:59 am

To się zapewne okaże w najbliższy weekend, podczas pierwszego meczu na Ludowym w tym sezonie. Wtedy tak naprawdę można się będzie zorientować jak to wygląda w rzeczywistości :)
Serious

Postprzez Pyotreck 2011-07-25, 10:27 am

jondek napisał(a):Z całym szacunkiem ale przydałaby się mapka regionu.I to dość szczegółowa.Nie,żebym chciał tam jeżdzić,ale zaciekawiły mnie nazwy niektórych miast,miasteczek,wiosek,siół,kolonii(niepotrzebne skreślić).Słowem,zapowiada się niezła "jazda" ;-)

Wcześniej nie słyszałeś o tych miejscowościach z naszego regionu???
ups...
Pyotreck

Postprzez August 2011-07-25, 11:03 am

Pyotreck napisał(a):
jondek napisał(a):Z całym szacunkiem ale przydałaby się mapka regionu.I to dość szczegółowa.Nie,żebym chciał tam jeżdzić,ale zaciekawiły mnie nazwy niektórych miast,miasteczek,wiosek,siół,kolonii(niepotrzebne skreślić).Słowem,zapowiada się niezła "jazda" ;-)

ups...

Znajdziesz w Sosnowcu - za przeproszeniem -w pizdu ludzi, którzy nie znają Rokitna czy Niegownic, a wcześniej nie wiedzieli gdzie leży Kocikowa.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Pyotreck 2011-07-25, 11:53 am

August napisał(a):
Pyotreck napisał(a):

ups...

Znajdziesz w Sosnowcu - za przeproszeniem -w pizdu ludzi, którzy nie znają Rokitna czy Niegownic, a wcześniej nie wiedzieli gdzie leży Kocikowa.

Fantastyczna okazja by w końcu poznać nasz region:)
Pyotreck

Postprzez saster 2011-07-25, 12:54 pm

pyla napisał(a):Mam jedno pytanie czy wszyscy z młyna byli za opcją tworzenia nowego klubu i nie kibicowania ZAGŁĘBIU ? Bo coś nie chce mi się wierzyć aby była taka jednomyślność.

Elyta zadecydowała, ta sama, która doprowadziła do naszego kibicowskiego upadku. Na przestrzeni 10 lat z topowej ekipy we wszystkich kibicowskiech kategoriach doczekaliśmy czasów że na "trudniejsze" wyjazdy nie jeździło nawet 50 osób, a w myłnie średnio 150 bywało.
Interes przestał się kręcić, gadżety nie schodziły, ludzie do puszki nie wrzucali, więc mamy klasyczny przykład rebrandingu :) Coś jak zmiana Ery na Tmobile. Na marginesie, warto uświadomić przeciwnikom nowego tworu, że kupując od nich szaliczki i vlepki wspieracie ich chorą inicjatywę i działacie przeciw prawdziwemu Zagłębiu. W czasach, gdy waży się nasza przyszłość.
saster

Postprzez tigers96 2011-07-25, 1:45 pm

Toruń 300 osób, Bydgoszcz 600, Turek 250, Poznań 270 i to są liczby bez ZGÓD, a w przeciągu całego sezonu najlepiej jeżdząca ekipa w całej 2 lidze, bez podziadziału na grupy;) a tym bardziej w najważniejszej dziedzinie kibicowskiej fala wznosząca. O upadku to mogłeś pisać 2 lata, ale teraz wszystko szło do przodu ; ))) więc nie pisz farmazonów o rzeczach, gdzie nie masz pojęcia i nie wprowadzaj ludzi w błąd ;)
tigers96

Postprzez czarodziej 2011-07-25, 6:45 pm

interes przestał się kręcić, gadżety nie schodziły, ludzie do puszki nie wrzucali, więc mamy klasyczny przykład rebrandingu :) Coś jak zmiana Ery na Tmobile. Na marginesie, warto uświadomić przeciwnikom nowego tworu, że kupując od nich szaliczki i vlepki wspieracie ich chorą inicjatywę i działacie przeciw prawdziwemu Zagłębiu. W czasach, gdy waży się nasza przyszłość.

NIech sobie teraz Ci co zakładają nowy klub przypomną jak byli w opozycji o zmianę herbu klubowego w momencie gdy się okazało że nie należy do klubu. (Pieniądze mogły wspomóc klub) Tacy to są prawdziwi kibice, którzy chcieli mieć we władaniu wszystko w klubie. W Zagłębiu kibic ma gadżety klubowe, napój energetyczny a teraz zapragnął władzy nad marką. Patrzymy co robią działacze natomiast sami nie potrafimy sobie spojrzeć na ręce. Niestety kilku z Nas okazało się złodziejami, którzy zamiast pomóc w trudnej sytuacji zwietrzyli nie próbę ratowania klubu, tylko kolejny interesik. <Mam nadzieję, że Ci co potrafią na to spojrzeć na spokojnie dostrzegą, że stali się aktorami kibicowskiej farsy.
czarodziej

Postprzez pyla 2011-07-25, 8:13 pm

Mam koszulke z napisem ZAGŁĘBIE1906 a w żaden sposób nie chcę się utożsamiac z tym durnowatym i podejrzanym tworem jaki powstał czy powstaje i podejrzewam że takich jak ja jest wiecej - co mamy robić ? Myśle że do wyjasnienia nie bede jej nosił bo nie chcący można się stac reklamą tego czego się nie chce.
pyla

Postprzez Pyotreck 2011-07-25, 9:59 pm

pyla napisał(a):Mam koszulke z napisem ZAGŁĘBIE1906 a w żaden sposób nie chcę się utożsamiac z tym durnowatym i podejrzanym tworem jaki powstał czy powstaje i podejrzewam że takich jak ja jest wiecej - co mamy robić ? Myśle że do wyjasnienia nie bede jej nosił bo nie chcący można się stac reklamą tego czego się nie chce.

W czwartek będziesz miał okazje podzielić się swoimi uwagami. Chociaż napewno nie pasuje Ci godzina i dzień spotkania. Ale wieczorem napewno tutaj będziesz i znów pokażesz jaki jesteś niezadowolony i zły.
Pyotreck

Postprzez Serious 2011-07-25, 10:36 pm

pyla napisał(a):Mam koszulke z napisem ZAGŁĘBIE1906 a w żaden sposób nie chcę się utożsamiac z tym durnowatym i podejrzanym tworem jaki powstał czy powstaje i podejrzewam że takich jak ja jest wiecej - co mamy robić ? Myśle że do wyjasnienia nie bede jej nosił bo nie chcący można się stac reklamą tego czego się nie chce.

Na litość Boską, nie popadajmy w paranoję! Jeśli identyfikujesz się z tą datą, jak chyba każdy kibic, bez względu na poglądy w tej sprawie, to chyba normalne, że będziesz nosić ją na bluzie, koszulce i tak dalej...
Serious

Postprzez lopez 2011-07-26, 5:55 pm

tak jakwcześniej było napisane po pierwszym meczu na LUDOWYM zobaczymy jak sprawa wyglada więc szale na kark i jedziemy dalej ZAGŁĘBIE!!!!!!!
lopez

Postprzez Cygan 2011-07-26, 6:41 pm

lopez napisał(a):tak jakwcześniej było napisane po pierwszym meczu na LUDOWYM zobaczymy jak sprawa wyglada więc szale na kark i jedziemy dalej ZAGŁĘBIE!!!!!!!

Sa wakacje, także może to nie być obiektywne do końca....
Cygan

Postprzez jondek 2011-07-26, 6:57 pm

Nigdy w Sosnowcu nie będzie obiektywnie bo : skończą się wakacje i zacznie się nowy rok szkolny,nie będzie dobrej pogody(bo upał i duszno,bo leje deszcz,może lać itp),bilety za drogie,bilety darmowe(niech se dziadki chodzą),za wcześnie grają,za póżno zaczynają grać(nie ma jak wrocić do domu),godzina rozpoczęcia meczu koliduje z meczem hokejowym,jeszcze się nie określiłem któremu Zagłębiu kibicuje(Lubin zdecydowanie odpada).I TAK DALEJ itp.Jesteśmy wicemistrzami Polski w narzekaniu. :niezle: Życze powodzenia,pani redaktor-jak mawia prezes pzpn-u,niejaki Lato ;-)
jondek

Postprzez lopez 2011-07-26, 7:02 pm

spokojnie wierzę że będzie dobrze chyba ktoś przyjdzie nie będę sam :) a piłkarze wygryzą trawę z płyty boiska jak z ELANA w 2 połowie jak zaczeli grać w 10
lopez

Postprzez jondek 2011-07-26, 7:17 pm

Na starych,wiernych i sprawdzonych kibicach zawsze można polegać :niezle: To całe zamieszanie może nam wyjść na dobre :niezle: Co nas nie zabije,to nas wzmocni ;-)
jondek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna