Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jondek napisał(a):Z całym szacunkiem ale przydałaby się mapka regionu.I to dość szczegółowa.Nie,żebym chciał tam jeżdzić,ale zaciekawiły mnie nazwy niektórych miast,miasteczek,wiosek,siół,kolonii(niepotrzebne skreślić).Słowem,zapowiada się niezła "jazda"
Pyotreck napisał(a):jondek napisał(a):Z całym szacunkiem ale przydałaby się mapka regionu.I to dość szczegółowa.Nie,żebym chciał tam jeżdzić,ale zaciekawiły mnie nazwy niektórych miast,miasteczek,wiosek,siół,kolonii(niepotrzebne skreślić).Słowem,zapowiada się niezła "jazda"
Wcześniej nie słyszałeś o tych miejscowościach z naszego regionu???
ups...
August napisał(a):Pyotreck napisał(a):jondek napisał(a):Z całym szacunkiem ale przydałaby się mapka regionu.I to dość szczegółowa.Nie,żebym chciał tam jeżdzić,ale zaciekawiły mnie nazwy niektórych miast,miasteczek,wiosek,siół,kolonii(niepotrzebne skreślić).Słowem,zapowiada się niezła "jazda"
Wcześniej nie słyszałeś o tych miejscowościach z naszego regionu???
ups...
Znajdziesz w Sosnowcu - za przeproszeniem -w pizdu ludzi, którzy nie znają Rokitna czy Niegownic, a wcześniej nie wiedzieli gdzie leży Kocikowa.
pyla napisał(a):Mam jedno pytanie czy wszyscy z młyna byli za opcją tworzenia nowego klubu i nie kibicowania ZAGŁĘBIUBo coś nie chce mi się wierzyć aby była taka jednomyślność.
interes przestał się kręcić, gadżety nie schodziły, ludzie do puszki nie wrzucali, więc mamy klasyczny przykład rebrandinguCoś jak zmiana Ery na Tmobile. Na marginesie, warto uświadomić przeciwnikom nowego tworu, że kupując od nich szaliczki i vlepki wspieracie ich chorą inicjatywę i działacie przeciw prawdziwemu Zagłębiu. W czasach, gdy waży się nasza przyszłość.
pyla napisał(a):Mam koszulke z napisem ZAGŁĘBIE1906 a w żaden sposób nie chcę się utożsamiac z tym durnowatym i podejrzanym tworem jaki powstał czy powstaje i podejrzewam że takich jak ja jest wiecej - co mamy robićMyśle że do wyjasnienia nie bede jej nosił bo nie chcący można się stac reklamą tego czego się nie chce.
pyla napisał(a):Mam koszulke z napisem ZAGŁĘBIE1906 a w żaden sposób nie chcę się utożsamiac z tym durnowatym i podejrzanym tworem jaki powstał czy powstaje i podejrzewam że takich jak ja jest wiecej - co mamy robićMyśle że do wyjasnienia nie bede jej nosił bo nie chcący można się stac reklamą tego czego się nie chce.
lopez napisał(a):tak jakwcześniej było napisane po pierwszym meczu na LUDOWYM zobaczymy jak sprawa wyglada więc szale na kark i jedziemy dalej ZAGŁĘBIE!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak